Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hadi yaa bilmiyorumkismile
ben de bu üçünü ayrı ayrı çok sevdiğim i,çin iyi olur sanıyordum
valla damak tadı farklı herkeste..belki sen çok seveceksin...ben balı hiç sevmediğim için ağzımda büyüyor
öylemi yapayım zararı olmaz dimibilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
yok canım yumurtaları büyütmek zaten bu karışımın göreviii....eeee çatlayana kadar kullanmak lazım tabiii

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
babu, makca+, karats+, ozpar, duruşah, hperi+, minikkuzucum, maonyaaa+, elfkaya, guzel83, CNNYSR

yok canım öyle hesaplama dur bi tekrar yapayım sana dönücem

sultancım ben biliyosun mecburen geç başladım yanlış yönlendirilmeden dolayı.. ama sen eski adetine bakma erken olduysan erken başla.bugün adetinin 3.günü dün başladın doğru zamandasın yani sen 12 gün devam et. bende böyle olmasına rağmen 12gün devam etmeyi düşünüyorum çünkü ovülasyona kadar yiyebiliyomuşsuna.sa.s

yaaa hayır yumurta çatlayana kadar yiyin arkadaşlar...adetin 2. günü başlanıp 12. günü bitirmek gerekiyomuş...

tat kişiden kişeye değişiyodur canım
2 yemek kaşığı bal
1 tatlı kaşığı çörekotu
1 tatlı kaşığı tarçın
iyi yapmışsın canım ..sonuç ne zamanbilmiyorumkismile

handancım sonuç kaçta çıkacak :)

Saat 12 ye doğru belli olur dediler,mail atıcaklar..
Ay hadi yarasın da kötü mötü içeceğiz zorla

ben çıkıyorum kızlar,arada girerim yine....öptüm hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tabi canm ne olacak bu karışımdan 12 gün yapıyım

canım
31 tmm
2 temm
2 haz
minikkuzucm yapmış bana 10_15 arası dedi

tamam 12sine kadar ye 12de dahil. benimde 8-14arası 10unda kesicem hem duruşah bişy olmaz diyo bebişim senin başlama tarihin normal canım ben geç başladığım için birde yumurtlama dönemim erken başladığı için böyle karar verdim kendi kendime.. sen int. yazana uy bence. benim dediğim gibivereliniortak

Saat 12 ye doğru belli olur dediler,mail atıcaklar..
Ay hadi yarasın da kötü mötü içeceğiz zorla

handancım hayıta da bal karışımıyla aynı zamandamı başlanıyo biliyosun benim adet dönemlerim olaylı geçiyookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sırf rahatlayayımda benim adam rahat etsin diye içicem onuda:roflol::roflol:

edammm, hperi+, makca, duruşah+, karats+, babu+, HAVALIKIZ, minikkuzucum+, CNNYSR+

günaydınnn herkeseee...
geçmişi okuyup geliyorum hemenn...

onuda yapıyom cicim :))
dün makca nazar etti vücut ısıma :))
1.gün 37.1
2.gün 37.0
3.gün 36.7
canım şimdiki ısın önemli değil....sen sabah 8de ölçmeye devam et...buraya yaz hergün...yada ateş lçme topiğine koy tablonu...bu konuda tecrübeli arkadaşlar sana şıp diye sylüyolar ne zaman yumurtladığını
evet herkesin bünyesi farklı çünkü kimi erken kimi geç yumurtluyor..Bence en iyisi idrarda ovulasyon testi yapmak..
evet ya idrarla belirleyeceksin yada vücut ısınla...o hesaplayıcılar 28 günde bir olduğunu baz alarak hesaplıyolar..bende hesaplarım ne varki onda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…