Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Nalancım hayırlısı olsun inşallah canım,seninde bu ay benimki gibi boşa geçmiş olsun önümüzdeki ay telafi edeceğiz...Kocişleri rahat bırakmak yok Şeniz

saol canımmm nasılsın??? dün yoktun pek ortalarda işler cok muydu??

sağol canım iyiyiz :) sizde iyisinizdir umarım :)

dün öğleden sonra doktora gittim, annemde haşimato hastalığı çıktı.
doktor kızlarında kontrol ettirsin demiş, biri hamile deyince hemen kontrole gelsin demiş.

dün test sonuçlarım çıktıi onu almaya gittim, haşimato başlangıcı çıktı, ama daha çok başı olduğu için ilaç kullanmama gerek yokmuş, bebeğede zararı yokmuş.
TSH değerim 0.9 yani güzelmiş.

ordan çıkınca kendi kadın doğumcuma gittim, şuan sakıncalı bi durum yok dedi, gelmişken ultrasonda da bakalım dedi. börülce tanem fasülye olmuş. 20 mm miş

geçmiş olsun canımmm...

geçmiş olsun canım
bebişinde iyice büyümüş gözünaydın olsun

günaydın cnaımm naber???? nasıldı dün aksam??? ne yemek yaptın??

beni niye sallamıyosunnnn handan:umursamaz:

Ahhhh canım özür dilerim görmedimmm sen söyleyince baktım önceki sayfaya bende diyorum babu nereye kaybolduu opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Ayy dün akşam kociş benden daha önce davrandı yemeğe götürdü beni alkisalkisalkis
Sen nasılsın canım,keyfin yerindemi?

ohh ohhhh süperrrr hihoyyyt yerinde canımmm çok şükürrr...cuma günlerini cok seviyorummmhihoyyyt cok güzel bi günnnalkisalkisalkis

ooo romantik takılmışsınız dün
adette olmasaydın geceyide tamamlardınız güzel olurdu :kedi:

Canım annenede sanada geçmiş olsun..Neyseki senin ve bebeğinin sağlığını etkileyecek düzeyde değilmiş çok sevindim.
Fasülyeni yesinler senin kaydirigubbakcemile3
maşallahh

ohh ohhhh süperrrr hihoyyyt yerinde canımmm çok şükürrr...cuma günlerini cok seviyorummmhihoyyyt cok güzel bi günnnalkisalkisalkis

Aman Allah keyfimizi bozmasın,evet yaa cumartesileri işe gelmemeye başladığımdan beri Cuma günleri benim içinde daha anlamlı oldu hihoyyyt

ooo romantik takılmışsınız dün
adette olmasaydın geceyide tamamlardınız güzel olurdu :kedi:

hee sorma vallaa,tek eksiğimiz oydu kaydirigubbakcemile3 neyse telafi edicez bu günleridee elbet

kızlar doktorunuza sordunuz mu hamilelikte nasıl bir cinsel yaşam oluyor,yani ilk 3 ay ve son 2 ay yasak mı ben öyle biliyorum sanki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…