haklıymış annen vallaa...
canım bir demet maydonozu 1 litre suda 5 dk kaynatıyorsun...soğuyana kadar maydonozlar içinde kalıyor soğuduktan sonra süzüyorsun..bunu gidip gelip içiyorsun bir gün içinde, her gün taze yapıyorsunn..
zaten ablam çok fazla içmeden hamile kalmış..adetliyken içilmiyormuş kanaman çoğalabilirmiş..
hani burada bahçeci kliniğinde bir doktor soruları yanıtlıyor ya orada sebepsiz infertilite de demişki laparoskopi yapılmadan kimseye sebepsiz infertilite denemez..yani rahim filmi hormon tahlili sperm testi herşeyi yaptık sorun yok diyorsunuz ama eğer erkekte sperm rahatsızlığı yoksa,mutlaka kadının laparoskopi yaptırması lazımmış,aslında sorun olup olmadığını anlamak için.bana yapılmadı mesela..
laparoskopi ne canım:uhm:
Laparoskopi, Laporoskopi Laparaskopik Ameliyat, Kapal (Kansz Baksz) Ameliyat doktor nevra
ayrıca internete yaz canım hemde video diye yaz gör eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
çok teşekkür ederim canım 3-4gün içeyim zaten etkisini gösterir hemen diye düşünüyorum 8inde yumurtlama günlerim başlıyo o zman içmem olmazsa önümüzdeki ay tekrar devam ederim tekrar sağol hayatımmmopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canımm onu handan yazdı ben değill..bende bilmiyorumm..
Laparoskopi, Laporoskopi Laparaskopik Ameliyat, Kapal (Kansz Baksz) Ameliyat doktor nevra
ayrıca internete yaz canım hemde video diye yaz gör eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
yumurtlama gününde iç canım daha kolay iltihap atıyormuşsun ama adetliyken içmeee..
ablamda yumurtlama günlerinde içmiş 5-6 kere içmiş hamile kalmış o ayy..
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
korkunç değil mi eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
tamm canım sağol yarın da tam bitmez benim adetim içersem tekrar yoğunlaşmasın
ben ertesi gün başlıycam inş. banadakaydirigubbakcemile5 etki eder
o kadarda korkunç görünmüyor canım sonuçta herşey bebek için ve sonrasında avantajlarınıda yazmışya normal yaşama hemen dönüyormuşsun demekki zor değil
ayy allahım kimseyi muhtaç etmesin yine de ona gerek kalmadan hamile kalırız inşş..
offf bence benim yaptırmam lazım,bence benim yeni bir doktora gitmem lazım..Ama ne zamannno kadarda korkunç görünmüyor canım sonuçta herşey bebek için ve sonrasında avantajlarınıda yazmışya normal yaşama hemen dönüyormuşsun demekki zor değil
evet bencede ki öneriyorlar zatenevet korkunç ama hsg nin sonucunda saptanan tanıdan daha sağlam bencee
bencedeee ben nasıl yaptırırım ki çok korkarım hemde genel anestezi ileymiş,daha da beterhem de çok korkunç eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
off eda 1 buçuk yıl oldu,ortada bir sorun yok (güya yok) nasıl oluyorda onca çalışmaya rağmen 1 i bilemi tutmadı yani,aklım almıyorki benim.ayy allahım kimseyi muhtaç etmesin yine de ona gerek kalmadan hamile kalırız inşş..
off eda 1 buçuk yıl oldu,ortada bir sorun yok (güya yok) nasıl oluyorda onca çalışmaya rağmen 1 i bilemi tutmadı yani,aklım almıyorki benim.
edammm, makca, babu+, hperi+, N_a_l_a_n+,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?