Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işim olduğundan detaylı yazamıyorum belki net anlatamamışımdır demek istediğimi,neyse sonuçta herkes doğrusunu anladı bir şekilde a.s
1 eylül beklenen adet tarihim hperi:çok üzgünüm:
senin yerinde olsam yaptırmazdım adet tarihimi beklerdim canımm..
benim 1 hafta kala yaptırma nedenim lavabodan çıkamıyordum kusmaktan üşüttüm diye gittim hamile çıktım canım :)
cnm rahat iş yapamıyorum sanki bişeyler var gibi belki psikolojikdir ama ramazan yaklaşıyoya ben de temizlik yapıcam ben temizlik yapmaya kalkdığımda her yerin yerini değiştiriyorum tehlikeli olmasın diye bi ay öle oldu testler pozitif çıktı sonra çamaşır makinesini kaldırınca daha doğrusu çaktim içimden bişey koptu çok ağladım sonra ertesi gün adet oldum 5 gün geçikmişti ama doktora gitmedim sanki ozamn bebişim vardı ohaoldumsmile ama ne olduğunu bilmiyorum merak edipde gitmedik bu yüzden kanda çıkmazsa rahat iş yapıcam opuyorumnanaktan
canım sağlığından ve bebişten önemli değil yaa bekle 5-6 gün daha..
daha ramazana 1 hafta var..zaten ramazanın ilk günü adet tarihin, şaşmazsa orucu tutamayacaksın nede olsa adet olursan temizliğini yaparsınn..
1 eylül beklenen adet tarihim hperi:çok üzgünüm:
evet canım anlatamamış olabiliriz..ama sonuç aynı..
işlerini hafiflette bekliyoruz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evt hep oruç ayında ilk günlerde tutmuyorum nasıl denk geliyo yaaaa anlamış değilim cnm eltimde gelcek ayy iş yapmam lazım işşş hadi cnm ben çıkdım belki yaptırırım yarın gitmişken![]()
kızlar ben çıkıyorum çok yoruldum buğün duş aldım biraz uyuyayım gözlerim kapanıyo opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :teytey: :çok üzgünüm: :a015:
off hafiflemez bu işler,yeni bir yer açıyor bizimkiler,oranın işleri var bir sürüü hemde bir sürüüüüüü -tatlicadiarzu-
nereye taşınıyon edam?kızlar bu boyacı,mermerci ve tezgahcıyı kaynar kazana atıcam...
sinir oldum yaa bugün gelmemişler cumaya kalmış herşey..
ama benim cuma günü taşınmam gerek mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
nereye taşınıyon edam?
kızlar bu boyacı,mermerci ve tezgahcıyı kaynar kazana atıcam...
sinir oldum yaa bugün gelmemişler cumaya kalmış herşey..
ama benim cuma günü taşınmam gerek mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
benim abimde trabzonda lojmanlarda oturmuştu ama şimdi eve çıktılar. baya da kira ödüyolar. taşınmak çok zor ya allah yardımcın olsun.polis lojmanlarına canımm :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ayy sinir oluyorum mutlaka böylesiişlerde bi aksilik oluyoyaa
program yapmıyolar
boşver canım yaa eline bişy geçmiycek sonuçtaa erteleymiyomusunuz bi kaç gün taşınma işini şimdi onların çalışmasının ortasında gidersen batar herşey:sinifsinif: :sinifsinif:
benim abimde trabzonda lojmanlarda oturmuştu ama şimdi eve çıktılar. baya da kira ödüyolar. taşınmak çok zor ya allah yardımcın olsun.