Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

iyiyim cnaım aksam yemek yok telaştayım biraz sen napıyosun:? var mı yemegin? ayy bi de cuma pazar iftara misafirim var şimdiden stres oldum ne yapcam diyeeyvahedigeldismile

üfff şu misafir işide zor ya ramazanda akşama kadar çalış yorul sonra eve git birde gelen misafirlerle ilgilen güleryüzlü ol yemek yap sofra kur kaldır

sorma canım sorma...hele bi de mutfakta gecirdigin her an işkence oluyosa ve mideni kötü yapıyosa ayrı bi zorbilmiyorumkismile

ya ben bu insanlardan biraz anlayış bekliyorum bu kızcağız çalışıyor akşama kadar birde yemeklemi uğraşsın boşverelim onlar bize gelsiz diyen yok bizim evdede durum hep böyle oluyorda o yüzden diyorum canım koştur koştur gidip yemek hazırlıyorum şimdi birde hamileyiz zaten midemiz almıyor halsizlik var ne olurki gelmeseler

iyiyim cnaım aksam yemek yok telaştayım biraz sen napıyosun:? var mı yemegin? ayy bi de cuma pazar iftara misafirim var şimdiden stres oldum ne yapcam diyeeyvahedigeldismile

ayy canım kolay gelsinn,bende bi kayınvalidemlerle annemleri alıcam ama ne zaman,bende cumartesimi çağırsam acabaa..
stres olma canım yaa,
bi zeytinyağlı yaparsın barbunya fasulye falan..
çorba olarak ayran çorbası olabilir
kahvaltılık olur zaten
pilav
fırında et yada tavuk
sütlü bir tatlı
nasıl ama kaydirigubbakcemile3

valla canım yok işte anlamıyo kimse halimizi paşa paşa yapıyoruz yemekleri...bi de temizlk derdi var tabi...hafta sonu ölcem sanırm

haklısın vallahi canım,herşeyi bırak hamilesiniz üstelik..
bane gelin ben sizi doyurur beslerimm olumunekankayizsmile

bak ben de sunları düşündüm pazar için; ekşili köfte, meyhane pilavı, tavuk sote, salata, közlenmiş biber, cacık, börek bi de tatlı..tatlı da etimek tatlısı olcak snaırm...

cuma günü tek kişilik bi misafirim var ona da corba yalancı mantı salata bi de tatlı olcak artık işten cıkınca o kadar olur anca...

menün güzelmiş canım valla daha ne olsun yok yok

oooohh maşallah,vallahi menü kalabalık,hem ekşili köfte hem tavuk mu yapıcan??bence birini yap..
etimek tatlısı çok severim bu aradaa,ne zamandır yapmadım
varya ben evlenmeden daha hamarattım,şimdi çalışırken yapamıyorum beceri yok,ikisi bir arada yürümüyor ya çalışıcam ya pişiricem.. kaydirigubbakcemile3
eşime de öyle diyorum,napim çalıştırma beni o zaman diye,evde oturup sana yemekler yapim razıyım ben..eh madem çalışmamı istiyorsun eve siparişe talimsin kaydirigubbakcemile3
ara sıra yapıyorum yemek haftada 3 filan kaydirigubbakcemile3

ayy saol canım teşekkür ederiz

saol şekerimmm :1hug:

keşke yakın olsak kızlar vallahi yapardım ne güzel olurduuu

iyi akşamlar sevgicim....hoşgeldinnn makca....

handancım ekşili köftede köfteleri minik minik yapcam...yani çorba içinde az olcaklar...tarhana corbası falan yaparım olmazsa..daha kolay hemkaydirigubbakcemile3

canım biz de sürekli ya anneme ya kayınvalideme gidiyorz...ben de yemek yapamıyorum hiç...cok zor çalışırkennn:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…