Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

KUBİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

yaa öle yapma zaten heycanlıyım ayyyyyyyyyyyyy elim ayğıma dolaşıyo delikafadulden :roflol: koca bir NEGATİF çıkarsaaaaaa yola devammm -tatlicadiarzu- hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

vay beaaaa...teşekkür ederiz canım paylaştıgın için cok güzelll....böyle anneler de varmıs demeka.s

edammm, Nimett07, KUBI+, darkangellove58+, babu+, impaladeniz+, makca, busecan35

yaa öle yapma zaten heycanlıyım ayyyyyyyyyyyyy elim ayğıma dolaşıyo delikafadulden :roflol: koca bir NEGATİF çıkarsaaaaaa yola devammm -tatlicadiarzu- hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

pozitif düşün hep pozitiiiiffffhihoyyytfhihoyyytfhihoyyytfhihoyyytfhihoyyyt

heh öyle devam et canımm..
oohhh yarasınn opuyorumnanaktan

inş. yarar canımmmm..
gecede yazdım ezanlar okunuyo gecede yazdım Allahım şu yediklerimizi içtiklerimizi vesile kılarda verir hayırlısıyla inş.sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi:ecrin_bebek:
dilek kapıları açıktır inş. Ya Rabbim:Saruboceq: :Saruboceq:

sositososito :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: sositososito
sositososito sositososito sositososito şutarafagitti hihoyyyt hihoyyyt

sen ne sonucu bekliyon ben anlamadım arkadaşım? bu arada madem hamileler yanıyo niye istiyon bu kadar hamile kalmayı o zaman?

cnm şakasına dedim ben alındın mı:çok üzgünüm: kan testi yaptırmıştım sonuç bekliyom cnm :çok üzgünüm: kızdın mı bana bebişi veren rabbim kolaylığınıda verir ama ben şaka dediydim :çok üzgünüm:

amin canım allah gönlüne göre versinn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…