Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belirsizlikte yapıyor böyle acaba varmı yokmu diye düşünmek bile başlı başına stres sebebi..
herşeyin hayırlısı,dua et sakinleş canım evet..
peki benim gibi mi şeffaf böle acayip bişey ilk defa karşılaştım böle bişeyle evt bazen iltihap bile akıntı oluyomuş ama sen hamilesin cnm akıntın oldan burda bi hamiş var ped kullanıyo akıntıdan dolayı ama ped zararlıymış hamişler için aklınızda bulunsun
kızlar başım biraz kalabalık o yüzden yazamıyorum
ahh canım neyseki atlattın evet,hem sıcak hem hamilelik zor vallahi,tatilde dinlenirsin bol bol evet hihoyyyt
günaydın canım iyi haftalar olsun inşallah
canım benimki beyaza yakın bi renkte oluyo...evet hamilelik döneminde olurmus akıntı...ben de kullanmıyorum ped falan hava almasını engelliyo zararlı...a.s
evet canımmm ben de iple cekiyorummm su hafta bitsin hayırlısıyla cuma günü kontrole gidicem ikili test yapılcak, test yapılırsa da cuma gece cıkarız yolaa....hihoyyyt
evt cnm allaha şükür üzüntümü yendim kızlar sayesinde ben her ay ağlardım adet olunca ama sağolsun bu topik sayesinde ağlamıyorum çünkü herkez hamiş olsa tek ben adete olsam üzülürdüm ama hepimiz öleyiz inş. rabbim bu mübarek günlerin suyu gözü hürmetine rabbım hayırlı evlatlar versin hepimize amiiiinnnnnn :Saruboceq:
kızlar başım biraz kalabalık o yüzden yazamıyorum
evet canımmm ben de iple cekiyorummm su hafta bitsin hayırlısıyla cuma günü kontrole gidicem ikili test yapılcak, test yapılırsa da cuma gece cıkarız yolaa....hihoyyyt
selam kızlar, herkese günaydın, hayırlı haftalar...
çok işim var kızlar yazamıyorum, KUBI cim hayırlısı ile hamilesindir inşallah canım.
selam kızlar, herkese günaydın, hayırlı haftalar...
çok işim var kızlar yazamıyorum, KUBI cim hayırlısı ile hamilesindir inşallah canım.
artık günler su gibi geçiyor,birde bakmışız ki cuma gelmiş bile..
tatile canımmm...bi aksilik cıkmazsa 3 hafta tatil yapacagım...bayram sonuna kadar yokumhihoyyyt
oh ne güzel valla benim yerimede tatil yap canım
tamam canımm benimm...keske sen de yapabilsennn...ama dügün vardı sanırım...neyse artık siz de müsait oldugunuz bir ara kacarsınız bir yerelere hihoyyyt
yine sessizlik hakim kızlar,hepimizin işi yoğun pazartesi sabahındaa..