Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

inş bende hamileyim diyorudm bu ay ama şimdi diyemiyorum karıştım inş bende de geçen gün batma oldu adet haftamda hiç hatta şu an bile yok bişey anlamadım ben ya değişti bünyemde sanırım

delikafadulden delikafadulden
offff heyecan kattın günüme çarpıntı tuttu beni,ayyy inşallah busecim canım inşallah hamilesindir.
Hayırlısı olsun Allahımmm :Saruboceq: :Saruboceq:

inş canım hayırlısı neyse o olsun

kızlar bende akıntı sıklaştııı bugün başladı yumurtlama günlerim mutlaka çalışma yapmlaıyım dimi
bal karışımına devam edicekmiyimCADIARZU

busecimmm cok fazla kafana takmamaya çalış...belirtiler hem reglinin hem de hamileliğin göstergesi olaiblir..biliyosun ki ikisi de aynı belirtileri taşıyo...için rahat olsun canım hayırlısı neyse o olsun inşallah..ben de heyecanlandım vallaa umarım beklediğimiz sonuc cıkarrra.s

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
offffffffffffff benim misari sabah 7 de bindirdim ank.ya yolladım
şimdi tekrar eveine gitmeden tekrar bize geliyo ohaoldumsmileohaoldumsmile

o niyekii nasıl oluyorrr niye dönüyorrrrr???? delikafadulden delikafadulden

katılıyorum tatlım sana..

haklısın canım hayırlısı neyse o olsunn

bugün 13.gününmü bırak artık içme canım sen...Çalışın çalışın Şeniz

yok hayatım bugün bal karışımının 8.günü benim yumurtlama dönemim erken başlıyo
24-25günde bir oluyorumya başladığı için bırakymmı diyorum
adamı kaç gündür bekletiyom vallaakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yumurlama günlerimde yapalımda spermler biraz daha hareketli olsun diyeekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

slm kızlar busecan hakkında hayırlısı olsun diyorum canım inş. sonuç istediğin gibi olur.
Bende dün btç kürüne başladım kızlar beklenen tarihim 07.09.2010 ama inş hamiş olurum bu ay artık gelsin istiyorumm önümüzdeki hafta doktora gitcem bakalım ne diyecek?

sınavı kazanmışta gerimi dönüyor yoksa canım

yok gıı kalp de ve gözde sorun çıktı askeri öğrenci olamaz dendi ama bu itiraz etcekdi sonra vazgeçti bugün halaa muyane olması gerekdi gitmedi ank.döndü hast.den aramışlar kalpden tekrar girmesi gerek die..kurula girmeden vazgeçemez sabah burda olsun demişler..offf yaaaa rahat yok bana zaten iznimizin 14 günü nü bunla geçirdik adam işe başladı bu gitti şimdi geri geliyo...:

Yine başına kaldı desene neyse ne yapcan idare etcen artık

benim btç karışımın 9.günü ama benim şimdi yumurtalamm 10_15 mi çok az yaa

2 haz.
2 temm
31 temm kuzucum hesapladı ama ben yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…