amin canım allah gönlüne göre versinn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kız hepsinin ilk doğumu olacak korkutma kızları geliyorum orayaaaklava: klava: klava:
yok kıs sadece sen öle söledin diye söledim. benim öle olmadık şeye kızma küsme huyum yoktur hayattaolumunekankayizsmile kan testi yaptırdın sonucunu evde mi bekliyon nasıl oluyo anlamadım ki?cnm şakasına dedim ben alındın mı:çok üzgünüm: kan testi yaptırmıştım sonuç bekliyom cnm :çok üzgünüm: kızdın mı bana bebişi veren rabbim kolaylığınıda verir ama ben şaka dediydim :çok üzgünüm:
kızım ne korkutucam korkulcak bişey yokki ama üzerime geliyosunuz bende korkdum guclubacismile senağlama
seninde Allah gönlüne göre versin canım. hepimizin... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Yok ablası o korkutmak için demedi sadece şaka yaptı sonuçta onunda ilk çocuğu olacak ve tecrübesiz bizler gibi
Yok ablası o korkutmak için demedi sadece şaka yaptı sonuçta onunda ilk çocuğu olacak ve tecrübesiz bizler gibi
bundan sonra konuşursam tıııııpppppppppp mafoldumben
ayyy edaaa sen kubinin kızı mısın? e kubi bi daha mı çocuk istiyo o zaman?hadi tamam birşey demiyoruzz..
sonucu almadın mı hala kızzz??
KIZLAR SANKİ BU TOPİKTEKİLER SEÇİLMİŞTE GELMİŞ YAA HERKES NE KADAR ŞEKER.
HERKES ÇOK ANLAYIŞLI, SEVİYELİ, DENGELİ...
ÜYE OLDUĞUM İLK GÜN BURAYA KATILDIM VE BU TOPİKTE KALDIM
KENDİMİ ÇOK ŞANŞLI HİSSEDİYORUMMMopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yok kıs sadece sen öle söledin diye söledim. benim öle olmadık şeye kızma küsme huyum yoktur hayattaolumunekankayizsmile kan testi yaptırdın sonucunu evde mi bekliyon nasıl oluyo anlamadım ki?
iyi hadi hadi. inşallah iyi çıkar sonuç. ne zaman çıkıyo dua edelim hep beraber. şimdi hemen çıkıcak mı?sevindim cnm bi anda bana kızdın zannettim ben kendimi savunamam sakın kızma bana içim de 1 gıdım kötülük varsa vur beni tabancayla akannehir :roflol: cnm ben netten kolaylıkla öğrenebiliyorum hemşire teeee pazartei alcan dedi sempatiksalakcinni ama ben burdann 2 saat sonra öğreniyorum protokol numarası oluyo tahlil kağıtlarında onunla öğreniyorum bide tc ile süper oluyo daha doktora gitmiyorum cnm ben sağlık ocağına verdim bilmiyorumkismile :içelim:
ayyy edaaa sen kubinin kızı mısın? e kubi bi daha mı çocuk istiyo o zaman?
ayyy edaaa sen kubinin kızı mısın? e kubi bi daha mı çocuk istiyo o zaman?
ben bilmem ben gördüğümü sölüyom sana kızım diyokaydirigubbakcemile3ne kızı kızzz ben kubiden 6 yaş büyüğümm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sevindim cnm bi anda bana kızdın zannettim ben kendimi savunamam sakın kızma bana içim de 1 gıdım kötülük varsa vur beni tabancayla akannehir :roflol: cnm ben netten kolaylıkla öğrenebiliyorum hemşire teeee pazartei alcan dedi sempatiksalakcinni ama ben burdann 2 saat sonra öğreniyorum protokol numarası oluyo tahlil kağıtlarında onunla öğreniyorum bide tc ile süper oluyo daha doktora gitmiyorum cnm ben sağlık ocağına verdim bilmiyorumkismile :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?