ayy kızlarr yaa ev tam bitti diyorum her yerden birşey çıkıyor bu ev toplamak ne kadar zormuş yaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
handancıım şu ateş ölçme işini sende yapsan nasılsa her gün aynı saatte kalkıyosun
kaydirigubbakcemile5
karats, hperi, duruşah, MeLeKzuzum, edammm, CNNYSR
günaydın kızlarrr a.s.
taşınmak cidden zor bi şey canımm...Allah yardımcın olsunnnn....
ben geldim tekrar
günaydın kızlarrr a.s.
karışımı sevdiğine çok sevindim handancımmm...ben baldan nefret ediyorum tarçınıda hiç sevmem...hal byle olunca yutamadım ben yaa...bal polen deneyeceğim
ayy bilmezmıyim canım 10 dk lık mesafe taşındım
allahım sanki il değiştirmiş gibiydim..
bide 2 kişiydik eşimle temizledik yerleştirdik bide ramazandı ooofff çok zor edam sana çoooooooooook kolay gelsin :teselli:
ben geldim tekrar
günaydın kızlarrr a.s.
edammm kolay gelsin canım sana...çok zor ya bu sıcaklarda...allah yardımcın olsun şekerrr
bugün burası 48 derece canımm..toplarken denize girmiş gibi sırılsıklam oluyorum sonrada banyodan çıkmıyorum ördek gibi kaydirigubbakcemile3
ayy sağol canım yaaa opuyorumnanaktan
hoşbulduk canım iyiyim çok şükür sabah geldim girdim topiğede sonra işim çıkınca çıkmak zorunda kaldım sen nasılsın bakalım yemişsin karışımı tadı güzel değilmi?hoşgeldin canım bende seni sorucaktım şimdi,nasılsın?
hoşgeldinnn tatlımmm..
kolay gelsin canım,evet çok zor haklısın..ama güzel bir temizlik oluyor kullanmadıklarını ayıklıyorsun,uzun süredir aradığın şeyleri buluyorsun,ama kesinlikle çok yorucuuu
canım, benim abim gümrük müşaviri her ist a gelişimde bir bavul kıyafetle dönüyorum yurtdışından getiriyor bizee bir de ücretsiz olunca maşallah doldurdukça dolduruyor..şuan 3 tane mağaza açabilirim giyilmemiş o kadar kıyafet..
zaten bu kıyafetler beni çıldırtacak inanır mısın evde büyük 5 bavul var sığdıramadım mecbur 6 tane de büyük çuvala koydum..2 çuvalını ayırdım çocuk esirgeme bulursam burda oraya vericemm..bunları toplamak beni helak etti..abimide aradım o sinirle ben kıyafet falan istemiyorum topla topla bitmiyor diyee sonra da üzüldüm :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Çalınan her kapı hemen açılsaydı, ümidin, sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı. . .
Hz Mevlana
Günahlara kefarettir gönüldeki keder..
Niyetler halis olunca, Ameller olmaz heder.
Biraz sabreyle
Allah ihmal etmez imtihan eder. . .
kayınvaliden yarınmı geliyordu canım?
hoşbulduk canım kolay gelsin sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?