aaaaa meyaba meyaba. hoşgeldinnnn. nasılsın?
iyi gidiyor. kalp atışlarını duyduk çok heyecanlandım. ama nasıl hızlı atıyordu görsen güldüm bi an sesli sesli çok heyecanlanmış gibiydikaydirigubbakcemile3 ama 2 gündür bulantım berbat. ne yesem çıkarıyorum. hiç bişi yiyemiyorummafoldumbenhoşbulduk cnm Şeniz
biz iiyiz çok şükür teyzesi siz nasılsınız yiğenimi merak ettim de iidir inşş nasıl gidiyo hamişlik cnm :1hug:
slmm hoşgeldinn canımm..
biz iyiyiz sen nasılsın??[/QUOTE
hoşbulduk bize iyiyiz cnm çok şükür -tatlicadiarzu-uğraş dur dünya telaşıboshayallersmileboshayallersmile
iyi gidiyor. kalp atışlarını duyduk çok heyecanlandım. ama nasıl hızlı atıyordu görsen güldüm bi an sesli sesli çok heyecanlanmış gibiydikaydirigubbakcemile3 ama 2 gündür bulantım berbat. ne yesem çıkarıyorum. hiç bişi yiyemiyorummafoldumben
slmm hoşgeldinn canımm..
biz iyiyiz sen nasılsın??[/QUOTE
hoşbulduk bize iyiyiz cnm çok şükür -tatlicadiarzu-uğraş dur dünya telaşıboshayallersmileboshayallersmile
öyle vallahii..göremiyoruz seni hiç??
bi dahaki gidişimde 12 haftalık olacak ne görürüm ki acaba?sevindim cnm ii olduğunuza .
evet ya kalp atışını duymak bambaşka bişey tmm diyosun bebeğim benimle dünyadaki hiç bi mutluluğa benzemiyo demiisenağlama
cnm sabah uyanınca çubuk kraker ye bulantını alıyo mutlaka dene ben neler çektim aylarca ama dikkat et fazla kaçırma cnm sonuçta tuzlu tuzlu yasak biliysun çk dikkat et cnm :1hug:
öyle vallahii..göremiyoruz seni hiç??
tatlım misafirim vardı ondan hiç nete giremedin kaynım gelmişti baya kaldı ancak yemek temizlik dışarıya çıktık hatta zorlandım bile artık ağırlaşıyorum yavaş yavaş ilk aylar bulantıydı tam geçti rahat ettim derken farklı zorluklar çıktı kızlar doğum yapana kadar rahat etmeyi beklemeyin inşş rabbim sanada kısmet eder en kısa zamanda edamm:Saruboceq::Saruboceq:
bi dahaki gidişimde 12 haftalık olacak ne görürüm ki acaba?
tatlım misafirim vardı ondan hiç nete giremedin kaynım gelmişti baya kaldı ancak yemek temizlik dışarıya çıktık hatta zorlandım bile artık ağırlaşıyorum yavaş yavaş ilk aylar bulantıydı tam geçti rahat ettim derken farklı zorluklar çıktı kızlar doğum yapana kadar rahat etmeyi beklemeyin inşş rabbim sanada kısmet eder en kısa zamanda edamm:Saruboceq::Saruboceq:
ayy canım yaa yorma kendini..işinide artık yavaş yavaş yap zaten havada çok sıcakk..
kaç haftalık oldun??
aminn inş canım tşk ederim güzel temennin için :Saruboceq::Saruboceq:
cnm bebeğini görüceksin elini ayağını kafasını kısaca tüm vücuduna hatta şansın varsa cinsiyetini bile öğrenenler var 12 ci haftada biz 21 haftamızda hala öğrenememiş olsakta cinsiyetini:kedi::kedi:kaydirigubbakcemile3
ayy canım yaa yorma kendini..işinide artık yavaş yavaş yap zaten havada çok sıcakk..
kaç haftalık oldun??
aminn inş canım tşk ederim güzel temennin için :Saruboceq::Saruboceq:
tatlım evde misafir olunca ve tek kadın sen olunca ister istemez yoruluysunkafamçokkarıştı
21 haftalık olduk teyzesi çk şükür:Saruboceq:
tatlım evde misafir olunca ve tek kadın sen olunca ister istemez yoruluysunkafamçokkarıştı
21 haftalık olduk teyzesi çk şükür:Saruboceq:
haklısın canımmm...
maşallah maşallah
canım 21. haftadaysan nasıl göremedin saklıyor mu kendini??
ultrasyona girerken çikolata yee o zaman gösteriyormuş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 agzının tatlarını biliyorlar minnoşlarr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ilahi. dur bakalım şu 4 haftayı da atlatalım.cinsiyetini öğrenmekten ziyade bulantının bitme olasılığı olduğu için bir an önce o günlerin gelmesini bekliyorum. kızlar ben eve gidiyorum bugünlük. yarın yine görüşürüz inşallah. öpüyorum hepinizi. iyi akşamlar.canım 21. haftadaysan nasıl göremedin saklıyor mu kendini??
ultrasyona girerken çikolata yee o zaman gösteriyormuş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 agzının tatlarını biliyorlar minnoşlarr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ilahi. dur bakalım şu 4 haftayı da atlatalım.cinsiyetini öğrenmekten ziyade bulantının bitme olasılığı olduğu için bir an önce o günlerin gelmesini bekliyorum. kızlar ben eve gidiyorum bugünlük. yarın yine görüşürüz inşallah. öpüyorum hepinizi. iyi akşamlar.
tatlım maşş çok hareketli gün boyu hiç durmuyo maşallah ama ultrasona girince kımıldamıyo dktr 1 buçuk saat uğraştı üç farklı ultrasona girdim naptıysa dktr kımıldamadı artık dktr sinirden çıldırdı:roflol::roflol:
ancak ayrıntılı ultrasonda öğrenirsiniz dedi bu ayın 13 ne randevu verdi inşş bu ayın 13 de öğrenicez genede olmazsa artık doğduğu zaman öğreniriz :roflol::roflol:
diyorum ki şimdi saklasın kolaysa doğduktan sonrada saklasın göstermesin en fazla doğuma kadar inat gider ufaklık etsin bakim:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ilahi. dur bakalım şu 4 haftayı da atlatalım.cinsiyetini öğrenmekten ziyade bulantının bitme olasılığı olduğu için bir an önce o günlerin gelmesini bekliyorum. kızlar ben eve gidiyorum bugünlük. yarın yine görüşürüz inşallah. öpüyorum hepinizi. iyi akşamlar.
minnoşa bak şimdiden inatçı desenee..
ayın 13 ünde de inat etmese bari..
yoksa gerçekten doğuma kalacak cinsiyetini ögrenmek kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?