aynen canımya
önce eşim olduuu sonra bana bulaşttırdııııııııııııı
of offffffffffffffffffffffffffffffff
sıcaklar zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tatlım bende hamile olduğumu öğrenmeden önce adet olacakmışım gibi hissetmiştim,hatta bi ara ped bile kullandım..ben sonunda iyi haber aldım,inş sende iyi haberler alırsın canım benim...merak ettim şimdi haaa
1.-4. Gebelik Haftaları
Döllenen yumurta tüplerde bölünerek 7-10 günlük bir yolculuk yaptıktan sonra rahim içine yerleşir (implantasyon ve nidasyon).Bölünen döllenmiş yumurtaya blastosist ismi verilir ,katmanlar oluşur.Dış katmandan plasenta ,iç katmandan ise embriyo meydana gelir.Amniotik sıvıyı ve embriyoyu içinde barındıracak olan amniotik kese şekillenmeye başlar.
Bu sırada rahim ağzı yumuşar ve kalınlaşan mukus rahim ağzını kapatarak enfeksiyonlara karşı bariyer oluşturur.
İmplantasyon (yerleşme) sırasında bazı kadınlarda 1-2 damla kanama veya kasıklarda kramp tarzında ağrı görülebilir.Hiç bir önemi yoktur.
kızlar benim eğer hamıleysem 3 hafta 6 gün ve bu olaylar normalmiş bende de pembe pembe damla damla geldi acaba umutlansam mı eyvahedigeldismile
1.-4. Gebelik Haftaları
Döllenen yumurta tüplerde bölünerek 7-10 günlük bir yolculuk yaptıktan sonra rahim içine yerleşir (implantasyon ve nidasyon).Bölünen döllenmiş yumurtaya blastosist ismi verilir ,katmanlar oluşur.Dış katmandan plasenta ,iç katmandan ise embriyo meydana gelir.Amniotik sıvıyı ve embriyoyu içinde barındıracak olan amniotik kese şekillenmeye başlar.
Bu sırada rahim ağzı yumuşar ve kalınlaşan mukus rahim ağzını kapatarak enfeksiyonlara karşı bariyer oluşturur.
İmplantasyon (yerleşme) sırasında bazı kadınlarda 1-2 damla kanama veya kasıklarda kramp tarzında ağrı görülebilir.Hiç bir önemi yoktur.
kızlar benim eğer hamıleysem 3 hafta 6 gün ve bu olaylar normalmiş bende de pembe pembe damla damla geldi acaba umutlansam mı eyvahedigeldismile
bi kan testi yaptır isterrsen canım
evet tatlım senin belirtilere uyuyor yazıdaki,umudunu kırmamaman için hala nedenin var bak,senin günün bugündü sanırım,ne kadar bekleyeceksin adet olmazsan,heyecan yaptım
daha hiç yaptırmadınmı rahim filmi bi kaç ay sonra bende yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum
sen anlatırsın bana geldiğinde adet oldunya sen adetine yakın gidilmiycekmi dış gebelik şüphesine erken tanı için:uhm:
tabiki cnm benim ateş ölçme topiğinede koy ordakıler daha tecrübeli
bende yaaa ama şu var adet olacağım zaman kururum ben dün çalışma oldu :kedi: acayip ıslaktım krem gibi akıntım vardı bu sabahta pembe pembe leke geldi eyvahedigeldismile
ayyyy vallaa içime hamilesin gibi doğuyoo:dance: zemuszemus
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
11 ağustosa kadar beklemem lazım ateş deki arkadaşlar 30. gün dedi beklyim adet sökerse boşuna kan testi yaptırmıyım o günleri de geçerse o zaman heyecandan ölcem eyvahedigeldismile
yok canım daha evvel yaptırmadım rahim filmi.
biz normal yolla deniyorduk, yaklaşık 7 ay falan denedik, sonra ben martta dış gebelik geçirdim, ilaçla tedavi oldum, üzerine 3 ay korunmamız gerekti, korunduk. geçen ay korunma dönemi bitince ben rahim filmi çketirmek istedim, kendi doktorum gerek görmedi, anlama veremedim ama doktordur biliyordur diyerek çektirmedim ve geçtiğimiz ay reglim bittikten sonra gün aşırı ilişkiyle denedik, yine de regl oldum :)
sonuçta elbette tutunmamış olabilir ama bu kadar denemeye ve başımdan geçen bir dış gebeliğe dayanarak yeniden bir doktora görünmek istedim. sonuçta yaşım da 33, bir dış gebelik ve bir 3 ay korunma daha kaldıramam sanırım, büyük konuşmayayım ama :/
şimdi kendime yeni bir doktor buldum, bu işe karar verdiğimizde yaptırdığımız tüm testlerin sonuçlarını da alarak gidiyorum bakalım, neyse halimiz görelim :)
iyi haftalar handancım. keyfin nasıl? ben bugün doktora gidiyorum saat 2de.
bakalım neler olacak :uhm:
ewt yumurtladıktan sonra öyle oldu belirtim yok sadece geçen gün sol kasığımda batma oldu sabah regl olcakmışım gibiydi geçti şimdi eyvahedigeldismile başkada bişey yok
canım benim iş güç yine bir pazartesi geldi :)) evet biliyorum canım inşallah herşey normal yolunda çıkacak merak etme,dönünce haber ver bizede..
ayyyyy eyvahedigeldismile inşallah hayırlısı olsun canımmmm :Saruboceq:
iyi sonuçlar alırsın inş.canım benimde şüphelerim var işte 3aydır deniyoruz en çokta geçen ay yumurtlama günlerime fln çok dikket ettim ağır kaldırmadım uzanmadm fln
benimde tüplermi kapalı diye düşünüyorum çünkü küçük yaştan beridir iltihap var bendee:sinifsinif:
11 ağustosa kadar beklemem lazım ateş deki arkadaşlar 30. gün dedi beklyim adet sökerse boşuna kan testi yaptırmıyım o günleri de geçerse o zaman heyecandan ölcem eyvahedigeldismile
hamıle arkadaşlarr size sorcam sinirli oldunuzmu o durumda stresli gergin yemek hissimi kaybettim ama hepsi regl olayından da olabilir ay çok karştım :bbo:kafamçokkarıştı sabaha kadar da huzursuzdum uyuyamadım yada heyecan yaptım ateşim ne olcak diye eyvahedigeldismile
1.-4. Gebelik Haftaları
hamıle arkadaşlarr size sorcam sinirli oldunuzmu o durumda stresli gergin yemek hissimi kaybettim ama hepsi regl olayından da olabilir ay çok karştım :bbo:kafamçokkarıştı sabaha kadar da huzursuzdum uyuyamadım yada heyecan yaptım ateşim ne olcak diye eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?