Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

canlarım benim şeffaf su rengi sümüksü bir akıntım var haberiniz olsun :roflol: sizden hiç bişey gizliyemiyorum ben yaaa a.s

canım bence sen görümceni falan boşver kan testini yaptır doktoruna görün...inşallahh vardır bebişşş...ama yoksa da bu kadar uzun süreli gecikme normal de olabilir baska bi rahatsızlıgın habercisi de olabilir.. en iyisi doktora görünmena.s ama hep iyi şeyler düşünnnnhihoyyyt

inş. cnm benim ihmale gelmez bu kadar gecikme peki eğer bebiş varsa görünürmü kese nette 5 hafta 2 günlük yazıyo merak ettim cnm yinede hakkımızda hayırlısı olsun

günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın

bende canım bende

günaydın tatlıım hoşgeldin

ben de iyiyim canımmm....güzel ve yorucu bi haftasonuydu...dün cok yoruldum bütün gün ayaktaydım, temizlik yemek falan... belim agrıdı aksammm hareket edemedim resmen...sanırım hamileliğim bitene kadar çaya davet etmek dısında misafir agarlamayacagım...sizin de aklınızda bulunsun sakın yapmayın böyle bi hata...benim misafirlerim annemlerle kayınvalidemlerdi cok da yardım ettiler sagolsunlar ama yine de yoruldumm...a.s

sen görümcene bakma canım ve git doktora daha neyi bekleyecekmişsinki anlamadım yani adet tarihinde geçti sonuçta

allaha şükür geliyo eşim beni tek biyere göndermez sordu soruşturdu geliyo görümcem ama sonradan sölediğime pişman oldum yaa ama olsun sağlığım için değer senağlama dün okadar ağladım ki gözlerim şişti kendimi çok yanlız hissettim allaha şükür eşim geldi yanıma herşey normale döndü opuyorumnanaktan

inş. cnm benim ihmale gelmez bu kadar gecikme peki eğer bebiş varsa görünürmü kese nette 5 hafta 2 günlük yazıyo merak ettim cnm yinede hakkımızda hayırlısı olsun

canım vajinal ultrasonda görülebilir sanırım...ben 6. haftada ya da yedinci haftada gördüm sanırm...karından baktıracaksan görünmez büyük ihtimal kubimm..

sensin şeker kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan hoş geldin yavru nasılsın bugün hihoyyyt

kaydirigubbakcemile3 iyiyim bebişimm sen nasılsın bakalım?? haydi git doktorunaa sen hem bizi merakta bırakma hemde kendini,görümceni falanda boşver burda senin ablaların var önceliklee,o da kim oluyormuşş olumunekankayizsmile

günaydın tatlıım hoşgeldin

hoşbulduk canım nasılsın,baban nasıl?

BABUşummm selam canikomm,naber nasılsın?

hamiş kızlar sizdede oldu mu şeffaf su rengi biraz koyu gibi sanki belim ağrıyo tam oldum dicem afedersiniz gaz oluşdu bende gaz yapıcak bişeyde yemiyorum gazdan sonra kesilliyo ağrılarım bide annem gözlerimin çok parladığını söledi bide göz bebeklerim kocaman bide sempatiksalakcinni ya ne çok bide demişim :roflol: bacaklarımın kaşıntısına dayanamıyorum her gün duş alıyorum lifiyorum ama acayip kaşınıyo bunu sölicem doktora

kaydirigubbakcemile3 iyiyim bebişimm sen nasılsın bakalım?? haydi git doktorunaa sen hem bizi merakta bırakma hemde kendini,görümceni falanda boşver burda senin ablaların var önceliklee,o da kim oluyormuşş olumunekankayizsmile

hoşbulduk canım nasılsın,baban nasıl?

