Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ay benim bağlantım yok yarım saattir sayfayı yenileye yenileye bi hal oldum geldi ama şimdi.

kızlar dün ovulasyon testi yaptım negatif çıktı ama çalıştık yinede..
bugün bakalım ne olacak sonuç..2 ay önce 11.gün pozitif çıkmıştı bugün 11.günüm

bugun de yapcaksın testi di mi? calısın siz özlem giderin zaten bol bolll:kedi:

negatifte olsa çalışmaya devam edin siz durmayın boş boş

evet canım pozitif çıkana kadar yapacağım.
geçen ayki eksikleri telafi etmek lazım değil mi..
bakalım bir arıza çıkmazsa aramızda, bu ay gün aşırı çalışma planlıyorum..

paraya kıyıp preseed alsammı almasammı karar veremiyorum.. :bbo:

bende geldim uyandım bi baktım annemler gelmiş 10 dkka otrudular gittiler mafoldumben burda işleri varmış bide annem çok kızdı sen niye bu kadar iş yaptın dedi ya bebişin varsa niye ağır kaldırdın dedi evden anlaşıldı evin üstünü tersine geçirmişim :roflol: :roflol:

bende geldim uyandım bi baktım annemler gelmiş 10 dkka otrudular gittiler mafoldumben burda işleri varmış bide annem çok kızdı sen niye bu kadar iş yaptın dedi ya bebişin varsa niye ağır kaldırdın dedi evden anlaşıldı evin üstünü tersine geçirmişim :roflol: :roflol:

doğru söylemiş annen canım valla çok yordun kendini

sevgi ablacım bak yanlış anlamada ama takmıyorum sadece merak ettim sende sivilce çıkmışmıydı hamile kaldığın ay bilmiyorumkismile

hoşgeldiniz şekerler

hoşbuldukkkkk canımmm..bu arada sana söyledigim krem vardı yaa catlak için..."Lierac Phytolastıl"miş adı...eczanelerde ve parfümerilerde satılıyomus...ikisine de sor canım bi fiyatları farklı oluyomus, bazı eczanelerde daha pahalı olabiliyomus...50-60-TL civarı sanırım...bi de hamilelik lekesine karşı da güneş kremi "solecrin" canım..tıbbi bi ürün olduğu için doktorlar tarafından öneriliyomus...hamilelik lekesini önlemek için 50 faktör kullanmak lazımmıs onun fiyatı da 60-TL canımm... bi de badem yağı, portakal yağı, ceviz yağı ve susam yağını ışık görmeyecek koyu renk bir şişede karıştırıp 3 aydan sonra sürekli kullanıyomussun sekerim...

Back
X