Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

iyi hadi korkuyodum güzel bişey değilse diye. biz normalde eşimde bende çok severiz demek ki buna bizde bayılacağızkaydirigubbakcemile3

canım ben ıspnak pırasa kabak bamya bakla kısaca sebze yemiyorum..
bu yaşıma kadar hiç yapmadımm zeytinyağlı olarakk..
ama suflesine bayılırım ayrı bir tadı oluyorr..

inş. öle olmaz bu akşam öğrenirim ama siz pazartesi offff ya çok saçma bir gün tövbe tövbeee

kızzz zaten regl geçmemiş ama kanda çıkar çalışmadan 1 hafta sonra çıkıyor ama bazı geç döllenmelerde çıkmadığıda oluyor hatta üstüne regl görenler bile oluyor dur bakalım pazt si öğrenirizzz sorun değill inşş pozitiftirdeee inşş ama söyeldiklerinden sonra poizitif geldi ama negatifsede üzülmek yok çok genç çıtırsın daha oooo önünde seneler var inş senin olucaktır üzülmek yok yoluna devam tamam mı tatlımmm :1hug:

yok tatlım yaa bize ne mahcup olucaksınn..
her ikisinede hazırlıklı oll..
ama inş sonuç pozitiftir canımm..

inş. cnm mahallede son ses senin şarkın çalıyo evli mutlu çocuklu sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito

ben bişey anlamadım. bana hep dediler ki çocuk belli bi yaşa gelene kadar bebeğin yatağını odana alman lazım. sürekli gece kalkacaksın emzireceksin, ayrı odada olursa ağlayınca duymazsın, her an kontrol edemezsin dediler. e bakıyorum şimdi ben hep yatakları kendi odalarında bebeişlerin o nasıl oluyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…