başka bi topikte arkadaşım vardı o da hamileymiş şimdi öğrendim herşeyi kafamdan sildim bu ay çok rahattım bişey düşünmedim diyor ve sonuç pozitif yani kızlar stres herşeye engel gerçekten
evet canım hiçmi biri tutmuyor sen en iyisi çektir ve rahatla kafandan o da çıkmış olsun tabi bu benim fikrim çünkü en az senin kadar bende istiyorum bebişinin olmasını
canım benim teşekkür ederim..Bu 1-2 ay şu kürleri yapacağım,olmadı eylül ekim gibi giderim doktora başlarız artık ne gerekiyorsa.
DEmek sen deneyeli 1.5 yıl oldu.Peki hiç düşük falan oldu mu.BEn evleneli 10 ay oldu.Evlendikten sonra ilk ay gebe kalmıştım.Sonra alındı.Şimdi de 7 aydır tekrar deniyorum ama yok.İlkinde kolay olduya yine kolay olacak sandım.MAlesef zormuş.
bencedeee ben nasıl yaptırırım ki çok korkarım hemde genel anestezi ileymiş,daha da beter
off eda 1 buçuk yıl oldu,ortada bir sorun yok (güya yok) nasıl oluyorda onca çalışmaya rağmen 1 i bilemi tutmadı yani,aklım almıyorki benim.
ama nasıl olacakki o yaaa...bir an olsun çıkmıyorki akıldanbaşka bi topikte arkadaşım vardı o da hamileymiş şimdi öğrendim herşeyi kafamdan sildim bu ay çok rahattım bişey düşünmedim diyor ve sonuç pozitif yani kızlar stres herşeye engel gerçekten
onlar senin arkadaşların çünküedamm sağol canım ya.MAydonoz suyu için.Edamm kimi isimlerin yanında neden +işareti yazıyor nlayamadım.MEsela edamm+ gibi
edamm sağol canım ya.MAydonoz suyu için.Edamm kimi isimlerin yanında neden +işareti yazıyor nlayamadım.MEsela edamm+ gibi
off eda 1 buçuk yıl oldu,ortada bir sorun yok (güya yok) nasıl oluyorda onca çalışmaya rağmen 1 i bilemi tutmadı yani,aklım almıyorki benim.
tamam canım önce doğala bakalım sonra olmazsa çektirirsin ama inşallah çektirmene gerek kalmadan hamiş olursun canımcım :Saruboceq: :Saruboceq:
kız sende tanıyorsunya bebikim hamilemiymiş az önce okudumda öğrendimama nasıl olacakki o yaaa...bir an olsun çıkmıyorki akıldan
inşallah canım keşke olsaa:Saruboceq:
2 yıldırda özel sigortam var doğumu kapsayan boşa gitti kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sabret canımmm..allahın izniyle seninde bebişin olucakk..
bence için rahatlaması için bir başka dr a görün tatlımm..
niye boşa gitsin kız yakında hamiş olacaksın sonrada sende doğuracaksın :lepi:
kızlar bana müsade hepinize hayırlı akşamlar kendinize cici bakın yarın görüşmek üzere opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
beln geldim..:))
özgecim nasıl geçti doktr...
hepimiz için hayırlısı canikom inşallah hepimiz anne olacağız.. :CüvCüv:
kızlar bana müsade hepinize hayırlı akşamlar kendinize cici bakın yarın görüşmek üzere opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
beln geldim..:))
özgecim nasıl geçti doktr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?