genelde bu saatlerde oluyodu dimi sevgi. ters giden bi durum yokturdur inş.bilmiyorumkismile
herkese en kocamanından bir günaydın! haftanız iyi geçsin kızlar..
amin canım inşallah
yok hiç uğramadı sanırım..gelir birazdan ama..
günaydın canım,hayır olmadım ..
dün idrar testi yaptım negatif çıktı ama güvenemedim,çünkü bir kere pozitif çıkmıştı ama kanda negatifti..
o yüzden işe gelirken kan testi yaptırdım,en azından güvenilir bir sonuç almış olurum..eğer negatifse kan sulandırıcı ilaç içeceğim ki biran önce hastalanayım..Gerçi şimdi karnım ağrıyor içten içten..
2 temmuzda hastalanmıştım en son,bugün 32.gün...
günaydın tatlım..ooh maşallah kan testide yaptırmış nasıl becerdin kız hemen
ben 2 gün gittim boş döndüm
inşallah şaşırtıcı bi sonuç gelir...
bende akşam başladım bal karışımına aman allahım bu kadar kötü olamaz
suyla yutuyorum valla
evet canım yaaa..ben ilk aldığımda midemdeki herşey boğazıma kadar geldi geri indi yaaa...öööööööööööööööögünaydın tatlım..ooh maşallah kan testide yaptırmış nasıl becerdin kız hemen
suyla yutuyorum valla
canım ezilmemiş çrekotu faydalı olmuyomuş...dişinle bari ezzz...yada evde ez...günaydın sultancım bende 2 gündür yiyorum ama herkesin damak tadı farklıya bana o kadarda kötü gelmedi.. hatta çörek otunun ezilmişi aktarlarda kimyasal karışımı oluyo dediler ezilmemişinden kattım tadı daha yoğun... o beni biraz rahatsız etti:bbo: yoksa tarçın severimm o yüzden yiyorum hadi bakalım yumurtalarımız çatır çatır çatlasın bu ay aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
günaydın tatlım..ooh maşallah kan testide yaptırmış nasıl becerdin kız hemen
suyla yutuyorum valla
canım ezilmemiş çrekotu faydalı olmuyomuş...dişinle bari ezzz...yada evde ez...
evettt hemde ne kötüüüüüübal, tarçın, çörekotu mu tadı kötü olan :uhm:
günaydın sultancım bende 2 gündür yiyorum ama herkesin damak tadı farklıya bana o kadarda kötü gelmedi.. hatta çörek otunun ezilmişi aktarlarda kimyasal karışımı oluyo dediler ezilmemişinden kattım tadı daha yoğun... o beni biraz rahatsız etti:bbo: yoksa tarçın severimm o yüzden yiyorum hadi bakalım yumurtalarımız çatır çatır çatlasın bu ay aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
ben o karışımı hayatta ağzımda o şekilde tutamam...yutacağın kadarını ezde karışımı öyle hazırla bari yaaaa....eziyorum bebişim ağzımda..ezmeden yutmuyorum işte o yüzden ağzımda çok yoğun tat bırakıyo ama üzerine su veya m.suyu içince hemn geçiyoa.sa.s
valla ben ezilmişini aldırdım eşime...ne olacak şimdi...yenidenmi alayım...öffff ne gıcık işlermiş yaaaacanım bende marketten ezilmemiş olndan aldım evde ezmeye çalıştım bişey daha öğrenmiş oldum ezilmek bilmiyo bekaydirigubbakcemile3
olduğu kadar dedim bana da çörek otu ağır geldi sanırım resmen çıkartasım geldi yanında 1 bardak su alıp hemen yutuyom
bal, tarçın, çörekotu mu tadı kötü olan :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?