BABUşummm selam canikomm,naber nasılsın?

iyiyim fıstıgımmm...atlattım haftasonunu aöa dinlenmeye pek fırsatım olmadı...neyse ki bu hafta son haftam, tatile gidiyorum cumartesi bi aksilik olmazsaaahihoyyyt bol bol dinlerimmmmmhihoyyyt

benim tedavi yine olmadı kıslar
hayırlısı böleymiş

:teselli:
canım benim acaba doktor mu değiştirseniz ,çünkü bu işlerde doktor çok önemli belki farklı bir yerde daha doğru bir operasyon gerçekleştirebilirler..
ben çok okudum bi yerde defalarca deneyip tutmayan ama farklı bir klinikte hemen sonuç alabilen..

ama sen beni ağlatıcan şimdi cnm ablalrım can kardeşlerim benim hem duygusal oldum hemde sinirli dün telefonu yere attım ama neden attığımı bilmiyorum sonra hemen kuranı aldım elimede düzeldim :roflol: :roflol:

hamiş kızlar sizdede oldu mu şeffaf su rengi biraz koyu gibi sanki belim ağrıyo tam oldum dicem afedersiniz gaz oluşdu bende gaz yapıcak bişeyde yemiyorum gazdan sonra kesilliyo ağrılarım bide annem gözlerimin çok parladığını söledi bide göz bebeklerim kocaman bide sempatiksalakcinni ya ne çok bide demişim :roflol: bacaklarımın kaşıntısına dayanamıyorum her gün duş alıyorum lifiyorum ama acayip kaşınıyo bunu sölicem doktora

ben de akıntı sürekli olur mantardan dolayı canımm...

iyiyim fıstıgımmm...atlattım haftasonunu aöa dinlenmeye pek fırsatım olmadı...neyse ki bu hafta son haftam, tatile gidiyorum cumartesi bi aksilik olmazsaaahihoyyyt bol bol dinlerimmmmmhihoyyyt

ahh canım neyseki atlattın evet,hem sıcak hem hamilelik zor vallahi,tatilde dinlenirsin bol bol evet hihoyyyt

herkese günaydın. iyi bir hafta diliyorum.

günaydın canım iyi haftalar olsun inşallah

ben de akıntı sürekli olur mantardan dolayı canımm...

peki benim gibi mi şeffaf böle acayip bişey ilk defa karşılaştım böle bişeyle evt bazen iltihap bile akıntı oluyomuş ama sen hamilesin cnm akıntın oldan burda bi hamiş var ped kullanıyo akıntıdan dolayı ama ped zararlıymış hamişler için aklınızda bulunsun

ama sen beni ağlatıcan şimdi cnm ablalrım can kardeşlerim benim hem duygusal oldum hemde sinirli dün telefonu yere attım ama neden attığımı bilmiyorum sonra hemen kuranı aldım elimede düzeldim :roflol: :roflol:

belirsizlikte yapıyor böyle acaba varmı yokmu diye düşünmek bile başlı başına stres sebebi..
herşeyin hayırlısı,dua et sakinleş canım evet..

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:Saruboceq:
[table="head"]İsim|BAT
_dreamlike_|18.08.2010
aysenik|21.08.2010
makca|22.08.2010
Nimett07|23.08.2010
edammm|25.08.2010
Karats|31.08.2010
hperi|01.09.2010
elfkaya|01.09.2010
pretty9217|03.09.2010
busecan35|06.09.2010
minikkuzucum|06.09.2010
maonyaaa|06.09.2010
N_a_l_a_n|07.09.2010
perininkizi|08.09.2010
duruşah|?
HAVALIKIZ|?
zeynep4|?
Banu77|?
betus19|?
[/table]

GÜNÜ GEÇENLER
eyvahedigeldismile
[table="head"]İsim|BAT
KUBI|11.08.2010
trhn1677|14.08.2010
[/table]

HAMİLELERİMİZ
:nazar:
[table="head"]İsim|Hamilelik Haftası
ua27|11 hafta
babu|11 hafta
impaladeniz|10 hafta
darkangellove58|9 hafta
CNNYSR|9 hafta
ozpar|8 hafta

[/table]

Son düzenleme:
çok şükür iyiyim ben canım. hayırlı haberlerini bekliyoruz bugün inşallah. olmassa da bak bizde de bişe yok. yolumuza devam :)

evt cnm allaha şükür üzüntümü yendim kızlar sayesinde ben her ay ağlardım adet olunca ama sağolsun bu topik sayesinde ağlamıyorum çünkü herkez hamiş olsa tek ben adete olsam üzülürdüm ama hepimiz öleyiz inş. rabbim bu mübarek günlerin suyu gözü hürmetine rabbım hayırlı evlatlar versin hepimize amiiiinnnnnn :Saruboceq:

Back
X