Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

o bitkilerin adı ne canım bizede yazarsan bizde faydalanalım

sen hamılesin galıba yaa göğüs ucu en belirgin olanı ay inş cnm inşşş

Sen kan testi için neyi bekliyorsun canım peki

tatlım geçen ay 2 gün gecikti hemen idrar testi yaptırdım. negatifti. 3. günü gittim hemen kan testi yaptırdım. onuda okadar zor şartlarda gdiebildim ki. işten izin alması baya sorun..onunda sonucu negatif çıkınca ümidimi yitirdim bende. o yüzden bu ay acele etmiyom..perşembe sabahı idrar testi yaptırmayı düşünüyom..hep içimdeki ses hastalanacağımı söylüyor..

haklısın canım ben zaten oldum olası adetimi takmadım hiç neden gelmiyo diye ama ben hep genç kızlığımdan beri düzensizim bakalım bu ay ilaç içmicem adet söktürücü otları denicem bakalım grlicek mi olmazsa arıcam doktoru ilaç verir sonrada tahlillerimi yaptırırım inş onlarda temiz çıkar zemuszemus

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn başkası için dua eden daha makbul sağol cnm önce başkaları için isteyeceksin gönülden afferinn kubıcım allah kalbine göre versin inşşşş en yakın zamanda sağol dua:1hug:ların içinde

bence onlarda da bişey çıkmıycak yaşın kaç ???

yok cnm bu kadar gecikmeden adet düzensizliği olmaz sen düzenlisin 2 ay almayanlar düzennsiz oluyomuş cnm doktor bu gün bana bunu söledi iyi düşün cnm hakkında hayırlısı olsun çok dua ediyorum sizlere inş. rabbim bir gn kabul edicek sadece rabbine yönel gerisi tıpış tıpış gelir ben buna inanıyorum duanın açamayacağı kapı yoktur olumunekankayizsmile

anladım canım hakkında hayırlısı artık

babu+, busecan35, darkangellove58+, disem, hperi+, KUBI, N_a_l_a_n, trhn1677

mrb arkadaşlar.sizleri .çoook özledim.....
2 gündür misafirim vardı..eşimin abisiyle eşiyle onlarda biraz önce gittiler ama bende bittim..

babu+, darkangellove58+, disem, karats+, KUBI+, N_a_l_a_n+, trhn1677

kızlar yazdıklarınızı okuyorum ara ara ama yazamıyorum tek tek,işim var biraz...
opuyorumnanaktan

arkadaşlar aslanpencesi ve civanperçemi ikisindende bir tutam sıcak suya atıp 10 dakika demlendirip suyunu içtim. ertesi güne adetimi getirdi. aktarlar biliyo. adet söktürmek için deyin hemen veriyorlar. hata bikaç bitki daha iyi geliyormuş. ama ben onalrı almamıştım. denemek için bu ikisini almıştım..otlar halada evde duruyo.. geçen sene gecikmişti. ozamandan beri bi sorun yaşamadım hamdolsun.

ya hep göğüs ucu acıyor şişiyormuş ya sende de oyle olduğuna göre hadi inşş cnm güzel haber verirsinnn

canım inş. iyi dilekleirn gerçek olur. ama benim yinee umdum yok. geçen ay çok ümitliydim hevesim krıılınca buayda ümitsizim artık. snaki olmciakmış gibi. ama allah inş. şu mübarek ayda bzilere acırda evlat sahibi eder.

babu+, busecan35, darkangellove58+, disem, hperi+, KUBI, N_a_l_a_n, trhn1677

mrb arkadaşlar.sizleri .çoook özledim.....
2 gündür misafirim vardı..eşimin abisiyle eşiyle onlarda biraz önce gittiler ama bende bittim..

selam hoşgeldin canım hiç misafirinde bitmiyor yani kız

amin cnm biri bana dua etse ne kadar mennun olurum bunu için sizlere çok dua ediyorum gece imsakdan sonra mümin suresini okuyorum bu duayı okuyan ikizleri bile oluyo :roflol: hakkımızda herşeyin hayırlısı olur inş. hayırlısını istemekden başka çaree gelmez kimsenin elinden kaydirigubbakcemile5

kubi canım ne yaptın hasta oldunmu....

ay cnm benim hoş geldin net gidiyo benim tm diyodum sultan nerde acaba diye bi baktım pat diye karşıma çıktın çok korktum içime doğdu resmen cnm yaaaa senağlama evt cnm sabah 9 da kan verdim 2 gün sonra alıcam daha adet olmadım 7 gün bugün hiç belritim yok sadece bel ağrısı bide karnıma resmen iğne gibi bişey batıyo bu kadar inş. bebişdir hepimiz hamiş patlaması yaparız sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…