Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

:roflol::roflol::roflol::roflol:

allah seniiiiiiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol:

büyük lokma ye büyük söz konuşma demişler...
töbe zaten uzun yıllardır hiç büyük konuşmuyorum.Herşey insanlar için,herkesin başına herşey gelebiliyor..Kimseyi yargılayıp,yadırgamam zaten..Bunu öğrendim..

söylediklerine aynen katılıyorum canım büyük lokma ye ama büyük konuşma diye boşa söylememişler çok dogru bence tatlımm..

ona bende inanıyorum artık evlilikler 5 yıldan sonra oturuyor derlerya bende 5 yıl yapmam diyodum yaa şimdi öyle pişman oldumki sen söyleyince o konuştuklarıma.. bazılarıda diyoya kazara oldu sinir oluyorum o zamn

herşey kader kısmet,Allah hayırlısını nasip etsin inşallah.
Ama evet evliliğin biraz oturması lazım fikrine katılıyorum(tabi bu süre 5 sene değil)
kaydirigubbakcemile3

kızlar ben birazdan valiz hazırlamaya gidicem şimdiden söyleyimde büyük ihtimal salı günü burda oluruz. haberiniz olsunda unutmayın benikaydirigubbakcemile3

herşey kader kısmet,Allah hayırlısını nasip etsin inşallah.
Ama evet evliliğin biraz oturması lazım fikrine katılıyorum(tabi bu süre 5 sene değil)
kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 evet şu an bana çooooooooooookkk uzun geliyo o süreyerimsenibenyerimseniben

doktor su kaybı olacağından dolayı oruç tutma dedi birde onu sölemeyi unuttum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…