Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

bu söylediklerine göre sankı var gibi ne halısı ya bekle bi ağır kaldırma normaldede zaten biliyosun dimi çalışmalardan sonrada kaldırmaa artık ağır vs.. dikkat et

sağol cnm da içim sıkılıyo köye gidicem ayın 20 sinde gitmeden bitireyim diyorum acaba kadın tutsam olur mu gerçi kendim yapmadan içim rahat etmiyo halıları yıkatmaya vericekdim daha yeni aldım 2 ay oldu alalı tozu gitsin istiyorumm neyse sonuç çıksın ben biliyorum yapıcamı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

inşş pozitfitir de halı malı gözün görmezz kızım yıkamaya ver şunları yaa eskidenmiş bende senin gibi balkonda yıkıyım dedim çok ucuz ver gitsin değer bilen mi var allah aşkına üzme canını

peki sivilce cıkarsa ve tüyler de yukarı bakıyosa o zaman ne olacak???sempatiksalakcinni

allah senin iyiliğini versin ben nerden bilim ben böle okudum bi topikden offfffff :2: :roflol: :roflol:

haklısın cnm uygun fiyatları ama bide kötü yaparlarsa ama hamiş kalırsam öle yaparım varsın kötü olsun sempatiksalakcinni

offfffff yaaa daha çıkmamış delircem valla neyse artık öğrenirsin sabaha koca bir neğatifi yada pozitifi dua et cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…