Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ayy kızlarr yaa ev tam bitti diyorum her yerden birşey çıkıyor bu ev toplamak ne kadar zormuş yaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kolay gelsin canım,evet çok zor haklısın..ama güzel bir temizlik oluyor kullanmadıklarını ayıklıyorsun,uzun süredir aradığın şeyleri buluyorsun,ama kesinlikle çok yorucuuu

handancıım şu ateş ölçme işini sende yapsan nasılsa her gün aynı saatte kalkıyosun
kaydirigubbakcemile5

ayy ben yaptım onu kuşum ama hiç anlamadım,sonra ovulasyon testi aldım yaa,onu yapıyorum nasılsa o söylüyor bana kaydirigubbakcemile3

ben geldim tekrar

hoşgeldin canım bende seni sorucaktım şimdi,nasılsın?

karats, hperi, duruşah, MeLeKzuzum, edammm, CNNYSR

günaydın kızlarrr a.s.

günaydın kuzucum nasılsın opuyorumnanaktan

karışımı sevdiğine çok sevindim handancımmm...ben baldan nefret ediyorum tarçınıda hiç sevmem...hal byle olunca yutamadım ben yaa...bal polen deneyeceğim

eh evet canım senin için işkence gibi olmuştur o zaman,evet bal polen içinde çok etkili diyorlar,inşallah yarasın canım şifa olsun..

kız ben çaprazıma taşınıyorum 1 dk lık yol ama sanki afganistana taşınıyormuş gibiyimm..
iş toplamakta aslında mesafe hiç önemli değill..
keşke 30 saatlik yola taşınsamda şu kadar eşyayı toplamasamm..
eşim görevde ben tek topladım koca evi o da zaman buldukca lojmanın bakımıyla ilgileniyor..
bir de düşündüğüm şuan ki evim 250 m2 çıkan lojman 70 m2 asla sığmaz bütün eşyamı bir odaya kapatıcam..tek salonla yatak odam olacak..
sağol canım yaa tşk ederimm.opuyorumnanaktan

Çalınan her kapı hemen açılsaydı, ümidin, sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı. . .
Hz Mevlana

Günahlara kefarettir gönüldeki keder..
Niyetler halis olunca, Ameller olmaz heder.
Biraz sabreyle
Allah ihmal etmez imtihan eder. . .

edammm kolay gelsin canım sana...çok zor ya bu sıcaklarda...allah yardımcın olsun şekerrr

bugün burası 48 derece canımm..toplarken denize girmiş gibi sırılsıklam oluyorum sonrada banyodan çıkmıyorum ördek gibi kaydirigubbakcemile3
ayy sağol canım yaaa opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım bende seni sorucaktım şimdi,nasılsın?
hoşbulduk canım iyiyim çok şükür sabah geldim girdim topiğede sonra işim çıkınca çıkmak zorunda kaldım sen nasılsın bakalım yemişsin karışımı tadı güzel değilmi?
hoşgeldinnn tatlımmm..

hoşbulduk canım kolay gelsin sanada

Biraz sabreyle
Allah ihmal etmez imtihan eder..
ayy çok anlamlı gerçektenn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…