bu arada ben eski cahilliklerimden birini daha paylaşayım. ben her ambulans gittiğinde hamile gidiyo sanıyodum. sancı geldiği an doğum olacak ondan hemen ambulans geliyo ki çocuk kendi kendine doğupta ortalığa düşmesin diye hastaneye yetiştiriyolar sanıyodum:roflol::roflol:
ahaahaa alemmiş 27 yaşında böylemi diyor,benim garip ne etsin asıl dede benimki 36 yaşında kaydirigubbakcemile3
her gün başımın etini yiyor ben önceleri kararsızdım aslında dr bana 3 ay bekle dedi ben tam bünyem yerine gelsin diye 6 ay bekledim tereddütlerim vardı her gün bana diyordu 27 yaşındayım çocugum bana dede diyecek daha düşünecek ne var diye..şimdide takılmış plak gibi her gün kendini acındırıyor, ben de kızıyorum bu yaşta ne dedesi diyee..
ahaahaa alemmiş 27 yaşında böylemi diyor,benim garip ne etsin asıl dede benimki 36 yaşında kaydirigubbakcemile3
canım valla insanın ruhu genc olduktan sonra yasının hiiiç öenmi yokk...sen zaten gördügüm kadarıyla yasını hiiiiiç göstermiyosun en fazla 24 falan derdim sana...35 - 40 - 45 yasında anne olanlar var...için kıpır kıpır olduktan sonra her yasta uyum saglarsın cocugunaaa...sen de ölesin cıvıl cıvıl birisin eminim eşin de öyledirr...o yüzden dert etmesine hiiiiiiiiiiiiiç gerek yok bence..................a.s
bu arada ben eski cahilliklerimden birini daha paylaşayım. ben her ambulans gittiğinde hamile gidiyo sanıyodum. sancı geldiği an doğum olacak ondan hemen ambulans geliyo ki çocuk kendi kendine doğupta ortalığa düşmesin diye hastaneye yetiştiriyolar sanıyodum:roflol::roflol:
valla canım ben de çok büyük konuştum şuan siirtteyim kaydirigubbakcemile3
ablam urfalıyla evlendi ne işin var senin doğuyla batı varken dedim bende mardinliyle evlendim, allah bana al sana batılı dedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar biraz işim var o yüzden çok sık yazamıyorum ama takip etmeyede çalışıyorum işim biter bitmez dönerim
kızlar biraz işim var o yüzden çok sık yazamıyorum ama takip etmeyede çalışıyorum işim biter bitmez dönerim
edammm, hperi+, darkangellove58+, makca, babu+, impaladeniz+, kolosn, duruşah+, disem
canım valla insanın ruhu genc olduktan sonra yasının hiiiç öenmi yokk...sen zaten gördügüm kadarıyla yasını hiiiiiç göstermiyosun en fazla 24 falan derdim sana...35 - 40 - 45 yasında anne olanlar var...için kıpır kıpır olduktan sonra her yasta uyum saglarsın cocugunaaa...sen de ölesin cıvıl cıvıl birisin eminim eşin de öyledirr...o yüzden dert etmesine hiiiiiiiiiiiiiç gerek yok bence..................a.s
handana söylüyorsun dimi tatlım bana değil??
:roflol: :roflol: :roflol:
büyük lokma ye büyük söz konuşma demişler...
töbe zaten uzun yıllardır hiç büyük konuşmuyorum.Herşey insanlar için,herkesin başına herşey gelebiliyor..Kimseyi yargılayıp,yadırgamam zaten..Bunu öğrendim..
handana söylüyorsun dimi tatlım bana değil??
ikinize deee....handandan alıntı yapmıstım canım ama baktım senin koca da aynısı ikinize de geliyo yazdıklarımmm..a.s
ona bende inanıyorum artık evlilikler 5 yıldan sonra oturuyor derlerya bende 5 yıl yapmam diyodum yaa şimdi öyle pişman oldumki sen söyleyince o konuştuklarıma.. bazılarıda diyoya kazara oldu sinir oluyorum o zamn
ikinize deee....handandan alıntı yapmıstım canım ama baktım senin koca da aynısı ikinize de geliyo yazdıklarımmm..a.s
benim koca 27 yaşında dede olmayı düşünüyor..
bende 24 yaşında nine olacak inş kaydirigubbakcemile3
herşey kader kısmet,Allah hayırlısını nasip etsin inşallah.
Ama evet evliliğin biraz oturması lazım fikrine katılıyorum(tabi bu süre 5 sene değil)
kaydirigubbakcemile3
benim koca 27 yaşında dede olmayı düşünüyor..
bende 24 yaşında nine olacak inş kaydirigubbakcemile3
yaaa bana daha cok küçükmüşüz gibi geliyo 27 yasındayım ama hala kendimi cocuk gibi görüyorumm...eşim de aynı yasta....ben de mi bi gariplik var acebaaakaydirigubbakcemile3
ben hala oyuncak bebeklerimle oynuyorum.yaaa bana daha cok küçükmüşüz gibi geliyo 27 yasındayım ama hala kendimi cocuk gibi görüyorumm...eşim de aynı yasta....ben de mi bi gariplik var acebaaakaydirigubbakcemile3
kızlar ben birazdan valiz hazırlamaya gidicem şimdiden söyleyimde büyük ihtimal salı günü burda oluruz. haberiniz olsunda unutmayın benikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?