Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

çok teşekkür ederim canım 3-4gün içeyim zaten etkisini gösterir hemen diye düşünüyorum 8inde yumurtlama günlerim başlıyo o zman içmem olmazsa önümüzdeki ay tekrar devam ederim tekrar sağol hayatımmmopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yumurtlama gününde iç canım daha kolay iltihap atıyormuşsun ama adetliyken içmeee..
ablamda yumurtlama günlerinde içmiş 5-6 kere içmiş hamile kalmış o ayy..

yumurtlama gününde iç canım daha kolay iltihap atıyormuşsun ama adetliyken içmeee..
ablamda yumurtlama günlerinde içmiş 5-6 kere içmiş hamile kalmış o ayy..

tamm canım sağol yarın da tam bitmez benim adetim içersem tekrar yoğunlaşmasın
ben ertesi gün başlıycam inş. banadakaydirigubbakcemile5 etki eder

tamm canım sağol yarın da tam bitmez benim adetim içersem tekrar yoğunlaşmasın
ben ertesi gün başlıycam inş. banadakaydirigubbakcemile5 etki eder

tamamen temizlendikten sonra iç canımm...
inş etki edecek canım hayırlısıylaa..

o kadarda korkunç görünmüyor canım sonuçta herşey bebek için ve sonrasında avantajlarınıda yazmışya normal yaşama hemen dönüyormuşsun demekki zor değil
offf bence benim yaptırmam lazım,bence benim yeni bir doktora gitmem lazım..Ama ne zamannn
evet korkunç ama hsg nin sonucunda saptanan tanıdan daha sağlam bencee
evet bencede ki öneriyorlar zaten
hem de çok korkunç eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
bencedeee ben nasıl yaptırırım ki çok korkarım hemde genel anestezi ileymiş,daha da beter
ayy allahım kimseyi muhtaç etmesin yine de ona gerek kalmadan hamile kalırız inşş..
off eda 1 buçuk yıl oldu,ortada bir sorun yok (güya yok) nasıl oluyorda onca çalışmaya rağmen 1 i bilemi tutmadı yani,aklım almıyorki benim.

başka bi topikte arkadaşım vardı o da hamileymiş şimdi öğrendim herşeyi kafamdan sildim bu ay çok rahattım bişey düşünmedim diyor ve sonuç pozitif yani kızlar stres herşeye engel gerçekten

off eda 1 buçuk yıl oldu,ortada bir sorun yok (güya yok) nasıl oluyorda onca çalışmaya rağmen 1 i bilemi tutmadı yani,aklım almıyorki benim.

evet canım hiçmi biri tutmuyor sen en iyisi çektir ve rahatla kafandan o da çıkmış olsun tabi bu benim fikrim çünkü en az senin kadar bende istiyorum bebişinin olmasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…