ne olsun canım bildiğiniz gibi değişiklik yok bende
dün btç karışımım bitti
kızlar 2 taraftanda yumurtlamamışım.
çok cnm sıkıldı
hiç umudum kalmadı.iğneler boşa gitti.
eşimde güya bana morel verio dioki allah istemiosa napalım senin yumurtlaman olmadıktan sonra tüp bebek yaptırsak bile boş dio.güya morel verecek
hoşgeldin canım nasılsın?gitmedimi misafirin hala görüşemez olduk..
eee çalışmalara başladınızmı peki?
kubiii canım ne yaptın temizlik bittimi....
senn hastalık ne olduuu eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
evt temizliğim bitti heleşükür bir kova çamaşır suyuda bitti ve ellerim şuan çok acıyo ben daha hasta olmadım cnm sadece belim ağrıyo bide ayıpdır sölemesi çok gaz var hayırlısı olsun cnm naniknanik
selam canım hoşgeldinselam kızlarr..
:)) evt canım çokdan başladık da benim zaten 10_15 arası çalışmamız gerek dün yoktu eşim bu ramazanda da hiç olmuyo canım zaten 8 çeyrek geçe ezan okunuyo yemek ye kendine gel çalış banyo gece geri kalk çoook zor oluyo ikimizede bende boşver bu ay kanki olalım diyom :))
selam kızlarr..
KUUUBİİİ sana diom kıız ne oldu senn regl..
kızlar 2 taraftanda yumurtlamamışım.
çok cnm sıkıldı
hiç umudum kalmadı.iğneler boşa gitti.
eşimde güya bana morel verio dioki allah istemiosa napalım senin yumurtlaman olmadıktan sonra tüp bebek yaptırsak bile boş dio.güya morel verecek
mrb canım h.g nasılsın
selam kızlarr..
kaç gün geçti..
sen evde test yaptın mı :)
selam canım hoşgeldin
kız niye öyle diyosun adamcağıza fırsat buldukça değerlendirin bu günleri sonra kanka olursunuz yine
bılmıyorum kı canım ya ınankı baskasınada gıttık oda kalp atısını duyamadı 2 sınden bırının duyması lazımdı ama olmadı ıste kısmet bakalım galıba yarın kurtaj olcam doktor nezaman erken olursan okadar ıyı dedı ama korkuyorum yaaaaaa:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?