Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gnaydın cnm ben iyiyim saat 11 de doktordayım opuyorumnanaktan dua et cnm yanlış bişey çıkmasın kaydirigubbakcemile5
canım bence sen görümceni falan boşver kan testini yaptır doktoruna görün...inşallahh vardır bebişşş...ama yoksa da bu kadar uzun süreli gecikme normal de olabilir baska bi rahatsızlıgın habercisi de olabilir.. en iyisi doktora görünmena.s ama hep iyi şeyler düşünnnnhihoyyyt
günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın
bende canım bende
günaydın tatlıım hoşgeldin
sen görümcene bakma canım ve git doktora daha neyi bekleyecekmişsinki anlamadım yani adet tarihinde geçti sonuçta
inş. cnm benim ihmale gelmez bu kadar gecikme peki eğer bebiş varsa görünürmü kese nette 5 hafta 2 günlük yazıyo merak ettim cnm yinede hakkımızda hayırlısı olsun
sensin şeker kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan hoş geldin yavru nasılsın bugün hihoyyyt
günaydın tatlıım hoşgeldin
kaydirigubbakcemile3 iyiyim bebişimm sen nasılsın bakalım?? haydi git doktorunaa sen hem bizi merakta bırakma hemde kendini,görümceni falanda boşver burda senin ablaların var önceliklee,o da kim oluyormuşş olumunekankayizsmile
hoşbulduk canım nasılsın,baban nasıl?
BABUşummm selam canikomm,naber nasılsın?
benim tedavi yine olmadı kıslar
hayırlısı böleymiş
kaydirigubbakcemile3 iyiyim bebişimm sen nasılsın bakalım?? haydi git doktorunaa sen hem bizi merakta bırakma hemde kendini,görümceni falanda boşver burda senin ablaların var önceliklee,o da kim oluyormuşş olumunekankayizsmile
ama sen beni ağlatıcan şimdi cnm ablalrım can kardeşlerim benim hem duygusal oldum hemde sinirli dün telefonu yere attım ama neden attığımı bilmiyorum sonra hemen kuranı aldım elimede düzeldim :roflol: :roflol:
hamiş kızlar sizdede oldu mu şeffaf su rengi biraz koyu gibi sanki belim ağrıyo tam oldum dicem afedersiniz gaz oluşdu bende gaz yapıcak bişeyde yemiyorum gazdan sonra kesilliyo ağrılarım bide annem gözlerimin çok parladığını söledi bide göz bebeklerim kocaman bide sempatiksalakcinni ya ne çok bide demişim :roflol: bacaklarımın kaşıntısına dayanamıyorum her gün duş alıyorum lifiyorum ama acayip kaşınıyo bunu sölicem doktora
herkese günaydın. iyi bir hafta diliyorum.
iyiyim fıstıgımmm...atlattım haftasonunu aöa dinlenmeye pek fırsatım olmadı...neyse ki bu hafta son haftam, tatile gidiyorum cumartesi bi aksilik olmazsaaahihoyyyt bol bol dinlerimmmmmhihoyyyt
herkese günaydın. iyi bir hafta diliyorum.
günaydın cnm nasılsın hoş geldin inş. hayırlı bir hafta sonları olur dediğin gibi olur cnm a.s.
ben de akıntı sürekli olur mantardan dolayı canımm...
ama sen beni ağlatıcan şimdi cnm ablalrım can kardeşlerim benim hem duygusal oldum hemde sinirli dün telefonu yere attım ama neden attığımı bilmiyorum sonra hemen kuranı aldım elimede düzeldim :roflol: :roflol:
çok şükür iyiyim ben canım. hayırlı haberlerini bekliyoruz bugün inşallah. olmassa da bak bizde de bişe yok. yolumuza devam :)