sıcaktan herkes bunaldı galiba bişey yazamıyor
kızlar face takılıyormusunuzzzzzzzzzzzz
cok sıkıldımmm......
kızlar ben uyuyamadım yaaaaaaaaaaaaaa
bu arada biraz geçmişe baktım
sevgicim sivasa geldiğimde haber vermediğime kırılmışsın öyle ani olduki gelişimde gidişimde
herşeyi 4günün içine sığdırdım yoksa bende istiyorum seni görmeyi
bayramdan2 hafta önce kardeşim gelicek 1hafta önce de birlikte ordayız sivastayım Allah kısmet ederse
ne dersin görüşelimmiyerimseniben
olur tabi canım görüşelim
o zaman sorumu cvplamamıştın onada biraz bozulmuştum hani ama birşeyde dememiştim yani neyse sayfalar hı<lı ilerliyordu görmemişsindir
bu diğer topikten alıntıdır kızlar bi okusanıza
canımm günaydınnnn spiral taktırdım dedim ama taktırmadım 10 gündür takılı biliyor ama hala prezervatif kullanıyoooo ..bir kızım var 4 yasında nisan ayında spiralle hamile kalmıstım almak zorunda kaldılar bebek karnımda gelişmediği için.....daha .nce spiralle hamile kaldıgım için eşim kendince spiral taktırdım desemde prazer. kullanıyoo offfff yaaaa kızımda cok kardes istiyorrr tabi bende eşimse sorumlulugundan kacıyor tek cocuk yeterde artar diyooooo.....ama bu sabah ne yaptım biliyormusun prezervatifi klozete atmış eldiven takıp aldım evdeki şırıngayla cektim spermleri sonra kendime şırınga yaptım
sence suyla azda olsa temas ederse spermler ölürmü atmıs ama sifonu cekmeyi unutmus....of ya bütün zorlugu ceken kadınlar
şu halime bak
tek derdim kızım kardessiz kalmasın
bu diğer topikten alıntıdır kızlar bi okusanıza
canımm günaydınnnn spiral taktırdım dedim ama taktırmadım 10 gündür takılı biliyor ama hala prezervatif kullanıyoooo ..bir kızım var 4 yasında nisan ayında spiralle hamile kalmıstım almak zorunda kaldılar bebek karnımda gelişmediği için.....daha .nce spiralle hamile kaldıgım için eşim kendince spiral taktırdım desemde prazer. kullanıyoo offfff yaaaa kızımda cok kardes istiyorrr tabi bende eşimse sorumlulugundan kacıyor tek cocuk yeterde artar diyooooo.....ama bu sabah ne yaptım biliyormusun prezervatifi klozete atmış eldiven takıp aldım evdeki şırıngayla cektim spermleri sonra kendime şırınga yaptım
sence suyla azda olsa temas ederse spermler ölürmü atmıs ama sifonu cekmeyi unutmus....of ya bütün zorlugu ceken kadınlar
şu halime bak
tek derdim kızım kardessiz kalmasın
olur tabi canım görüşelim
o zaman sorumu cvplamamıştın onada biraz bozulmuştum hani ama birşeyde dememiştim yani neyse sayfalar hı<lı ilerliyordu görmemişsindir
anaaaammm yaa insan ne hallere düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?