Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

canımmm hayırlısı böyleymiş ne yapalım...İnşallah sağlıkla kucağına alacağın bebeğine yeni evinde yakında kavuşacaksın a.s

benim teyzem hayatta sigara ne bilmez 7 aylık erken doğum yaptı. eminim sigara içiyor olsaydı herkes ona bağlayacaktı. ama maalesef. o sıra kayınvalideyle sorun yaşıyordu çok. pek fazla kişi bilmiyordu gerçi. belkide onun stresinden oldu.

bende cumadan beri içmeyen biri olarak aynı şeyleri hissediyorum güzelim..alışmak çok zor ama yapabilirizzzz

hoşbuldukk tatlımmm..nasılsın ??
gerçi bu soruyu sormamam gerek kocişin geldi çok mutlusundurr opuyorumnanaktan

iyiyim canım,evet dün akşam kavuştum yarime kaydirigubbakcemile3
çamaşır,ütü,yemek ve ev dağınıklığı dertlerinede kavuştum beraberinde tabikiii kaydirigubbakcemile3

işte herşeyden önce şu stresi atmalıyız hayatımızdan maalesef :1no2:
çünkü geri kalan herşey ona bağlı, herşeyimizi kontrol ediyor, çok tehlikeli.
hatta en tehlikelisi stres bence :1closedeyes:

bende cumadan beri içmeyen biri olarak aynı şeyleri hissediyorum güzelim..alışmak çok zor ama yapabilirizzzz

evim mis gibi,perdelerim mis gibi,ben mis gibiyim,dişlerim tertemiz,çarpıntım azaldı,merdiven çıkabiliyorum... ehh daha ne olsun bunlar için içmemeye değer bencee..
tabiki başka sağlık problemleri çıkabilir kader ama ben en azından bile bile kendime bu kötülüğü yapmamaya karar verdim..

işte herşeyden önce şu stresi atmalıyız hayatımızdan maalesef :1no2:
çünkü geri kalan herşey ona bağlı, herşeyimizi kontrol ediyor, çok tehlikeli.
hatta en tehlikelisi stres bence :1closedeyes:
evet doktorlar hep söylüyor çoğu hastalığın kaynağı stres diye. mesela benim saçımın fazla görünmeyen bazı yerlerinde egzama var kepekleniyo gibi oluyo. ilacı yok biliyo musun? sadece rahatlatıcı şampuan var. ilacı stres yapmamak. sankim çok kolay:umursamaz:

ya herşeyin çözümü stressiz yaşamak ama var mıdır ki acaba stressiz olan boshayallersmile

kızlar ben çıktım eğer öğrenirsem ilk size sölicem canlarım byss

kızlar doktorunuza sordunuz mu hamilelikte nasıl bir cinsel yaşam oluyor,yani ilk 3 ay ve son 2 ay yasak mı ben öyle biliyorum sanki?

canım ben bir sürü soru sordum.
denize girebilir miyim? yolculuk yapabilirmiyim? ilişki yasakmı falan diye.

denize girmen iyi olur ama koruyucu krem kullan dedi.
yolculuğa çıkabilirsin ama en fazla 2 saatte bir 5 dk yürü dedi. aynı şey iş yerinde de geçerli.
ilişki yasağı yok haftada 2 falan olabilir ama mutlaka eşin kurunsun dedi.
çok fazla ağrın veya kanaman olursa mutlaka bana haber ver dedi.

ama tabi her hamilelik birbirinden farklıdır, herkesin kendi doktoruna sorması gerekir heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…