nimetcim bayramda antalyaya gelecem.inş allah nasip ederse
kızlar rüyanızı yorumlaya bilirim azda olsa anlatırsanız.
kimi insanın rüyası çıkar kimisininki çıkmaz bide o önemli
benim bir arkadaşım günde 1 paketi geçiyordu vallaa çok içiyordu ama ilkinde tuttu aklında yoktu çünkü,ben kasımda bıraktım ama hala tık yok..
çok sağlıksız birşey elbet kötü etkiliyordur ama sırf o yüzden hamile kalınmaz diye birşey olamaz yani,madde bağımlıları bile kalıyor..
olacağı varsa ne yaparsan yap olur bence..
dediğin gibi önce stres çıkmalı hayatımızdan,hep bu konuyu düşünerek bir yerde kendi kendimiz engelliyoruz gerçekleşmesini..
kızlşar az önce ben çamaşır asmaya gittim ve bi baktıp bahçede hamağa takılmış bir kedi gözleri gitmiş nerdeyse hemen elime makas aldım gittim kurtardım kediyi sonra kedi yamuk yamuk yürüyodu su verdim sonra kediye dedim ki gözlerime bak bakım dedim sonra baktı dedim ki ben seni kurtardım sende bana dua et benimde bebeğim olsun dedim acaba anladı mı sempatiksalakcinni :roflol:
geldimmm şekerlerrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
gördüm cnm yazdığını hatırlatım dedim.
6 eylül bi sonrakia det tarihim
çok daha ilginci var, benim bir arkadaşımın yakın arkadaşının başına geldi.
kızcağız hamile olduğunu 5. ayında öğrendi.
milyonda bir mi ne oluyormuş, üstüne görme denilen şey olmuş. ilk 5 ay farketmemişler hiç.
o arada kız sigara falan fosur fosur içiyor tabii, düşünsene 5. aya kadar
ama dediğin gibi işte, olacağı varsa kimse dur diyemiyor maalesef.
tosuncuk şimdi 6 aylık falan ve maşallahı var
o yüzden sigara içenleri de ben çok yadırgamıyorum, herkesin kendi tercihi sonuçta. herkes kendisi için doğru olanını bilip yapmaya çalışıyor.
ayy canım tüylerim diken diken oldu okurken ve ben böyle iyiliklerin çok hayırlı olduğuna inanaıyorum..hayvanlara ve özellikle kedilere karşı çok hassasım..çok seviyorum ve var bitane benimde limonum..umarım onun aracılığıyla Allahım sana bir bebek nasip eder.. hatta geçen gün kediyi pek sevmeyen eltim bi film izlemiş ve limonu şu anda çok seviyor..eltiminde bebeği olmuyor ve filmde kediye yardım eden kadının yaptığı iyilikten dolayı bebeği olmuş onu anlattı çok etkilenmiş..bende etkilenmiştim o aklıma geldi sen anlatınca..
hoşgeldiiinna.s.
geldimmm şekerlerrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
öyle tabi benim bir komşum var 3. bebeğine hamileyken günde 3 paket içiyordu bir dogurdu tosun gibi hiç bir sağlık sorunu da yokk..şuan 1 yaşını geçti..
ama ilerde birşeylere sebep olur mu bilememm..
peygamber efendimiz (sav) bütün hayvanları özellikle kedileri çok severmiş. bir keresinde kedinin biri esvabının yani kıyafetinin üzerinde uyuyup kalınca kediyi uyandırmak yerine esvabını kesip kalkmış ordan. birde diyormuş ki bir kediyi öldüren bir cami yaptırsa ödeyemez onun karşılığını diyormuş.ayy canım tüylerim diken diken oldu okurken ve ben böyle iyiliklerin çok hayırlı olduğuna inanaıyorum..hayvanlara ve özellikle kedilere karşı çok hassasım..çok seviyorum ve var bitane benimde limonum..umarım onun aracılığıyla Allahım sana bir bebek nasip eder.. hatta geçen gün kediyi pek sevmeyen eltim bi film izlemiş ve limonu şu anda çok seviyor..eltiminde bebeği olmuyor ve filmde kediye yardım eden kadının yaptığı iyilikten dolayı bebeği olmuş onu anlattı çok etkilenmiş..bende etkilenmiştim o aklıma geldi sen anlatınca..
hoş geldin cnm nerelerdesin yavvvv ay bu miyav gibi oldu sempatiksalakcinni
edammm, Nimett07, KUBI+, minikkuzucum+, impaladeniz+, darkangellove58+, babu
tatlım yogrgunluktan yataktan kalkamadım..
erken uyandım ama 11 e kadar uzandım dinlenmek için..
malum yarın ev temizliği var, diğer günde taşınıyorumm hihoyyythihoyyyt
peygamber efendimiz (sav) bütün hayvanları özellikle kedileri çok severmiş. bir keresinde kedinin biri esvabının yani kıyafetinin üzerinde uyuyup kalınca kediyi uyandırmak yerine esvabını kesip kalkmış ordan. birde diyormuş ki bir kediyi öldüren bir cami yaptırsa ödeyemez onun karşılığını diyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?