Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

aynen canımya

önce eşim olduuu sonra bana bulaşttırdııııııııııııı
of offffffffffffffffffffffffffffffff
sıcaklar zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

evet çok zor çalışıyomusun burdaki kızların çoğu çalışıyolar Allah kolaylık versin hepsinede
sıcaklarda daha zorr:bbo:

bende yaaa ama şu var adet olacağım zaman kururum ben dün çalışma oldu :kedi: acayip ıslaktım krem gibi akıntım vardı bu sabahta pembe pembe leke geldi eyvahedigeldismile

bi kan testi yaptır isterrsen canım

evet tatlım senin belirtilere uyuyor yazıdaki,umudunu kırmamaman için hala nedenin var bak,senin günün bugündü sanırım,ne kadar bekleyeceksin adet olmazsan,heyecan yaptım

bi kan testi yaptır isterrsen canım

evet tatlım senin belirtilere uyuyor yazıdaki,umudunu kırmamaman için hala nedenin var bak,senin günün bugündü sanırım,ne kadar bekleyeceksin adet olmazsan,heyecan yaptım

11 ağustosa kadar beklemem lazım ateş deki arkadaşlar 30. gün dedi beklyim adet sökerse boşuna kan testi yaptırmıyım o günleri de geçerse o zaman heyecandan ölcem eyvahedigeldismile

yok canım daha evvel yaptırmadım rahim filmi.
biz normal yolla deniyorduk, yaklaşık 7 ay falan denedik, sonra ben martta dış gebelik geçirdim, ilaçla tedavi oldum, üzerine 3 ay korunmamız gerekti, korunduk. geçen ay korunma dönemi bitince ben rahim filmi çketirmek istedim, kendi doktorum gerek görmedi, anlama veremedim ama doktordur biliyordur diyerek çektirmedim ve geçtiğimiz ay reglim bittikten sonra gün aşırı ilişkiyle denedik, yine de regl oldum :)
sonuçta elbette tutunmamış olabilir ama bu kadar denemeye ve başımdan geçen bir dış gebeliğe dayanarak yeniden bir doktora görünmek istedim. sonuçta yaşım da 33, bir dış gebelik ve bir 3 ay korunma daha kaldıramam sanırım, büyük konuşmayayım ama :/

şimdi kendime yeni bir doktor buldum, bu işe karar verdiğimizde yaptırdığımız tüm testlerin sonuçlarını da alarak gidiyorum bakalım, neyse halimiz görelim :)

bende yaaa ama şu var adet olacağım zaman kururum ben dün çalışma oldu :kedi: acayip ıslaktım krem gibi akıntım vardı bu sabahta pembe pembe leke geldi eyvahedigeldismile

ayyyy vallaa içime hamilesin gibi doğuyoo:dance: zemuszemus
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

öylemi diyosun hayırlısı ise inşşşşşşşşşşşşşşşşeyvahedigeldismile

hamıle arkadaşlarr size sorcam sinirli oldunuzmu o durumda stresli gergin yemek hissimi kaybettim ama hepsi regl olayından da olabilir ay çok karştım :bbo:kafamçokkarıştı sabaha kadar da huzursuzdum uyuyamadım yada heyecan yaptım ateşim ne olcak diye eyvahedigeldismile

iyi sonuçlar alırsın inş.canım benimde şüphelerim var işte 3aydır deniyoruz en çokta geçen ay yumurtlama günlerime fln çok dikket ettim ağır kaldırmadım uzanmadm fln
benimde tüplermi kapalı diye düşünüyorum çünkü küçük yaştan beridir iltihap var bendee:sinifsinif:

iyi haftalar handancım. keyfin nasıl? ben bugün doktora gidiyorum saat 2de.
bakalım neler olacak :uhm:

canım benim iş güç yine bir pazartesi geldi :)) evet biliyorum canım inşallah herşey normal yolunda çıkacak merak etme,dönünce haber ver bizede..

ewt yumurtladıktan sonra öyle oldu belirtim yok sadece geçen gün sol kasığımda batma oldu sabah regl olcakmışım gibiydi geçti şimdi eyvahedigeldismile başkada bişey yok

ayyyyy eyvahedigeldismile inşallah hayırlısı olsun canımmmm :Saruboceq:

inşşş handancım eyvahedigeldismile

daha 3 ay olmuş, sabret bakalım, olur inşallah hayırlısıyla.

iltihap için soğan suyu kullansana, herkes çok faydasını görmüş, hep okuyoruz basşlıklarda.
ben de hiçbişey yoktu, kist, iltihap falan da yoktu ama dış gebelik oldu işte

herşeyin hayırlısı.
ve ben inanıyorum, başımıza ne geliyorsa bir sebebi var da geliyor.

11 ağustosa kadar beklemem lazım ateş deki arkadaşlar 30. gün dedi beklyim adet sökerse boşuna kan testi yaptırmıyım o günleri de geçerse o zaman heyecandan ölcem eyvahedigeldismile

hayırısı olsun canım,inş iyi haberler alırsın

canım bende normal de adetten önce kasığımda öyle batma falan olmazdı,ama hamile olduğumu öğrenmeden önce bi iki defa oldu,onun dışında belirtim yoktu..ama içimden bi ses hep hamile olduğumu söylüyordu sanki,yinede o sese çok inanmamıştım ben,...
dediğin gibi heyecandan bu tür belirtiler olabilir..aama inş bebiştendr bütün belirtiler...

delikafadulden delikafadulden
offff heyecan kattın günüme çarpıntı tuttu beni,ayyy inşallah busecim canım inşallah hamilesindir.
Hayırlısı olsun Allahımmm :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım bunların hepsi stresten sen sakin olmaya çalış heyecan yapma bence

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
offffffffffffff benim misari sabah 7 de bindirdim ank.ya yolladım
şimdi tekrar eveine gitmeden tekrar bize geliyo ohaoldumsmileohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…