sevgili babu vermiş olduğunuz cevap için çok teşekkür ederim.BEn ocak ayında bir kürtaj geçirmiştim.Şimdi tekrardan istiyorum ama hala yok.Acaba bir gidipte hormonlarıma falan baktırsam mı bilemiyorum?Şu anda adetimin birinci günü bugün doktora gitsem ulturason ve hormon tahlillerinin yapılması için adet oluşumun bunlara bir engeli olur mu acaba?
sevgili babu vermiş olduğunuz cevap için çok teşekkür ederim.BEn ocak ayında bir kürtaj geçirmiştim.Şimdi tekrardan istiyorum ama hala yok.Acaba bir gidipte hormonlarıma falan baktırsam mı bilemiyorum?Şu anda adetimin birinci günü bugün doktora gitsem ulturason ve hormon tahlillerinin yapılması için adet oluşumun bunlara bir engeli olur mu acaba?
günaydınn fıstıkkkk naber nasıldı haftaosnu???
günaydın canım
handancım nasılsın canımmmm? adet oldun mu?
banamı yazdın bilmiyorum babucum ama benimki idare ederdi işte pek gezmedik bu hafta sonu piknik falan yoktu evden çıkamadık sıcaktan size bakıyorum hiçkimsecikler yok 2 gün boyunca çoookkkk sıkıldımmm alışmışım sizeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın canım,hayır olmadım ..
dün idrar testi yaptım negatif çıktı ama güvenemedim,çünkü bir kere pozitif çıkmıştı ama kanda negatifti..
o yüzden işe gelirken kan testi yaptırdım,en azından güvenilir bir sonuç almış olurum..eğer negatifse kan sulandırıcı ilaç içeceğim ki biran önce hastalanayım..Gerçi şimdi karnım ağrıyor içten içten..
2 temmuzda hastalanmıştım en son,bugün 32.gün...
günaydın hayatım hastalanmamışsın:dance::dance::dance:sositosositosositosositosositososito
babu ve hperi çok teşekkür ederim canım.BEn en iyisi yarın gideyim.En azından bişey yok desinde içim rahatlasın.Şimdi kafama takılıyor bide kürtaj olduğumdan dolayı.CEvaplarınız için çok sağolun.
günaydın canım...bir bakmışsın test pozitif...hayırlısını versin rabbimevet canım ama heyecan duyamıyorum niyeyse garip bir ruh halindeyim..
kan testi yaptırdım,öğlen 12 ye kalmaz belli olur dedi kadın bekliyorum..
evet canım ama heyecan duyamıyorum niyeyse garip bir ruh halindeyim..
kan testi yaptırdım,öğlen 12 ye kalmaz belli olur dedi kadın bekliyorum..
babu ve hperi çok teşekkür ederim canım.BEn en iyisi yarın gideyim.En azından bişey yok desinde içim rahatlasın.Şimdi kafama takılıyor bide kürtaj olduğumdan dolayı.CEvaplarınız için çok sağolun.
bu arada demin de sormustum da kaynadı sanırım arada kızlar...sevgiden haberi olan var mı naptı acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?