- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
ben o karışımı hayatta ağzımda o şekilde tutamam...yutacağın kadarını ezde karışımı öyle hazırla bari yaaaa....
canım bende marketten ezilmemiş olndan aldım evde ezmeye çalıştım bişey daha öğrenmiş oldum ezilmek bilmiyo bekaydirigubbakcemile3
olduğu kadar dedim bana da çörek otu ağır geldi sanırım resmen çıkartasım geldi yanında 1 bardak su alıp hemen yutuyom
iyi yapmışsın canım yutamıyosan güzel yöntem:jeyyar: ben bu durumlarda ağzımdakini hiç düşünmemeye çalışıyorum çiğneyene ve yutana kadar öyle yap pek rahatsız olmuyosunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben o karışımı hayatta ağzımda o şekilde tutamam...yutacağın kadarını ezde karışımı öyle hazırla bari yaaaa....
günaydın tatlım..ooh maşallah kan testide yaptırmış nasıl becerdin kız hemen
ben 2 gün gittim boş döndüm
inşallah şaşırtıcı bi sonuç gelir...
bende akşam başladım bal karışımına aman allahım bu kadar kötü olamaz
suyla yutuyorum valla
handancığım ne oldu susuyosun
sonuç ne zaman alınacak canım
vereliniortak neyseki 12 gün yiycez
BEnde bu ay hayıt tohumu alacağım.onuda çok övüyorlar.İnsan her duyduğunu yapmak istiyor.
canım 14üne kadar devam etevet ben biliyosun biliyosun geç başladım eda sayesindeee:1no2::1no2: yumurtlama günlerim 8inde başlıyo ovülasyon günüm 13-14 10unda bırakmam lazım
günaydın kızlar kahvaltımı yapıp geliyorum
evettt hemde ne kötüüüüüü
canım 14üne kadar devam et
günaydın canikom,gittim valla yolumun üzerinde vardı bir laboratuvar girdim ona :))
yaaaa o kadar kötümüü,eyvah eyvahh
nasıl yapıyorsun kaçar kaşık;?
hadi yaa bilmiyorumkismile
ben de bu üçünü ayrı ayrı çok sevdiğim i,çin iyi olur sanıyordum
evet ben biliyosun biliyosun geç başladım eda sayesindeee:1no2::1no2: yumurtlama günlerim 8inde başlıyo ovülasyon günüm 13-14 10unda bırakmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?