kızlar ben kaçtım şimdilik, görüşürüz gene.
haberdar ederim sizi.
opuyorumnanaktan
hayırısı olsun canım,inş iyi haberler alırsın
canım bende normal de adetten önce kasığımda öyle batma falan olmazdı,ama hamile olduğumu öğrenmeden önce bi iki defa oldu,onun dışında belirtim yoktu..ama içimden bi ses hep hamile olduğumu söylüyordu sanki,yinede o sese çok inanmamıştım ben,...
dediğin gibi heyecandan bu tür belirtiler olabilir..aama inş bebiştendr bütün belirtiler...
delikafadulden delikafadulden
offff heyecan kattın günüme çarpıntı tuttu beni,ayyy inşallah busecim canım inşallah hamilesindir.
Hayırlısı olsun Allahımmm :Saruboceq: :Saruboceq:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
offffffffffffff benim misari sabah 7 de bindirdim ank.ya yolladım
şimdi tekrar eveine gitmeden tekrar bize geliyo ohaoldumsmileohaoldumsmile
30.günü bekle ve sonra hemen kan testini yaptır inşallah bebişin tutunuyordur sana busecim
kızlar ben kaçtım şimdilik, görüşürüz gene.
haberdar ederim sizi.
opuyorumnanaktan
kızlar bende akıntı sıklaştııı bugün başladı yumurtlama günlerim mutlaka çalışma yapmlaıyım dimi
bal karışımına devam edicekmiyimCADIARZU
busecimmm cok fazla kafana takmamaya çalış...belirtiler hem reglinin hem de hamileliğin göstergesi olaiblir..biliyosun ki ikisi de aynı belirtileri taşıyo...için rahat olsun canım hayırlısı neyse o olsun inşallah..ben de heyecanlandım vallaa umarım beklediğimiz sonuc cıkarrra.s
busecimmm cok fazla kafana takmamaya çalış...belirtiler hem reglinin hem de hamileliğin göstergesi olaiblir..biliyosun ki ikisi de aynı belirtileri taşıyo...için rahat olsun canım hayırlısı neyse o olsun inşallah..ben de heyecanlandım vallaa umarım beklediğimiz sonuc cıkarrra.s
bugün 13.gününmü bırak artık içme canım sen...Çalışın çalışın Şeniz
sınavı kazanmışta gerimi dönüyor yoksa canım
yok gıı kalp de ve gözde sorun çıktı askeri öğrenci olamaz dendi ama bu itiraz etcekdi sonra vazgeçti bugün halaa muyane olması gerekdi gitmedi ank.döndü hast.den aramışlar kalpden tekrar girmesi gerek die..kurula girmeden vazgeçemez sabah burda olsun demişler..offf yaaaa rahat yok bana zaten iznimizin 14 günü nü bunla geçirdik adam işe başladı bu gitti şimdi geri geliyo...:
yok hayatım bugün bal karışımının 8.günü benim yumurtlama dönemim erken başlıyo
24-25günde bir oluyorumya başladığı için bırakymmı diyorum
adamı kaç gündür bekletiyom vallaakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yumurlama günlerimde yapalımda spermler biraz daha hareketli olsun diyeekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Yine başına kaldı desene neyse ne yapcan idare etcen artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?