Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

iyi yapmışsın canım yutamıyosan güzel yöntem:jeyyar: ben bu durumlarda ağzımdakini hiç düşünmemeye çalışıyorum çiğneyene ve yutana kadar öyle yap pek rahatsız olmuyosunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

vereliniortak neyseki 12 gün yiycez

ben o karışımı hayatta ağzımda o şekilde tutamam...yutacağın kadarını ezde karışımı öyle hazırla bari yaaaa....

yok ay ben normaldede severim çörek otu tabi poğaçaların üzerinde bu kadar çok olmuyodukaydirigubbakcemile3
ama yinede çok kötü gelmedi bana canım birde faydalarını daha öncedende biliyodum
bunun yanında çok fazla şeye daha faydası olduğunu dinlemiştim bi doktordan birazda ona niye götürüyorum vallsempatiksalakcinniaa

günaydın canikom,gittim valla yolumun üzerinde vardı bir laboratuvar girdim ona :))
yaaaa o kadar kötümüü,eyvah eyvahh
nasıl yapıyorsun kaçar kaşık;?

ben çörekotu sevmem zaten,ekmeğin üzerinden falanda ayıklarım 1 tanesine bile tahammülüm yok ama mecburen yiyeceğim.ayyy çok fenaa,birde hayıt içeceğim o daha da fenaymış.. kafamçokkarıştı

günaydın canikom,gittim valla yolumun üzerinde vardı bir laboratuvar girdim ona :))
yaaaa o kadar kötümüü,eyvah eyvahh
nasıl yapıyorsun kaçar kaşık;?

tat kişiden kişeye değişiyodur canım
2 yemek kaşığı bal
1 tatlı kaşığı çörekotu
1 tatlı kaşığı tarçın
iyi yapmışsın canım ..sonuç ne zamanbilmiyorumkismile

selam kızlar nasılsınız?ben iyiyim bugün bebişimi görmeye dr a gidecem..bol bo düğün kovalıyorum memlekette...
sizlerde ne var ne yok?var mı bi gelişme?

evet ben biliyosun biliyosun geç başladım eda sayesindeee:1no2::1no2: yumurtlama günlerim 8inde başlıyo ovülasyon günüm 13-14 10unda bırakmam lazım

canım bende bu ay 3 gün erken hasta olduğum için 10_15 arasıymış ovulayonum
bende 9 da bırakmam mı gerek şimdifisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…