Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

sananeeeeeee saneneeeeeeee ben istedim resim koymasını sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

yanına gelirsem seninkaydirigubbakcemile
sananeeeeeeeeeee sana yorum yapmadımkiiiilülülülülülü
alam yaaa benide kendine uydurdu bu deli kızkaydirigubbakcemile3

benimle canım hatırlaaaa sana cimcime dediğimde senide gördük küçücük fln yaptın
ama umursamadım cimcime kötü bişi değilki kardeşimide hep öyle severim ben ve kardeşim yaşındasın gerçekten o yüzden öyle söylemştm:1hug:

hee hatırladım ama ben sana orda iltifat çektim sen anlamadın sempatiksalakcinni :mymeka:

yanına gelirsem seninkaydirigubbakcemile
sananeeeeeeeeeee sana yorum yapmadımkiiiilülülülülülü
alam yaaa benide kendine uydurdu bu deli kızkaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ız benim neyim eksik sizden benzesen biyerin mi eksilcek naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik

amin canım sende kocişin ve bebişlerinle bi ömür yaşa inşallah :Saruboceq:

ay inş. cnm ağzından bal damlıyo inş. duanı esirgeme bizden tatlım ben hep dua ediyorum ezan okunurken hamile kardeşlerime hayırlı bebişler ver rabbim elleri ayakları düzgün olsun diye dua ediyorum cnm opuyorumnanaktan

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ız benim neyim eksik sizden benzesen biyerin mi eksilcek naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik

şımarıksınya ondan dedim deli kızzzzzzzzzzzyerimseniben

denizzcimmm sen nerdesin rsim koyuca haber ver yoksa göremeyiz seniş buarada koycam dedin dimi yanlış anlamadıysam opuyorumnanaktan

ay inş. cnm ağzından bal damlıyo inş. duanı esirgeme bizden tatlım ben hep dua ediyorum ezan okunurken hamile kardeşlerime hayırlı bebişler ver rabbim elleri ayakları düzgün olsun diye dua ediyorum cnm opuyorumnanaktan

Allah razı olsun canım, bende hep diyorum Allah isteyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı boshayallersmile :Saruboceq:

denizcim hadi foto koyda çıkıcammm
göriyim senide

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: aynen denizcim bende çıkıcam yemek vaktim geldi ayyy yemek yapmayı çok seviyorum ben yaaaa 12 yaşımdan beri yapıyorum meraklı melatım biraz duyduğumu yapıyorum :dilcikar: :dilcikar:

Allah razı olsun canım, bende hep diyorum Allah isteyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı boshayallersmile :Saruboceq:

cnm benim allah razı olsun senden çok sağol ama isimle edilen dualar daha makbu mesela benim adım kübra allahım kübra arkadaşıma sağlıklı hayırlı bebişler ver desen fena olmaz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

neyse kızlar bu kez çıktım ben seviyorum sizi hadi hoşçakalııınnopuyorumnanaktan

naniknanik naniknanik bizde seni seviyoruz cnm kendine iyi bak kötü yemekler yap kendini yorma kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canancım ben de çıkayım da yemeğimi yapayım kendine çok iyi bak canımcım sen hala çalışıyon mu yoksa bilmiyorumkismile

Back
X