iyi akşamlar sevgicim....hoşgeldinnn makca....
handancım ekşili köftede köfteleri minik minik yapcam...yani çorba içinde az olcaklar...tarhana corbası falan yaparım olmazsa..daha kolay hemkaydirigubbakcemile3
bayılırım tarhanaya :)
kolay gelsin kızlar.
ayrıca ben yemek yapmaya da bayılrıım ama çalışırken yapamıyorum ben de Handan gibi, haftada 3 gün falan o kadar
siz yine iyiymişsiniz haftada üççkaydirigubbakcemile3
bayılırım tarhanaya :)
kolay gelsin kızlar.
ayrıca ben yemek yapmaya da bayılrıım ama çalışırken yapamıyorum ben de Handan gibi, haftada 3 gün falan o kadar
siz yine iyiymişsiniz haftada üççkaydirigubbakcemile3
bugün 9.günüm bence ben akşam ovulasyon testimi yapmaya başlayayım...
2 ay öncede 9.gün başlamıştım 11.gün pozitif çıkmıştı..
erken merken olur kaçırmayalım..
bugün 9.günüm bence ben akşam ovulasyon testimi yapmaya başlayayım...
2 ay öncede 9.gün başlamıştım 11.gün pozitif çıkmıştı..
erken merken olur kaçırmayalım..
yaa oysaki ne severim yemekler tatlılar yapim arkadaşlarıma aileme yedireyim,bayılırım
ama vakitsizlik ve halsizlik sebebiyle yapamıyorum.Herhalde ben biraz tembelim hiç zorlamıyorum kendimi,bunu sorun etmeyen bir eşimde olunca iyice salıyorum kaydirigubbakcemile3
haftada 3 yaptığım yemekte genelde fırında balık :roflol:
evet aman dikkatli ol kuzum :)
aman kacırmaaaaa a.s
eşimden yana ben de çok şanslıyım valla, nazar değmesin
ama ne zaman fırsat bulsam yaparım, eşim de sever benim mutfağa girmeyi. en güzel atışmalarımızı mutfakta yaşarız hatta kaydirigubbakcemile3 o öyle yapılmaz, yok sen yanlış biliyorsun vesaire... :mymeka:
haftada 3 dediğim benim de fırında balık, tavuk, değişik salatalar ve çorbalar... daha çok deneme üzerine gitmeyi seviyorum :) ne yapayım, deneyselimdir biras ayıptır söylemesi bayanssulusmile
kızlaarrr sohbetinize doyum olmaz ama maalesef cıkmak zorundayımm...yarın sabah görüşürüz...biz yemegi dısarıda yemeye karar verdik kurtuldum yemek derdindennnhihoyyyt iyi akşamlarrrrrropuyorumnanaktan
eşimden yana ben de çok şanslıyım valla, nazar değmesin
ama ne zaman fırsat bulsam yaparım, eşim de sever benim mutfağa girmeyi. en güzel atışmalarımızı mutfakta yaşarız hatta kaydirigubbakcemile3 o öyle yapılmaz, yok sen yanlış biliyorsun vesaire... :mymeka:
haftada 3 dediğim benim de fırında balık, tavuk, değişik salatalar ve çorbalar... daha çok deneme üzerine gitmeyi seviyorum :) ne yapayım, deneyselimdir biras ayıptır söylemesi bayanssulusmile
kuzucum niye kaçtın arkadaşlarım nicini çok sevmiş gel orayada arada
sen niye burada değilsin yakalandın işteee
kızlaarrr sohbetinize doyum olmaz ama maalesef cıkmak zorundayımm...yarın sabah görüşürüz...biz yemegi dısarıda yemeye karar verdik kurtuldum yemek derdindennnhihoyyyt iyi akşamlarrrrrropuyorumnanaktan
sen niye burada değilsin yakalandın işteee
:))) çok şeker,biz mümkünse eşimle karşılaşmayalım mutfaktaa birbirimize gireriz vallahi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?