merhaba herkeseopuyorumnanaktan
saol canım biraz daha iyiyim işlere verince kendimi kafam biraz dağılıyor
sen bugün iyisin değilmi bi sorunun yok çok şükür
hoşgeldinn canımmm opuyorumnanaktan
ne güzel ay bizim gelin hep içti hamileliği boyunca sinir oluyodum ama karışmakta istemiyodum
abim kızsın banane diyee
Allahtan yeğenim sağ salim doğduua.s
doktorlar günde 10 taneyi gecmeyin diyor sigaradan soğumayan hamilelere...sonucta kolay bi şey değil sigara içmeyen anlayamaz ama öyle bir irademiz var ki istedikten sonra her seyi yapabiliyoruz...a.s
babucum işin ilginç tarafı ne biliyo musun? ben çıktım kapattım pc eve gittim sabah bi geldim sigara içen hamileler başlamış savunmaya çok komiğime gitti. birazdan bişiler yazıcam zaten oraya aklımda okaydirigubbakcemile3
hoşgeldinn tatlımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm kızlar ben geldim tekrar kubi ne yaptın kan verdinmi
sorun şu canım. ben aptal değilim. cahil değilim. elbet biliyorum zararlı olduğunu. ben yıllardır günde 1 paket içen insanım. kaldı ki bebeğim için bunu günde 1-2 ye düşürebilmişim. onu içme demekle haklılar ona bişey demiyorum ama ilk duyduğum zaman hiç içmedim. ama bu bende öyle bi stres sıkıntı yarattı ki sanki bunun bebeğe zararı yok mu? onun için bende dedim kendimi avutacak kadar günde 1-2 bari içeyim de stres yapmayım. üstelik şu da var ben pek içime de çekmiyorum üstelik bebeğe gitmesin diye. ama işte millet bilmeden saçma sapan yorum yapıyo. ağzı olan konuşuyo napcankaydirigubbakcemile3valla canım kimseyi ilgilendirmez kimin ne yaptıgı...sen kendini nasıl iyi hissediyosan öle yaparsın kime ne ki...a.s insanların işi gücü yok takılıyo böyle şeylere....
sorun şu canım. ben aptal değilim. cahil değilim. elbet biliyorum zararlı olduğunu. ben yıllardır günde 1 paket içen insanım. kaldı ki bebeğim için bunu günde 1-2 ye düşürebilmişim. onu içme demekle haklılar ona bişey demiyorum ama ilk duyduğum zaman hiç içmedim. ama bu bende öyle bi stres sıkıntı yarattı ki sanki bunun bebeğe zararı yok mu? onun için bende dedim kendimi avutacak kadar günde 1-2 bari içeyim de stres yapmayım. üstelik şu da var ben pek içime de çekmiyorum üstelik bebeğe gitmesin diye. ama işte millet bilmeden saçma sapan yorum yapıyo. ağzı olan konuşuyo napcankaydirigubbakcemile3
evt cnm bekliyorum sonucu 1.30 çıkar heralde inş. ayyyy çok heycanlıyım ben ama kızlara da dedimm foslucam heraldeee söncem fosss diye :roflol: sen ne yaptın cnm ,
evt cnm bekliyorum sonucu 1.30 çıkar heralde inş. ayyyy çok heycanlıyım ben ama kızlara da dedimm foslucam heraldeee söncem fosss diye :roflol: sen ne yaptın cnm ,
edammm naptın ya kaçtın akşam birden ben seni güldürmeye çalışıyodum bi baktım yoksunkaydirigubbakcemile3
maydanoz kürünü yaptım biliyomusun kokusu bile içimi kaldırdıı:sinifsinif:
ılımasını bekliyorumyerimsenibeneyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?