Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

canancım ben de çıkayım da yemeğimi yapayım kendine çok iyi bak canımcım sen hala çalışıyon mu yoksa bilmiyorumkismile

evet canım mesai var, 7de çıkarım inşallah, görüşürüz canım

ay müşteri geldi. canan ben görmedim tekrar koy yaaaa.

1 dk canım koyuyorum, bu arada sende çok çıtırmışsın bayanssulusmile

slm kızlar size acil bi sorum var bugün yirmilik dişim çekildi zorbi çekimde anestesi ile çekildi. bi kaç gün ağrı kesicide kullanıcam. gerçi bu ay pek umudum yok ama yumurtlama dönemimde birkez ilişkiye girdik adetimde ayın 18 de yani 4 gün var hamileysem bi purablem olurmu çok korkuyorum lütfen yardım

slm kızlar size acil bi sorum var bugün yirmilik dişim çekildi zorbi çekimde anestesi ile çekildi. bi kaç gün ağrı kesicide kullanıcam. gerçi bu ay pek umudum yok ama yumurtlama dönemimde birkez ilişkiye girdik adetimde ayın 18 de yani 4 gün var hamileysem bi purablem olurmu çok korkuyorum lütfen yardım

kan testi yaptırma şansın yokmu canım? en azında hamilelerin kullandığı bi ağrı kesici kullanırsın.

en düşüğünü istedim minoset ama ben lokal anestesi yaptıya o zarar vermişmidir diyorum ya inşallah bebiş yoktur korkuyorum şimdide:(

kızlar ben geldim bu nasıl bir bel ağrısıyaaa ağlıcam yaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben offff geçmiyoooo

neyse kimse yok heralde ben kaçım kızlar biraz uzanayım offf çok ağrıo belim çok ağrıyoo allahım hayra çıkar rabbım

tatlım allahın izniyle bişey olmaz merak etme senin onun varlığını öğrenene kadar her ne kullandıysan bebeğe zararı olmazmış ama test yaparsın eğer hamileysen öğrendikten sonra çok dikkat et inşş hamilesindir cnm :Saruboceq:

bu arada kızlar bu gün aylık kontrolümüz dü nihayet öğrendik cinsiyetini
kızım olucakkkkkkkkkkkkkkkkkdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

slm kızlar benı lısteden sılermısınız bebegımı kaybettım cunkıı bos gebelık gecırmısım bı kac gune kurtaj olcam bugun ogrendım doktordan rabbım kımseye gostermesın ınsanın kendı basına gelmeyınce acısını anlıyamıyormus ama ben sımdı bebeklerını kaybedenlerı suan cok ıyı anlıyorummsenağlama

çok üzüldüm :( ama dilerim kendini çabuk toparlarsın, elbette çok üzücü bir durum ama unutmamalısın ki, herşeyden önce senin sağlığın geliyor. sen sağlıklı olduktan sonra bebişlerin sırasıylla gelecektir zaten, içini ferah tut nolur :) biliyorum çok zor, ama bunlara dayanmasını bilmemiz gerek, daha kötüleriyle karşılaştırmasın Allahım.
çok ama çok geçmiş olsun canım.

bilmiyorumkismile
Kızlar olumlu düşünmenin hayatımızda büyük faydası olacağını düşünüyorum.
Nihayet bu sayede hamile kalacağız,inanarak ve hep beraber..
Bu topikte olumsuz bir duygu yer almasın,ne olursa olsun,umudumuzu yitirmeyelim!!

Ben geçen aylardan birinde üye olmuştum fakat sonra girmemiştim.. ama şimdi ise böyle bir iletişime, beraberliğe ihtiyaç duyuyorum, çünkü bu konuda yalnızım.. Geçen sene haziran ayında tüp bebek girişimimz oldu, tuttu, üçüzlerden birini sonlandırdık, fakat kolestit atağı geçirmişim, suyum azaldı geç düşükle sonlandı hamileliğim.. sonra safra kesesi ameliyatı oldum.. normal yollardan deneyelim dedik, ama her ay hüsrana uğradık, yeniden tüp bebek deneyelim dedik, dondurulmuşlarımız vardı.. geçen 3 ağustosta nakil oldu ve bugün beta hcg ye baktırtık sonuç negatif.. :( hayırlısını diliyorum, herkes için.. enerjimi artık bu yöne değil de başka yönlere vermeliyim.. olmuyora o kadar takılı kaldım ki .. kendimi eksik, yarım bile düşündüm, defoluymuşum gibi.. ama bugünden itibaren sizinle birlikte pozitif düşünebilmek istiyorum.. sevgiler :3:

kızlar 2 taraftanda yumurtlamamışım.
çok cnm sıkıldı

hiç umudum kalmadı.iğneler boşa gitti.
eşimde güya bana morel verio dioki allah istemiosa napalım senin yumurtlaman olmadıktan sonra tüp bebek yaptırsak bile boş dio.güya morel verecek

sıkma canını, yumurta gelişimine destek olacak bi sürü bitkisel karışım var, özellikle bal, tarçın, çörekotu çok etkiliymiş bu konuda, bence kendini hemen toparla, temiz bir sayfa aç, yeni ve taze bir başlangıç yap ;)
önce inanmalıyız ki, herşey güzel olsun değil mi :)

slm kızlar bilgisayarcımız vardı girmedim anca bitti

eşimle sorunları konuştuk hatta terapiste gidelim dedim biz anlaşıyoruz gerek yok dedi bilmiyırum zaman ve sabır et biraz dedi bakalım neler olcak

sabır ve zaman çok önemli, biraz dışarıdan bakmaya çalış kuzucum. biraz kendine zaman ayır, kafanı dağıtacak şeyler yap, aslında fırsatını bulursan seni özlemesini gerektirecek bişey yap, uzaklaşamıyor musun biraz? bi yerlere gitsen?

bilmiyorumkismile

Ben geçen aylardan birinde üye olmuştum fakat sonra girmemiştim.. ama şimdi ise böyle bir iletişime, beraberliğe ihtiyaç duyuyorum, çünkü bu konuda yalnızım.. Geçen sene haziran ayında tüp bebek girişimimz oldu, tuttu, üçüzlerden birini sonlandırdık, fakat kolestit atağı geçirmişim, suyum azaldı geç düşükle sonlandı hamileliğim.. sonra safra kesesi ameliyatı oldum.. normal yollardan deneyelim dedik, ama her ay hüsrana uğradık, yeniden tüp bebek deneyelim dedik, dondurulmuşlarımız vardı.. geçen 3 ağustosta nakil oldu ve bugün beta hcg ye baktırtık sonuç negatif.. :( hayırlısını diliyorum, herkes için.. enerjimi artık bu yöne değil de başka yönlere vermeliyim.. olmuyora o kadar takılı kaldım ki .. kendimi eksik, yarım bile düşündüm, defoluymuşum gibi.. ama bugünden itibaren sizinle birlikte pozitif düşünebilmek istiyorum.. sevgiler :3:

hoşgeldin aramıza a.s. bu başlıkta sana faydalı olacak müthiş bir enerji var, gündüzleri daha kalabalık oluyor aslında, bir de hafta içi tabii :)

öncelikle bugüne kadar başına gelenlerden dolayı çok geçmiş olsun, ama umut edebilmek çok önemli, işe başlamanın yarısı hatta ;)
dilerim en kısa zamanda herşey gönlünce olur.

yeniden görüşmek üzere, ben şimdi çıkıyorum, iyi geceler mirmirmirmir

Back
X