valla ben hergün iki bayanssulusmileüç tane rüya görüyorum..eşim çok uyuduğun için oluyor diyor..ama pek çıkmaz benim rüyalar :))
kesinlikle savunduğumdan değil ama içene karışmıyorum valla, dediğim gibi herkes kendi tercihlerini yapıyor, kendisi için doğru olanı yaşıyor.
sırf bu örnekler yüzünden yadırgamama kararı aldım sengözlerimebaksanab
aynen yaa çok rüya görürüm hem de gece görürüm sabah yaşarım bazen sonra oturup ağlarım eşimde diyoki rüyaların filim gibi resmen uyuyalı 2 dkka olmadı kalkıp rüya anlattın pes yani vardır bunda hayır diyo sempatiksalakcinni
tatlım yogrgunluktan yataktan kalkamadım..
erken uyandım ama 11 e kadar uzandım dinlenmek için..
malum yarın ev temizliği var, diğer günde taşınıyorumm hihoyyythihoyyyt
hadi bakalım, mutlu son hihoyyyt
evettt allaha şükürr :Saruboceq:
dün tezgahım takıldı çok güzel yapmışlarr..
mutfagıda çarsamba takacaktı ama emniyetin işlerini öne alabilirim dedi c.tesi takmaya çalışıcak çok sıkışırsam p.tesi takarım en geç dedi..
pazar taşınıcam allaha şükürr hihoyyythihoyyyt
ay cnm benim yeni evin hayırlı uğrlu olur inş. bak aklıma ne geldi belki o ev sana uğurlu gelcek orda hamiş kalcan sempatiksalakcinni
hayırlı olsun canım..darısı başıma..bende birgün taşınma hayalleriyle yaşıyorum :))
gebe kalıp kalmamak için, yada gebe bir insanın bebeğinin sağlığı için tek bir şeyin zararından kaçınmak yeterli değil. yada faktör tek değil. gebe kalmayı doğuştan gelen fiziki özellikler, sigara içimi, uzun yıllar korunmuş olup olmaması, iltihap, özellikle de stres(ki bütün hastalıkların sebebi) gibi pek çok etken etkiler. bir gebenin bebeğinin sağlığı da sadece sigara içip içmemesi yada sadece doğru beslenmesi gibi tek faktöre bağlı değildir. sigara içmezsin çok sigara içenlerin yanında bulunmak zorundasındır bu da bir etkendir. sigara içmiyorsundur çok huzursuz bi aile yaşantın vardır bu da bir etkendir. mutlu değilsindir, yeterince beslenemiyorsundur, dinlenemiyorsundur, planladığın bir hamilelelik değildir bunalıma girmişsindir bebek bunları hisseder bunların hepsi etkendir. bize düşen elimizden geldiği kadar tedbiri almak ve sonunu tabiki allah'ın takdirine bırakmak bence.çok uzun yazdım ama yavakannehir
kızlar bende 2010 bitmeden gebe kalmak istiyorummmmm:çok üzgünüm:
ay cnm bende öle gördüm rüyam da hayırdır inş. ama ben kendimi tabloda gördüm olumunekankayizsmile
kızlşar az önce ben çamaşır asmaya gittim ve bi baktıp bahçede hamağa takılmış bir kedi gözleri gitmiş nerdeyse hemen elime makas aldım gittim kurtardım kediyi sonra kedi yamuk yamuk yürüyodu su verdim sonra kediye dedim ki gözlerime bak bakım dedim sonra baktı dedim ki ben seni kurtardım sende bana dua et benimde bebeğim olsun dedim acaba anladı mı sempatiksalakcinni :roflol:
çok daha ilginci var, benim bir arkadaşımın yakın arkadaşının başına geldi.
kızcağız hamile olduğunu 5. ayında öğrendi.
milyonda bir mi ne oluyormuş, üstüne görme denilen şey olmuş. ilk 5 ay farketmemişler hiç.
