Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hoşbulduk cnm Şeniz
biz iiyiz çok şükür teyzesi siz nasılsınız yiğenimi merak ettim de iidir inşş nasıl gidiyo hamişlik cnm :1hug:
iyi gidiyor. kalp atışlarını duyduk çok heyecanlandım. ama nasıl hızlı atıyordu görsen güldüm bi an sesli sesli çok heyecanlanmış gibiydikaydirigubbakcemile3 ama 2 gündür bulantım berbat. ne yesem çıkarıyorum. hiç bişi yiyemiyorummafoldumben

sevindim cnm ii olduğunuza .
evet ya kalp atışını duymak bambaşka bişey tmm diyosun bebeğim benimle dünyadaki hiç bi mutluluğa benzemiyo demiisenağlama
cnm sabah uyanınca çubuk kraker ye bulantını alıyo mutlaka dene ben neler çektim aylarca ama dikkat et fazla kaçırma cnm sonuçta tuzlu tuzlu yasak biliysun çk dikkat et cnm :1hug:

bi dahaki gidişimde 12 haftalık olacak ne görürüm ki acaba?

bi dahaki gidişimde 12 haftalık olacak ne görürüm ki acaba?

cnm bebeğini görüceksin elini ayağını kafasını kısaca tüm vücuduna hatta şansın varsa cinsiyetini bile öğrenenler var 12 ci haftada biz 21 haftamızda hala öğrenememiş olsakta cinsiyetini:kedi::kedi:kaydirigubbakcemile3

canım 21. haftadaysan nasıl göremedin saklıyor mu kendini??
ultrasyona girerken çikolata yee o zaman gösteriyormuş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 agzının tatlarını biliyorlar minnoşlarr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tatlım maşş çok hareketli gün boyu hiç durmuyo maşallah ama ultrasona girince kımıldamıyo dktr 1 buçuk saat uğraştı üç farklı ultrasona girdim naptıysa dktr kımıldamadı artık dktr sinirden çıldırdı:roflol::roflol:
ancak ayrıntılı ultrasonda öğrenirsiniz dedi bu ayın 13 ne randevu verdi inşş bu ayın 13 de öğrenicez genede olmazsa artık doğduğu zaman öğreniriz :roflol::roflol:
diyorum ki şimdi saklasın kolaysa doğduktan sonrada saklasın göstermesin en fazla doğuma kadar inat gider ufaklık etsin bakim:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ilahi. dur bakalım şu 4 haftayı da atlatalım.cinsiyetini öğrenmekten ziyade bulantının bitme olasılığı olduğu için bir an önce o günlerin gelmesini bekliyorum. kızlar ben eve gidiyorum bugünlük. yarın yine görüşürüz inşallah. öpüyorum hepinizi. iyi akşamlar.

güle güle tatlım ii akşamlar bebişe ve kendine ii bak öpüyorum sizi byyy:a015:

minnoşa bak şimdiden inatçı desenee..
ayın 13 ünde de inat etmese bari..
yoksa gerçekten doğuma kalacak cinsiyetini ögrenmek kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız senin daha var cinsiyeti öğrenmene..sen şimdilik bulantılarını atlatmaya çalış..
az miktarda tuzlu şeyler yersen bastırır..dikkat et kendine ve bebişinee..
yarın görüşürüzz..öpüyorumm senii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sen neler yapıyosun eda cnm günün yakınmı herhangi kullandığın bi ilaç varmı grşmeyeli bide senin inşş ilk bebişin mi olucak tmm tmm sustum çok soru sordum demii:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…