Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geldi cuma günü sonundaaa....yarın tatilll...zemuszemus
kız misafirle temizlik seni bekliyor hafta sonu ama kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yine herkesler gitti bakalım
ben bu akşam ilk kez hasanpaşa köftesi yapıcam arkadaşlar. yanında ne iyi gider?
yaaa aynen en çokta neye üzüldüm biliyor musun? içimizde ilk hamile kalan oydu. biz hep devamında gelmiştik. bende hep uğurlu geldi falan diyordum.bu hafta basından beri böyle sessiz oldu burası...ugursuz bi haftaydı sanırım...ua aklıma geldikçe çok üzülüyorum...:1no2:
ben bu akşam ilk kez hasanpaşa köftesi yapıcam arkadaşlar. yanında ne iyi gider?
o da neymiş iki tava alıp arasına peynir mi döşüyomuşunkaydirigubbakcemile3bende int.yemek tariflerine bakıyodum..
sahurada tava böreği yapcam..
ben soru sordum kimse cevap vermedi:umursamaz:
teşekkür ederim fikir için. pirinç pilavını babu da söyledi. öyle yapıcam sanırım. ben yemem gerçi pilav ama orucu tutan eşim o yesin bari.yayla çorbası pirinç pilavı ve salata çok iyi olur canım.
yaaa aynen en çokta neye üzüldüm biliyor musun? içimizde ilk hamile kalan oydu. biz hep devamında gelmiştik. bende hep uğurlu geldi falan diyordum.
boş gebelikmiş. moralim bozuldu yaaaaasenağlama
o da neymiş iki tava alıp arasına peynir mi döşüyomuşunkaydirigubbakcemile3
bu hafta basından beri böyle sessiz oldu burası...ugursuz bi haftaydı sanırım...ua aklıma geldikçe çok üzülüyorum...:1no2:
ua27 yok mu onunki boş gebelikmiş.cnm hayırıdr kiminki boş gebelikmiş
cnm hayırıdr kiminki boş gebelikmiş