Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

benim koca doktorkolik valla en ufak birşeyde kalk hemen doktora gidelim diyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben de kızıyorum bugün tutturdu gidelim diye hamile kalmadan dr kontrolüne gir herşey yolunda gitsin diyor ayy ben de dr a gitmeyi hiç sevmem..

yok yaaa ben şakasına takılıyom size hiç küslük kızmak olar mıolumunekankayizsmile

hayır sade ben küssem neyse ben hemen affederim ama teyzesi bebişte bi kin bi inat var hemen küsüyo kolay kolayda barışmıyokaydirigubbakcemile3

ayy allah korusun bana kızmasın ama biz onu dört gözle bekliyoruzz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

doktora kızma sebebimde randevu alıp gidiyoz muayenehane kalabalık bi sürü adam alıyolar öne. geçen gittik tam 1 saat geç girdik bu kez yarım saat ya dedim madem saatinde almayacaksınız niye randevu veriyonuz o zaman eşim cumaya gidemedi siz 13:15 dediniz diye dedim yalnız geleydin dedi niye yalnız geliyomuşum eşimide yanımda isterim ben zaten panik insanım kötü bişi olsa napcam tek başıma dedim.haksızsam haksızsın deyin yanekaydirigubbakcemile3

:roflol: ay senin kocada alemmiş benimki gibi. yok canım yaa ot içinde bekledikte tadıda kötü oldu devam edmiycem bekliyo öyle yanımda dökücem galiba:1closedeyes:

hem de tam alem doktorkolik diyorum ben ona kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende öyle sanıyordum meğer olmuyormuş,ben herhalde çok büyük konuştum zamanında Allah onun cezasını veriyor,30 uma kadar doğuracağım genç anne olacağım o yaştan sonra olmazsa doğurmam asla demiştim.Al sana diyor,sıkıyorsa doğurma diyor..
bu şartlarda 1 yıl daha vakit var cezamın dolmasına.. eyvahedigeldismile

haklısın canımmm...tok bi doktor bulmak lazım....5 dakika arayla randevu verip her hastasını yarım saat bi saat bekleten adama gitmeyeceksin aslında...aç olunca doktor gözü dönüyo hatta sırf daha fazla para kazanayım diye sezeryandan yana olan doktorlar bile varmıslmaz: ama belki seninkinin beklenmeyen bi durumu olmustur o yüzden kaymıstır o kadar..yoksa hep mi böle?

vereliniortak
haklısın canım bende böyle şeylere çok kızarım,beklemek ve bekletilmekten hiç hoşlanmam..O yüzden kimseyi bekletmem hep erkenden giderim randevularıma..

valla canım ben de çok büyük konuştum şuan siirtteyim kaydirigubbakcemile3
ablam urfalıyla evlendi ne işin var senin doğuyla batı varken dedim bende mardinliyle evlendim, allah bana al sana batılı dedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

edammm, hperi+, darkangellove58+, makca, babu+, impaladeniz+, kolosn, duruşah+, disem

bu arada ben eski cahilliklerimden birini daha paylaşayım. ben her ambulans gittiğinde hamile gidiyo sanıyodum. sancı geldiği an doğum olacak ondan hemen ambulans geliyo ki çocuk kendi kendine doğupta ortalığa düşmesin diye hastaneye yetiştiriyolar sanıyodum:roflol::roflol:

ona bende inanıyorum artık evlilikler 5 yıldan sonra oturuyor derlerya bende 5 yıl yapmam diyodum yaa şimdi öyle pişman oldumki sen söyleyince o konuştuklarıma.. bazılarıda diyoya kazara oldu sinir oluyorum o zamn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…