iyiyim, iyiyim :) ne akıntı, ne ağrı, hiçbirşey kalmadı.
ben çıkmaya karar verdim, akşam gelirim, öptüm sizi çok :)
slm kızlar benı lısteden sılermısınız bebegımı kaybettım cunkıı bos gebelık gecırmısım bı kac gune kurtaj olcam bugun ogrendım doktordan rabbım kımseye gostermesın ınsanın kendı basına gelmeyınce acısını anlıyamıyormus ama ben sımdı bebeklerını kaybedenlerı suan cok ıyı anlıyorummsenağlama
slm kızlar benı lısteden sılermısınız bebegımı kaybettım cunkıı bos gebelık gecırmısım bı kac gune kurtaj olcam bugun ogrendım doktordan rabbım kımseye gostermesın ınsanın kendı basına gelmeyınce acısını anlıyamıyormus ama ben sımdı bebeklerını kaybedenlerı suan cok ıyı anlıyorummsenağlama
aaaa inamıyorum canım çok üzüldüm ne zaman fark ettiniz peki kalp atışlarını falan duymaya gitmemişmiydin sen çok geçmiş olsun canım şimdi sana ne desek boş ama yinede kendini çok yıpratma daha gençsiniz tekrar olur bebğiniz
saol canım kalp atısını duyamadıkkı hıc canım yaa gecen ay doktorum gormus bebegı bız secemedık keseden bebegı bı sıkıntı yok demıstı doktorum bugun gıttıgım de de bebek yok bos gebelık olusmus dedı tabı kaynar sular dokuldu basımdan asaya cok kotuyum suan :çok üzgünüm:
acaba düştü mü canımm??? bi görüp bi görmeme nasıl iş ki anlamadımmm....cok enteresan....:1no2:
canım ben ıgneyle gebe kaldım ya o ıgnenın bı yan etkısıde bos gebelık olusturuyormus ondan dır dedı doktorum:gitme:
yinede başka bi doktoradamı gözüksen canım ya önce gördüm deyip sizimi kandırmış yani doktor allahım ya kimseye güven kalmadı valla
canım ben ıgneyle gebe kaldım ya o ıgnenın bı yan etkısıde bos gebelık olusturuyormus ondan dır dedı doktorum:gitme:
bılmıyorum kı canım ya ınankı baskasınada gıttık oda kalp atısını duyamadı 2 sınden bırının duyması lazımdı ama olmadı ıste kısmet bakalım galıba yarın kurtaj olcam doktor nezaman erken olursan okadar ıyı dedı ama korkuyorum yaaaaaa:gitme:
mrb arkadaşlar nasılsınız ??
hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın?
mrb arkadaşlar nasılsınız ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?