Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aksama doğru burda olursan yine görüşürüz tatlım 4-5gibi hadi öpüyorumopuyorumnanaktan
tamam canım kolay gelsin sana
kızlar moralim çok bozuldu
dün babam şeker tahlili vermeye gitmişti şimdi sonuçları çıkmış derhal hastanaye yatacak şeker komasına girme aşamasına gelmiş demişler hemen insülüne başlayacaklarmış annem aradı ağlıyor bende hastaneye gidiyorum görüşürüz sonra
dün babam şeker tahlili vermeye gitmişti şimdi sonuçları çıkmış derhal hastanaye yatacak şeker komasına girme aşamasına gelmiş demişler hemen insülüne başlayacaklarmış annem aradı ağlıyor bende hastaneye gidiyorum görüşürüz sonra
bu arada herkese selam
selam kızlar ben geldimmm![]()
herkese koccaman bir merhaba :)
rahim filmi kabusumuz sona erdi :) herşey umduğumdan daha kolay oldu, bir problem de çıkmadı üstelik.
dış gebelik geçirmiş olduğum sol tüpte bir yapısal deformasyon gözlendi ancak doktorum önemli olmadığını söyledi. sonuçta her iki tüpte açık ve temiz. korunma önermedi, ilaç da vermedi. ancak yanımda ped götürmüştüm hafif bir lekelenme tarzı bişey oldu, biraz kan var gibi ama ilaç daha çok.
size bunu anlatmak için geldim, biraz uzanıp dinleneceğim.
haa bu arada, 6 ay daha normal deneyin sonra yine gelin, duruma bakalım, ama için rahat olsun tekrar film çektirmene gerek yok bundan sonra dedi.
ben o 6 ayı 3 ay yapalım dedim ve anlaştık :)
aralıka kadar hiçbir doktorun başını ağrıtmayacağım anlayacağınız :) önümüzdeki ay btç başlarım bende, bakalım...
durum bu kızlar. şimdi azıcık uzanacağım, geri gelirim, konuşuruz yine uzun...
öpücükler!
kızlar slm
burası pozitiflik yeri olduğu için negatif olsamda her zaman size pozitif olmaya çalıştım ve ben bir karar aldım sizlerlede paylaşayım istiyorum
bugün itibariyle bebek konusunu kapattım eşimle sorunlarımız vardı halen var ve çocuk yapmamamın (herkes hep söylesede ben özeniyordum anne olmak istiyordum) doğru olacağına karar verdim ve kafamdan da silcem eşimede söylüycem sorunlu bir aile ye çocuk yapmak istemiyorum bu gün itibariyle sizleri dinleyip yardımcı olurum konuşruz gene ama bende içimde herşey bitti çok kırgınım fazlada bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum anlayışlı olduğunuzu biliyorum sadece bilin istedim hepinizi seviyorum
selam canım..a.s.
kızlar slm
burası pozitiflik yeri olduğu için negatif olsamda her zaman size pozitif olmaya çalıştım ve ben bir karar aldım sizlerlede paylaşayım istiyorum
bugün itibariyle bebek konusunu kapattım eşimle sorunlarımız vardı halen var ve çocuk yapmamamın (herkes hep söylesede ben özeniyordum anne olmak istiyordum) doğru olacağına karar verdim ve kafamdan da silcem eşimede söylüycem sorunlu bir aile ye çocuk yapmak istemiyorum bu gün itibariyle sizleri dinleyip yardımcı olurum konuşruz gene ama bende içimde herşey bitti çok kırgınım fazlada bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum anlayışlı olduğunuzu biliyorum sadece bilin istedim hepinizi seviyorum
kızlar ben arada bakıyorum bilgs. nasılsınız oooooo handanla busede gelmiş oruç nasıl gidiyo şekerlerkaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
selam nimetçimmm a.s.
Canım bizde seni çok seviyoruz,konuşmak istemediğin için yorum yapmayacağım.Hakkında herşeyin hayırlısı olsun..
Sadece söylemek istediğim,sen kendi doğrularını gözden geçirdiğinde,artı ve eksileri ölçtüğünde bunun olması gerektiğini düşünüyorsan doğru kararı vermişsindir.
Biz her zaman senin yanındayız olumunekankayizsmile
selam şekercimm,ben tutmuyorum canım,Allah affetsin ama tutamıyorum.. :çok üzgünüm:
kızlar slm
bugün itibariyle bebek konusunu kapattım eşimle sorunlarımız vardı halen var ve çocuk yapmamamın (herkes hep söylesede ben özeniyordum anne olmak istiyordum) doğru olacağına karar verdim ve kafamdan da silcem eşimede söylüycem sorunlu bir aile ye çocuk yapmak istemiyorum bu gün itibariyle sizleri dinleyip yardımcı olurum konuşruz gene ama bende içimde herşey bitti çok kırgınım fazlada bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum anlayışlı olduğunuzu biliyorum sadece bilin istedim hepinizi seviyorum[/QUOT
,
hayat bu canım hayatta inişler ve çıkışlar var. insanız hepimizbi sürü tatsızlıklar olumsuzluklar acılar yaşıyoruz . ama sonuç şu ki hayat devam ediyor. eğer biz pozitif bakarak yaşıyorsak daha az üzülüyoruz. NEFES ALIYORSAN ÜMİT VARDIR :)
selam nimetçimmm a.s.
Canım bizde seni çok seviyoruz,konuşmak istemediğin için yorum yapmayacağım.Hakkında herşeyin hayırlısı olsun..
Sadece söylemek istediğim,sen kendi doğrularını gözden geçirdiğinde,artı ve eksileri ölçtüğünde bunun olması gerektiğini düşünüyorsan doğru kararı vermişsindir.
Biz her zaman senin yanındayız olumunekankayizsmile
selam şekercimm,ben tutmuyorum canım,Allah affetsin ama tutamıyorum.. :çok üzgünüm: