Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar 2 taraftanda yumurtlamamışım.
çok cnm sıkıldı

hiç umudum kalmadı.iğneler boşa gitti.
eşimde güya bana morel verio dioki allah istemiosa napalım senin yumurtlaman olmadıktan sonra tüp bebek yaptırsak bile boş dio.güya morel verecek

canım sende şu tarçın çörek otu bal karışımınımı yapsan acaba
üzülme herşeyin hayırlısı mevlamın bir bildiği vardır mutlaka

eee çalışmalara başladınızmı peki?

:)) evt canım çokdan başladık da benim zaten 10_15 arası çalışmamız gerek dün yoktu eşim bu ramazanda da hiç olmuyo canım zaten 8 çeyrek geçe ezan okunuyo yemek ye kendine gel çalış banyo gece geri kalk çoook zor oluyo ikimizede bende boşver bu ay kanki olalım diyom :))

kubiii canım ne yaptın temizlik bittimi....
senn hastalık ne olduuu eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

evt temizliğim bitti heleşükür bir kova çamaşır suyuda bitti ve ellerim şuan çok acıyo ben daha hasta olmadım cnm sadece belim ağrıyo bide ayıpdır sölemesi çok gaz var hayırlısı olsun cnm naniknanik

kaç gün geçti..
sen evde test yaptın mı :)

selam kızlarr..
selam canım hoşgeldin

kız niye öyle diyosun adamcağıza fırsat buldukça değerlendirin bu günleri sonra kanka olursunuz yine

KUUUBİİİ sana diom kıız ne oldu senn regl..

geldim gııııı daha olmadım heralde sıcaklardan ama bizim ev çok serin anlamadım gitti heralde ev işini sıkıntı ettim eda gibi uzucak mafoldumben ama inş. bebişdir diyemiyorum kaldırdığım halıların haddi hesabı yok belimin ağrısına uyuyamadım çocukmu durur kız gerçi rabbim ol derse olur inş.kafamçokkarıştı

cnm benim hiç morelini bozma olur inş. birgün bebişin hemde ummadığın anda Şeniz

kaç gün geçti..
sen evde test yaptın mı :)

3 gün bugün canım adetime 7 gün varken kan testi yaptırdım 0.5 çıktı çıkmaması normal çünkü ben 31 günde bir regl oluyorum bu yüzden geç döllenme oluyo hakkımızda hayırlısı bakalım
vereliniortak

ya kızlar hamişler opuyorumnanaktan benim yüzümde adet günü veya öncesi sivilcem çıkardı hatta eşim bile fark etti birtane bile yok korkmaya başladım mafoldumben

çok geçmiş olsun canım, inşallah rabbim sana bunu unutturacak hayırlı bi bebiş versin yakın zamandaolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…