Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar slm
burası pozitiflik yeri olduğu için negatif olsamda her zaman size pozitif olmaya çalıştım ve ben bir karar aldım sizlerlede paylaşayım istiyorum
bugün itibariyle bebek konusunu kapattım eşimle sorunlarımız vardı halen var ve çocuk yapmamamın (herkes hep söylesede ben özeniyordum anne olmak istiyordum) doğru olacağına karar verdim ve kafamdan da silcem eşimede söylüycem sorunlu bir aile ye çocuk yapmak istemiyorum bu gün itibariyle sizleri dinleyip yardımcı olurum konuşruz gene ama bende içimde herşey bitti çok kırgınım fazlada bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum anlayışlı olduğunuzu biliyorum sadece bilin istedim hepinizi seviyorum

canım benim, umarım herşeyi yoluna koyarsınız olumunekankayizsmile

Çalışırken tutamıyorum canım ne yazık ki,keşke tutabilsem..
açken hiç birşey düşünemiyorum,çalışamıyorum ve sinirli oluyorum.. mafoldumben

anlıyorum canım bende çalışırken çok zorlanıyodum Allah kolaylık versin canım sıcaklarda zor:teselli:

kızlar yaaaa bu ay benim hiç doru düzgün çalışma olmadı yaaaaa:sinifsinif: :sinifsinif:
hep düğünler mevlütler zaten ramazandan 3gün önce başladı yumurtlama günlerim o zamnda herkes ramazan önü diye sıkıştırmış..
birde buranın herşeyi yemeklioluyo anacım gidiyosun 3-4 saat gelemiyosun akşamları.
zaten 8den sonra gidiyosun.. gecede adam zaten erken uyanmış oluyo kıyamıyorum bişy demedim
zaten bu ay akışına bırakıcam dedim ipin ucunu çokmu kaçırdım nekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
6gündür yumurtlama günlerim daha bir kez olduuu:kedi: :1no2:

kızlar yine sisteme bişymi oldu alttaki isimler kaybolmuş beimkide gözükmüyobilmiyorumkismile

kızlar yaaaa bu ay benim hiç doru düzgün çalışma olmadı yaaaaa:sinifsinif: :sinifsinif:
hep düğünler mevlütler zaten ramazandan 3gün önce başladı yumurtlama günlerim o zamnda herkes ramazan önü diye sıkıştırmış..
birde buranın herşeyi yemeklioluyo anacım gidiyosun 3-4 saat gelemiyosun akşamları.
zaten 8den sonra gidiyosun.. gecede adam zaten erken uyanmış oluyo kıyamıyorum bişy demedim
zaten bu ay akışına bırakıcam dedim ipin ucunu çokmu kaçırdım nekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
6gündür yumurtlama günlerim daha bir kez olduuu:kedi: :1no2:

bazen böyle oluyor canım,bende sabah onu dedim işte,keşke erkeklere ihtiyacımız olmasaydı bebek yapmak için..Sırf onların yüzünden olmuyor gıcık oluyorum..Kendi kendimize yapabilseydik..Ne güzel olurdu.Benimkine gıcığım zaten dün bişi yapmadı diye,böyle aylar geçiyor sonra niye olmuyor diye stres oluyorum,olmaz nasıl olsunki gerekli işlev yerine gelmezse :kızgın:

bazen böyle oluyor canım,bende sabah onu dedim işte,keşke erkeklere ihtiyacımız olmasaydı bebek yapmak için..Sırf onların yüzünden olmuyor gıcık oluyorum..Kendi kendimize yapabilseydik..Ne güzel olurdu.Benimkine gıcığım zaten dün bişi yapmadı diye,böyle aylar geçiyor sonra niye olmuyor diye stres oluyorum,olmaz nasıl olsunki gerekli işlev yerine gelmezse :kızgın:

işte sepeblerimden bir tanesi ve birkaç sebebimde var o yüzden yıprattım kendimi gerek yok yanı kökten çözüm yapmamamk gereksiz bu eşlere çocuk

dün niye yapmadı aykaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
benimkide biliyodu aslında ne zamn yumurtlama günlerimn başladğını unuttu galibaaa:kızgın:
bende söylemedim aman birazda o düşsün bu konu üzerine diyorum onında istediğini biliyorum ama benim kadar uğraşmıyo sankiii bende bu ay akışına bıraktım:umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

kimse yok ben bile görünmüyorum susuzluk başımamı vurdu acaba

kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile3

erkekler bizden daha çok korkuyor çünkü, ya sorun bendeyse diye.
biz erkeklerden daha dayanıklıyız boshayallersmile

bayanssulusmile kaydirigubbakcemile Şeniz :CüvCüv: :emir_bebek:

neyseee inş. bu akşam işim bitiyo allaha şükür şimde odamı yapıyorum halılar kurudu biraz daha kurusun sercem ayyyy heralde temizliğim bitti alkisalkisalkis alkisalkisalkis

dün niye yapmadı aykaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
benimkide biliyodu aslında ne zamn yumurtlama günlerimn başladğını unuttu galibaaa:kızgın:
bende söylemedim aman birazda o düşsün bu konu üzerine diyorum onında istediğini biliyorum ama benim kadar uğraşmıyo sankiii bende bu ay akışına bıraktım:umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

tam olucaktı olmadı işte,bu konu hakkında çok konuşuyorum diye beyfendi bozuldu..
bende döndüm arkamı yattım,gece sırnaştı ama bastım tekmeyi uyuyorum ayağına kaydirigubbakcemile3 sinir oldum,hepte yumurtlama zamanı bir tatsızlık çıkıyor,her konuda gül gibi geçinip gidiyoruz bi bu konuda küsesimiz tutuyor yani..

Back
X