sen neler yapıyosun eda cnm günün yakınmı herhangi kullandığın bi ilaç varmı grşmeyeli bide senin inşş ilk bebişin mi olucak tmm tmm sustum çok soru sordum demii:kedi:
ii akşamlar cnm kendine ii bak grş bys.....
bide sen dene bakalım sende de azalma yada kesilme olcak mı kaydirigubbakcemile5
ben geldiiimmmm
hoşgeldinnnnnnnnnnn a.s.
hoşbulduk canımm opuyorumnanaktan
kuzucum sende burdamısın ismin görünmüyor ??
hadi kolay gelsin canım sana...şifa olur inşallah sanagelirken aktara uğradım
tarçın,çörekotu,hayıt tohumu ve keçiboynuzu aldım.Adam demiştir kendi kendine yuh kampa giriyorlar diye kaydirigubbakcemile3
birde öğütücü aldım,çörekotunu çekmek için,yoktu bende..
sonra balcıya uğradım,organik bal aldım.
Şimdi eşime keçiboynuzu yapıcam,ara ara içiriyorum haftada 1-2,işten gelince içer sabah soğuk soğuk
Bende sabah başlıyorum,inşallah kolay yutarım..
Acaba hayıt içsem mi 1 bardak bilemiyorum??
hadi kolay gelsin canım sana...şifa olur inşallah sana
ama canım o zaman nasıl sınanacağız...sabrımızı deniyor rabbimyolda gelirken ne düşündüm biliyormusunuz
hani mevlananın sözü varya; üzülme istediğin birşey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için yada olmaması gerektiği için olmuyordur diye.Eğer eşimle bir çoçuğumuz olmaması gerekiyorsa yani hakkımızda hayırlı değilse olmasın tamam ama bari içimden şu bebek özlemi,anne olma arzusu çıkıp gitse keşke..
ama canım o zaman nasıl sınanacağız...sabrımızı deniyor rabbim
evet bende aynılarını yaaşıyorum canım...test negatif çıkıyo yok yok daha erken o yüzden negatif çıktı deyip kendimizi kandırıyoruzOrası da öyle evet,insan bu konuları düşündükçe içinden çıkamıyor.
En güzeli hiç kafaya takmamak ama o da ne mümkün.
Her ay aklımdan çıkarıcam diye söz veriyorum kendime,sonra başka birşey düşünemez haldeyken buluyorum kendimi.
Düşün yani bu ay eşimle beraber olamama rağmen hamile olma umudu yaşadım,bu nasıl bi saçmalık ve zavallılık..Kendime kızıyorum aslında..
gelirken aktara uğradım
tarçın,çörekotu,hayıt tohumu ve keçiboynuzu aldım.Adam demiştir kendi kendine yuh kampa giriyorlar diye kaydirigubbakcemile3
birde öğütücü aldım,çörekotunu çekmek için,yoktu bende..
sonra balcıya uğradım,organik bal aldım.
Şimdi eşime keçiboynuzu yapıcam,ara ara içiriyorum haftada 1-2,işten gelince içer sabah soğuk soğuk
Bende sabah başlıyorum,inşallah kolay yutarım..
Acaba hayıt içsem mi 1 bardak bilemiyorum??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?