tabi ki herşey çok önemli canımm..
benim düşük tehlikem vardı dr bana sen çok sinirli bir anneye benziyorsun, hamileyken stres çok önemli biliyorsun değil mi dedi..ona göre davran siniri stresi unut dedi..
eğer stres yapmazsan hiç birşey olmaz dedi ama tabi benim sinirim durur mu bir de hamilelik psikolojisi iyice arttı..1 hafta sonrada kalbi durdu zaten mafoldumben mafoldumben
kızlar eğer kalbi durmasaydı doğuma bir hafta kalmıştı 13 agustostu ortalama eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
bende kasımdan beri içmeyen biri olarak hem sigarayı özlüyorum hemde içmediğim için kendimi çok sağlıklı ve ayrıcalıklı hissediyorum...
çelişkili ama napim kaydirigubbakcemile3
bende cumadan beri içmeyen biri olarak aynı şeyleri hissediyorum güzelim..alışmak çok zor ama yapabilirizzzzayy canım ne güzelll,çok şükür hihoyyyt hihoyyyt
süper yazmışsın bebişim harikaa alkisalkisalkis alkisalkisalkis
bende kasımdan beri içmeyen biri olarak hem sigarayı özlüyorum hemde içmediğim için kendimi çok sağlıklı ve ayrıcalıklı hissediyorum...
çelişkili ama napim kaydirigubbakcemile3
hoşbuldukk tatlımmm..nasılsın ??
gerçi bu soruyu sormamam gerek kocişin geldi çok mutlusundurr opuyorumnanaktan
iyiyim canım,evet dün akşam kavuştum yarime kaydirigubbakcemile3
çamaşır,ütü,yemek ve ev dağınıklığı dertlerinede kavuştum beraberinde tabikiii kaydirigubbakcemile3
benim teyzem hayatta sigara ne bilmez 7 aylık erken doğum yaptı. eminim sigara içiyor olsaydı herkes ona bağlayacaktı. ama maalesef. o sıra kayınvalideyle sorun yaşıyordu çok. pek fazla kişi bilmiyordu gerçi. belkide onun stresinden oldu.
bende cumadan beri içmeyen biri olarak aynı şeyleri hissediyorum güzelim..alışmak çok zor ama yapabilirizzzz
evet doktorlar hep söylüyor çoğu hastalığın kaynağı stres diye. mesela benim saçımın fazla görünmeyen bazı yerlerinde egzama var kepekleniyo gibi oluyo. ilacı yok biliyo musun? sadece rahatlatıcı şampuan var. ilacı stres yapmamak. sankim çok kolay:umursamaz:işte herşeyden önce şu stresi atmalıyız hayatımızdan maalesef :1no2:
çünkü geri kalan herşey ona bağlı, herşeyimizi kontrol ediyor, çok tehlikeli.
hatta en tehlikelisi stres bence :1closedeyes:
evet doktorlar hep söylüyor çoğu hastalığın kaynağı stres diye. mesela benim saçımın fazla görünmeyen bazı yerlerinde egzama var kepekleniyo gibi oluyo. ilacı yok biliyo musun? sadece rahatlatıcı şampuan var. ilacı stres yapmamak. sankim çok kolay:umursamaz:
sırnaşık şey bu harikaydı..
işte herşeyden önce şu stresi atmalıyız hayatımızdan maalesef :1no2:
çünkü geri kalan herşey ona bağlı, herşeyimizi kontrol ediyor, çok tehlikeli.
hatta en tehlikelisi stres bence :1closedeyes:
ya herşeyin çözümü stressiz yaşamak ama var mıdır ki acaba stressiz olan boshayallersmile
kızlar ben çıktım eğer öğrenirsem ilk size sölicem canlarım byss
kızlar ben yemeğe çıkıyorum,görüşürüzz.
kızlar ben yemeğe çıkıyorum,görüşürüzz.
kızlar doktorunuza sordunuz mu hamilelikte nasıl bir cinsel yaşam oluyor,yani ilk 3 ay ve son 2 ay yasak mı ben öyle biliyorum sanki?
kısmet değilmiş kuzum benim, bunları düşünme.
geçmişten çıkmalıyız ki geleceğimizi kurabilelim sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?