e şimdi ben eşime iki tane yatak alcam desem kalbine inerkaydirigubbakcemile3 yanımıza sığacak küçük bi yatak alırız ilk etapta. odasına da diğer eşyaları koyarız. yanımızdan ayrılınca bi süre o küçük yatakla idare eder sonrada büyüğünü alırız heralde böyle olur.
e şimdi ben eşime iki tane yatak alcam desem kalbine inerkaydirigubbakcemile3 yanımıza sığacak küçük bi yatak alırız ilk etapta. odasına da diğer eşyaları koyarız. yanımızdan ayrılınca bi süre o küçük yatakla idare eder sonrada büyüğünü alırız heralde böyle olur.
tabi allah o günleri gösterirse hayırlısıyla.
evet canımmm o da var hayırlısıyla görelim de o günlerii...bazen bebegimi kaybettim bölümüne giriyorum yazılanları okudukca aglıyorum...40. haftasında bebegini kaybeden bile var...:1no2: Allah kimseye göstermesin böyle acılarrr:1no2:
evet canımmm o da var hayırlısıyla görelim de o günlerii...bazen bebegimi kaybettim bölümüne giriyorum yazılanları okudukca aglıyorum...40. haftasında bebegini kaybeden bile var...:1no2: Allah kimseye göstermesin böyle acılarrr:1no2:
ay hikayeyi anca okuyabildim çok uzun olduğu için. ama çok güzeldi sonu. çok duygulandım:sinifsinif:
kısssssssss sakın yapmaaaaaaa böyle bi dönemde ne işin var oralardaevet canımmm o da var hayırlısıyla görelim de o günlerii...bazen bebegimi kaybettim bölümüne giriyorum yazılanları okudukca aglıyorum...40. haftasında bebegini kaybeden bile var...:1no2: Allah kimseye göstermesin böyle acılarrr:1no2:
kubi teşekkürler canım :)
ne için cnm anlamadım :sm_confused:
KUBIII sonuç yokmu dahaaa???
yanlış yere etmişim canım busecan yapmış açıklamayı :) busecan mucukss
yanlış yere etmişim canım busecan yapmış açıklamayı :) busecan mucukss
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
bide gene forumda gördüm. bi karı,koca usg de cinsiyetlerini gördükleri gün o günün anısına dr. dan çıkar çıkmaz bebek mağazasına girip komple tulum takımı almışlar çok hoşuma gitti. eğer eşimde olur derse bende yapmak isterim öyle bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?