Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

edamm bence de sen bir test yap canım yumurtlama günlerini oradan takip et.

canım hiç denemedim netten alabilirim ama o gelene kadar belki günüm geçmiş bile olabilir..zaten bu aydan ünitli değilim..gün aşırı ilişki şeklinde mi devam etsek bugünden sonraa..bugün 10. günümm..ama bir akıntım falan yok yanlız çok az sağ kasıgım agrıyor..

kuşum bide yeni sini dene bakalım olcak mı bu

hoşgeldin.bende anneme gitmiştim ya gelemedim bir türlü nasıl midem bulanıyor meyveler gibi yağlı gibi geliyor ya iğrenç.

hoşgeldin.bende anneme gitmiştim ya gelemedim bir türlü nasıl midem bulanıyor meyveler gibi yağlı gibi geliyor ya iğrenç.

ayy en zor dönemlere giriyorsun canımm..
babuda çok kötü oldu dr gitti bulantı hapı aldı gerci zorda kalmadıkça önerilmiyor..
ama çok zorlanırsan sen de dr una danışabilirsin..

hoşgeldiniz...keşke bizde hamie kalabilsekte sizin yaşadıklarınızı yaşayabilsek...şikayet etmeyin halinizden

doktor ilaç verdi ama prospektüsünde hamilelik bulantısı için kullanılmaz yazıyor. aradım söyledim. bişey olmaz herkes kullanıyo dedi. ama benim içim rahat etmeyecek şimdi kullanırsam. dayanmaya çalışıyorum ama çok zor geçiyo şu 2 gündür.

hamileyken dr um bana da vermişti ama zorda kalmadıkça kullanma demiştii..
babuya da dr aynı şeyi söylemiş..sen de zorda kalmadıkça içme canımm..
ama çok zorlanırsan iç drun vardır bir bildiği..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…