Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hmmmm canım o zmm git bi istersen...ama adetin kacıncı günü gitmen gerekir hangi tarihler daha iyi olur o kısmını bilmiyorum...

muayene adetin 2.günü yapılabilir,hormon tahlillerini de zaten genelde adetin 3.günü yaptırman istenir.Bence bugün doktorunu aramalısın,o seni yönlendirecektir.

günaydınn fıstıkkkk naber nasıldı haftaosnu???

banamı yazdın bilmiyorum babucum ama benimki idare ederdi işte pek gezmedik bu hafta sonu piknik falan yoktu evden çıkamadık sıcaktan size bakıyorum hiçkimsecikler yok 2 gün boyunca çoookkkk sıkıldımmm alışmışım sizeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

handancım nasılsın canımmmm? adet oldun mu?

günaydın canım,hayır olmadım ..
dün idrar testi yaptım negatif çıktı ama güvenemedim,çünkü bir kere pozitif çıkmıştı ama kanda negatifti..
o yüzden işe gelirken kan testi yaptırdım,en azından güvenilir bir sonuç almış olurum..eğer negatifse kan sulandırıcı ilaç içeceğim ki biran önce hastalanayım..Gerçi şimdi karnım ağrıyor içten içten..
2 temmuzda hastalanmıştım en son,bugün 32.gün...

babu ve hperi çok teşekkür ederim canım.BEn en iyisi yarın gideyim.En azından bişey yok desinde içim rahatlasın.Şimdi kafama takılıyor bide kürtaj olduğumdan dolayı.CEvaplarınız için çok sağolun.

evet haftasonu cok sıcaktı eridim bittim adetaa..ben haftasonları bilgisayarın basına gecmiyorum tozunu almak dısında:) haftaiçi sürekli basında oldugum için bunalıyorum artıkka.s

sonucu ne zmn alacksın canımmm???

Rica ederiz canım,umarım herşey yolundadır,sadece mevsimseldir..

evet canım ama heyecan duyamıyorum niyeyse garip bir ruh halindeyim..
kan testi yaptırdım,öğlen 12 ye kalmaz belli olur dedi kadın bekliyorum..

hep heyecanlanıyoruz bişy çıkmıyo belki heyecanlanmayınca bebiş oluyodur kaydirigubbakcemile5
hadi hayırlısı ama inş. bebiş vardır innnnnşşşaaallllaahhhhhhhh:Saruboceq:

ne demek canımmm git de için rahatlasın...bize de haber ver sonuctan....hakkında hayırlısı olsunnn.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…