Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hoşgeldin kuşum naber?

aman canım ne olsun eşimle yiğeni dışarı çıkınca hemen ben geçiyom pc ye
onlar gelince direk oyun oynamak için geçiyolar pc ye sırayla oynuyolar
klava:
yaa benim yediğim bu karışım hastalığımı erken bitirdi gibime geldi hiç öyle olan varmı acaba okudunuz hiç yada bana mı öyle geldi
çünkü 2.günü akşamı içtim ertesi gün nerdeyse hiç olmadım şimdi de duaşa girdim bari şimdi den çalışmaya başlayım demi :kedi::kedi:
kaydirigubbakcemile3

canım ben bir arkadaştan duymuştum bu sitedee..o da kesti diyorduu..

beln geldim..:))

özgecim nasıl geçti doktr...

merhaba canım.iyi geçti gibi.sabah gittim.KOltuğa oturdum.GEbe misin dedi?HAyır dedimDedim kürtaj olmuştum kontrol amaçlı geldim.BEbek istiyorum.Ulturasona aldı beni.BAktı rahim sıvısı normal rahim normal sağda küçük yumurta var solu göremedim dedi.Sonra idrarın varken gel dedi.BEnde eve geldim bir sürü su içtim evde koştum:)İdrarım geldi koştum dopktora bu defada sezeyana girmiş yarın bir daha gireceğim.Eşimde diyor ulturason beceri işi kimisi 1 kerede görür kimiside bir kaç kerede görür, kimiside daha detaylısını isteyerek görür dedi.
İdrarımda çok gelince daha net görünecekmiş.Diyorum ki yarın özel hastaneye mi gitsem.

canım alttan muayne etti dimi??

allah allah enteresan niye kessinki anlamadım,çalışın çalışın Şeniz boş durmak yok kaydirigubbakcemile3
bak yaa bizi ayırıyorlarr girmesinler o kadar yahuuu lmaz:

yaa kızlar acaba ben bu ay ne zaman yumurtladıgımı nasıl anlayacam??
18 gün gecikince kafam karıştı :çok üzgünüm:

bide yarın idrar varken git o zaman tatmın olmazsan özele gitsen olmaz mı

bu arada alttan bakdımı ben sırf o korku yüzünden gitmiyorum..
eyvahedigeldismile

çıkıyorum kızlar,akşam girerim
sultan akşam izin verme kocana girmesinler yaa gel konuşalım
öpüyorum çok
görüşürüz

allah allah enteresan niye kessinki anlamadım,çalışın çalışın Şeniz boş durmak yok kaydirigubbakcemile3
bak yaa bizi ayırıyorlarr girmesinler o kadar yahuuu lmaz:

bide sen dene bakalım sende de azalma yada kesilme olcak mı kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…