Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

cicim sen bu aralar geç geliyon demedin demeee :))
yedin mi sabah karışımını
bana bugün o kadar kötü gelmedi o gün zsanırım tarçını fazla kaçırmışım...kaydirigubbakcemile3

evet onu dicem bende,yaptım sabah karışımı yedim,gayet güzeldi sıkıntı yaşamadım,hadi bakalım şifa olsun vesile olsun hepimize inşallah..

ayy busecim ateşin yüksek bayaa son zamanlarda hadi hayırlısı inşallah canımmm hihoyyyt hihoyyyt

inşallahh canımmm....

neyse canım dayancaz yapcak bir şey yok dün doktorum bi ilaç verdi bana ama zor durumda kalmadıkca kullanma dedi...ben de kullanmayı düşünüyorummm...geçer belki yakın zamandai...

evet canımi yapcak bişey yok. banada verdi ama hiç içmeye niyetim yok.

bal tarçın çörekotumu güzeldiiii
günaydınlarrrr

günaydın canım,evet benim hoşuma gitti,yani rahat yedim en azından.Ben zaten tarçın çok severim,çörekotunuda öğütünce pek hissedilmedi tadı,eh balda çok tatlı.O yüzden yedim rahat rahat.Ama kilo aldırır mı ondan korkuyorum..
ooo iyi iyi güzel gelmesine sevindim rahat rahat yersinnnhihoyyyt
evet cicim inşallah faydası olur

ayy canım benim hoşgeldinnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşbulduk bebişim opuyorumnanaktan

maşallah bi geldin herkese laf yetiştirdin
tamm yazcam :dance:
kaydirigubbakcemile3 patron gelmeden yazmak için ama geldi bileee

inşallah :Saruboceq:

sizinde sıkıntılarınız geçer bir an önce inşallah kızlar :Saruboceq:

ayy kızlarr yaa ev tam bitti diyorum her yerden birşey çıkıyor bu ev toplamak ne kadar zormuş yaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

handancıım şu ateş ölçme işini sende yapsan nasılsa her gün aynı saatte kalkıyosun
kaydirigubbakcemile5

ayy kızlarr yaa ev tam bitti diyorum her yerden birşey çıkıyor bu ev toplamak ne kadar zormuş yaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ayy bilmezmıyim canım 10 dk lık mesafe taşındım
allahım sanki il değiştirmiş gibiydim..
bide 2 kişiydik eşimle temizledik yerleştirdik bide ramazandı ooofff çok zor edam sana çoooooooooook kolay gelsin :teselli:

karışımı sevdiğine çok sevindim handancımmm...ben baldan nefret ediyorum tarçınıda hiç sevmem...hal byle olunca yutamadım ben yaa...bal polen deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…