Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir) , karats, CNNYSR+, edammm+, makca, impaladeniz, minimim, babu+, hperi+, minikkuzucum+, darkangellove58+, perininkizi

:nazar: :nazar: kızlar ben geldim hepinizi çok özledim :3: :3:

hoşgeldin bebişiiimm bizde özledik girmiyosun kaç gündür?

kubiiiiiiiiiii minik seniii nerelerdesinnn???

:3: :3: :3: :3: burdayımmmmm cnm nasılsın ben çok iyiyimm günden güne pozitifim de 11 de adet olcam sende yarın kan testi yapım mı arkadaşımın bebeğini sağlık ocağına götürcez şansımı denim mi çıkar mı birde bi yumurtlama hesabı var ayın 4 de eğer bebiş varsa rahime geliyormuş sence yyarın çıkar mı bilmiyorumkismile

anneme gidip gelmiştimde orda öğlen yediğimi çıkardım. yiyorum 1 saat sonra çıkarıyorum. elim ayağım titriyor. nasıl olcak bu iş hiç anlamadım.

2 gün net yoktu garantiye gitti akannehir sonra 2 günden beride yufka açıyoz halı yıkıyoz öle daha çok işim var :bbo: sen nasılsın cnm hamiş kalan va:hulya:r mı sempatiksalakcinni

aynıyız canım ev topluyorumm..
yok canım hala aynı hamişlerimizz..

anneme gidip gelmiştimde orda öğlen yediğimi çıkardım. yiyorum 1 saat sonra çıkarıyorum. elim ayağım titriyor. nasıl olcak bu iş hiç anlamadım.

cnm benim kıyamam sana kendini fazla zorlama sakın zorlayınca oluyo heralde dikkat et kendine sindire sindire ye cnm kaydirigubbakcemile5 :jeyyar:

canım ben de sayılıyor demiştim geçmişe bakarsan hatta vajinal yolla bakıyorlar demiştim..
handan yumurtamı sayılır demişti..
benimde kafam karıştı o yüzdenn..
ben hiç yaptırmadım çünkü sadece çevreden duyduklarımm..

Benim demek istediğim farklıydı,
doktor yumurtanın gelişimine bakıyor,sağda 2 yumurta biri şu çapta biri şu diyor öyle takip ediyor,yani yumurta saydırmaya gitmiyorsun ki yumurta takibine gidiyorsun.
yani öyle sayılacak kadar çok oluşmuyorki yumurta,zaten normali 1 yada 2 yumurta oluşması her ay,ama ilaç kullanırsan daha fazla olabiliyor..yani bakınca görüyor zaten kaç tabe olduğunu sayıcak birşey yok

aynıyız canım ev topluyorumm..
yok canım hala aynı hamişlerimizz..

inş.olur tez zamnda ama karar veremedim yarın kan testi yaptırayım mı sence bilmiyorumkismile daha adetime 7 gün var yarın 6 gün kalıyo

sabret canım yengemin 6-7aylık olana kadr miğde ulantısı vardı ağlıyodu öyle.. inş.senin o kar sürmez
ama şükret keşke bizimde olsada hayırlısıyla,bizimde bulansaa:çok üzgünüm:

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:Saruboceq:
[table="head"]İsim|BAT
maonyaaa|05.08.2010
N_a_l_a_n|06.08.2010
busecan35|09.08.2010
pretty9217|10.08.2010
perininkizi|10.08.2010
KUBI|11.08.2010
duruşah|12.08.2010
trhn1677|14.08.2010
_dreamlike_|18.08.2010
aysenik|21.08.2010
makca|22.08.2010
Nimett07|23.08.2010
edammm|25.08.2010
Karats|31.08.2010
hperi|01.09.2010
elfkaya|01.09.2010
minikkuzucum|?
HAVALIKIZ|?
zeynep4|?
Banu77|?
betus19|?
[/table]

GÜNÜ GEÇENLER
eyvahedigeldismile
[table="head"]İsim|BAT
[/table]

HAMİLELERİMİZ
:nazar:
[table="head"]İsim|Hamilelik Haftası
ua27|10 hafta
babu|9 hafta
impaladeniz|8 hafta
darkangellove58|8 hafta
CNNYSR|7 hafta
ozpar|5 hafta

[/table]

Son düzenleme:
Benim demek istediğim farklıydı,
doktor yumurtanın gelişimine bakıyor,sağda 2 yumurta biri şu çapta biri şu diyor öyle takip ediyor,yani yumurta saydırmaya gitmiyorsun ki yumurta takibine gidiyorsun.
yani öyle sayılacak kadar çok oluşmuyorki yumurta,zaten normali 1 yada 2 yumurta oluşması her ay,ama ilaç kullanırsan daha fazla olabiliyor..yani bakınca görüyor zaten kaç tabe olduğunu sayıcak birşey yok

aslında aynı şeyleri söylüyoruz canım ama sanırım söyleyiş tarzımız farklı..
bende zaten o şekilde cvp vermiştim soran arkadaşa hatırlıyorsan mesela 2 tane yumurta oluşmuş şu kadar büyüklükte diyorlar yaa bende o şekilde cvp vermiştim..aynı şeyden bahsediyoruz aslında handancımm..

makca+, KUBI+, edammm+, impaladeniz+, perininkizi, CNNYSR, babu+, duba, minikkuzucum+karats
opuyorumnanaktan

herkese toplu selam işim var tek tek yazamıyorum kızlar kusura bakmayın..

inş.olur tez zamnda ama karar veremedim yarın kan testi yaptırayım mı sence bilmiyorumkismile daha adetime 7 gün var yarın 6 gün kalıyo

senin yerinde olsam yaptırmazdım adet tarihimi beklerdim canımm..
benim 1 hafta kala yaptırma nedenim lavabodan çıkamıyordum kusmaktan üşüttüm diye gittim hamile çıktım canım :)

makca+, KUBI+, edammm+, impaladeniz+, perininkizi, CNNYSR, babu+, duba, minikkuzucum+karats
opuyorumnanaktan

herkese toplu selam işim var tek tek yazamıyorum kızlar kusura bakmayın..
sen işine bak canım yaaa. problemli patronlarla uğraşmak ne kadar zor ben çok iyi bilirim. biz darılmayız sen merak etme.opuyorumnanaktan

aslında aynı şeyleri söylüyoruz canım ama sanırım söyleyiş tarzımız farklı..
bende zaten o şekilde cvp vermiştim soran arkadaşa hatırlıyorsan mesela 2 tane yumurta oluşmuş şu kadar büyüklükte diyorlar yaa bende o şekilde cvp vermiştim..aynı şeyden bahsediyoruz aslında handancımm..

işim olduğundan detaylı yazamıyorum belki net anlatamamışımdır demek istediğimi,neyse sonuçta herkes doğrusunu anladı bir şekilde a.s

sen 31 günde bir mi adet oluyosun cnm ben 31 günde bir ya belki geç dölllenmişimdir çıkar mı yinede bilmiyorumkismile

geç döllenmeyse çıkmayabilir..
ben 28 ile 33 gün arasında değişiyorum genelde..yani bazen 2 gün erken bazen 2 gün geç olabiliyorumm..

Back
X