günaydın kızlar bugün benim adet günüm henüz gelen giden yok ama sanırım gelecek karnımda hafif ağrı var.Bu ay da tutmadı biliyorum zaten bu ay hiç ümidim yoktu yumurtlama günlerinde çok çalışamadık bide memleket gittim geldim 13 saat gidiş 13 saat dönüş bu kadar şey bir araya gelince bebiş ancak hayal oluyo malesef napalım artık bir daha ki aya inş. bu ay tedaviye başlıcam zaten hakkımda hayırlısı inşallah
günaydın şekerlerrrrrr opuyorumnanaktan
günaydın canım hoşgeldin
hoşbulduk canım,nasılsın bugün?
daha iyiyim canım saol sen nasılsın?
saol canımmm nasılsın??? dün yoktun pek ortalarda işler cok muydu??
sağol canım iyiyiz :) sizde iyisinizdir umarım :)
dün öğleden sonra doktora gittim, annemde haşimato hastalığı çıktı.
doktor kızlarında kontrol ettirsin demiş, biri hamile deyince hemen kontrole gelsin demiş.
dün test sonuçlarım çıktıi onu almaya gittim, haşimato başlangıcı çıktı, ama daha çok başı olduğu için ilaç kullanmama gerek yokmuş, bebeğede zararı yokmuş.
TSH değerim 0.9 yani güzelmiş.
ordan çıkınca kendi kadın doğumcuma gittim, şuan sakıncalı bi durum yok dedi, gelmişken ultrasonda da bakalım dedi. börülce tanem fasülye olmuş. 20 mm miş
doktor kızlarında kontrol ettirsin demiş, biri hamile deyince hemen kontrole gelsin demiş.
dün test sonuçlarım çıktıi onu almaya gittim, haşimato başlangıcı çıktı, ama daha çok başı olduğu için ilaç kullanmama gerek yokmuş, bebeğede zararı yokmuş.
ordan çıkınca kendi kadın doğumcuma gittim, şuan sakıncalı bi durum yok dedi, gelmişken ultrasonda da bakalım dedi. börülce tanem fasülye olmuş. 20 mm miş
günaydın cnaımm naber???? nasıldı dün aksam??? ne yemek yaptın??
beni niye sallamıyosunnnn handan:umursamaz:
kubiden haber yokmu arkadaşlar noldu acaba
Ahhhh canım özür dilerim görmedimmm sen söyleyince baktım önceki sayfaya bende diyorum babu nereye kaybolduu opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Ayy dün akşam kociş benden daha önce davrandı yemeğe götürdü beni alkisalkisalkis
Sen nasılsın canım,keyfin yerindemi?
Ahhhh canım özür dilerim görmedimmm sen söyleyince baktım önceki sayfaya bende diyorum babu nereye kaybolduu opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Ayy dün akşam kociş benden daha önce davrandı yemeğe götürdü beni alkisalkisalkis
Sen nasılsın canım,keyfin yerindemi?
ohh ohhhh süperrrr hihoyyyt yerinde canımmm çok şükürrr...cuma günlerini cok seviyorummmhihoyyyt cok güzel bi günnnalkisalkisalkis
ooo romantik takılmışsınız dün
adette olmasaydın geceyide tamamlardınız güzel olurdu :kedi:
ya burası çok sıcak çok bunaltıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?