Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

baaak ben de ateşim ölçüyom:dilcikar:
31 temm 37.1
1 ağustos 37.0
2 ağustos 36.7
3 ağustos 36.8 çalışma
4 ağustos 36.7

günaydın kızlaarr bayanssulusmile
dün çok kötüydüm, hiçbişey yiyemedim yediklerimde geri çıkıyor. çok halsizim...

günaydın canımmmm...
ayy bütün hamilelerimiz bulantı sıkıntısı çekiyor..allah yardımcınız olsunn..

amin canım, uzun zamandır bu kadar halsiz düşmemiştim.

benim biraz geç başladı...hatta olmayacak sanıyoduk...herkes şaşırıyodu mide bulantısı olmadan hamilelik mi olurmus diye..ama annem cok rahat gecirmiş hiç midesi bulanmamıs iki hamileliğinde de ben de onun gbi olucam herhalde diyodum ama olmadııı üç gündür böyleyim...

Günaydın kızlaaaarrr,öpüyorum hepiniziii
edoşum geldim canım,babuşum doğru tahmin etmiş geçmişi okuyodum
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

aynen canım anneminde hamilelikleri bulantısız geçermiş. ama ben çok kötüyüm. bişeyler yeme düşüncesi bile midemi bulandırıyor.bilmiyorumkismile

ayy kıyamam size hepinizin midesi altüst oldu demek,çok zor haklısınız sıcaklarda bizim bile canımız birşey istemiyor,sizin hiç istemez..az kaldı kızlar dayananın yakında geçicek bu şikayetler..
mideniz alıyorsa taze sıkılmış meyve suyu için bari bol bol vitamin alın..

Günaydın kızlaaaarrr,öpüyorum hepiniziii
edoşum geldim canım,babuşum doğru tahmin etmiş geçmişi okuyodum
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

cicim sen bu aralar geç geliyon demedin demeee :))
yedin mi sabah karışımını
bana bugün o kadar kötü gelmedi o gün zsanırım tarçını fazla kaçırmışım...kaydirigubbakcemile3

aynen canım anneminde hamilelikleri bulantısız geçermiş. ama ben çok kötüyüm. bişeyler yeme düşüncesi bile midemi bulandırıyor.bilmiyorumkismile

neyse canım dayancaz yapcak bir şey yok dün doktorum bi ilaç verdi bana ama zor durumda kalmadıkca kullanma dedi...ben de kullanmayı düşünüyorummm...geçer belki yakın zamandai...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…