o arada kız sigara falan fosur fosur içiyor tabii, düşünsene 5. aya kadar
ama dediğin gibi işte, olacağı varsa kimse dur diyemiyor maalesef.
tosuncuk şimdi 6 aylık falan ve maşallahı var
o yüzden sigara içenleri de ben çok yadırgamıyorum, herkesin kendi tercihi sonuçta. herkes kendisi için doğru olanını bilip yapmaya çalışıyor.
geldimmm şekerlerrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tabiki doğrusu içmemek sadece hamilelikte değil hiçbir zaman.ama bir sürü istisnai hikayede vardır tabiki.
gebe kalıp kalmamak için, yada gebe bir insanın bebeğinin sağlığı için tek bir şeyin zararından kaçınmak yeterli değil. yada faktör tek değil. gebe kalmayı doğuştan gelen fiziki özellikler, sigara içimi, uzun yıllar korunmuş olup olmaması, iltihap, özellikle de stres(ki bütün hastalıkların sebebi) gibi pek çok etken etkiler. bir gebenin bebeğinin sağlığı da sadece sigara içip içmemesi yada sadece doğru beslenmesi gibi tek faktöre bağlı değildir. sigara içmezsin çok sigara içenlerin yanında bulunmak zorundasındır bu da bir etkendir. sigara içmiyorsundur çok huzursuz bi aile yaşantın vardır bu da bir etkendir. mutlu değilsindir, yeterince beslenemiyorsundur, dinlenemiyorsundur, planladığın bir hamilelelik değildir bunalıma girmişsindir bebek bunları hisseder bunların hepsi etkendir. bize düşen elimizden geldiği kadar tedbiri almak ve sonunu tabiki allah'ın takdirine bırakmak bence.çok uzun yazdım ama yavakannehir
tabi ki herşey çok önemli canımm..
benim düşük tehlikem vardı dr bana sen çok sinirli bir anneye benziyorsun, hamileyken stres çok önemli biliyorsun değil mi dedi..ona göre davran siniri stresi unut dedi..
eğer stres yapmazsan hiç birşey olmaz dedi ama tabi benim sinirim durur mu bir de hamilelik psikolojisi iyice arttı..1 hafta sonrada kalbi durdu zaten mafoldumben mafoldumben
kızlar eğer kalbi durmasaydı doğuma bir hafta kalmıştı 13 agustostu ortalama eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
edam gözün aydın bu arada. inşallah hayırlısıyla biran önce yeni evinde yeni muhabbetlere yelken açarızkaydirigubbakcemile2
evettt allaha şükürr :Saruboceq:
dün tezgahım takıldı çok güzel yapmışlarr..
mutfagıda çarsamba takacaktı ama emniyetin işlerini öne alabilirim dedi c.tesi takmaya çalışıcak çok sıkışırsam p.tesi takarım en geç dedi..
pazar taşınıcam allaha şükürr hihoyyythihoyyyt
içmeyen biri olarak bu söylediğine katılıyorum canım opuyorumnanaktan
hadi yaaaa. hayırlısı böyleymiş demek ki. mümkün olduğu kadar aklına getirmemeye çalış. inşallah yeniden bi bebişin olur da yaralarını o sarar:Saruboceq:tabi ki herşey çok önemli canımm..
benim düşük tehlikem vardı dr bana sen çok sinirli bir anneye benziyorsun, hamileyken stres çok önemli biliyorsun değil mi dedi..ona göre davran siniri stresi unut dedi..
eğer stres yapmazsan hiç birşey olmaz dedi ama tabi benim sinirim durur mu bir de hamilelik psikolojisi iyice arttı..1 hafta sonrada kalbi durdu zaten mafoldumben mafoldumben
kızlar eğer kalbi durmasaydı doğuma bir hafta kalmıştı 13 agustostu ortalama eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
hoşgeldin cicim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?