aktardan adet söktürücü otlardan al. benim bir seferinde 15 gün gecikmişti. 2 tane o ottan alıp karıştırdım ve içtim. ertesi günü geldi tatlım.. otların biri siyah biride sarı renkte gibiydi.aktara adet söktürücü dediğin zaman veriyorlar
kubicim bende adet olmadım..karnım ara ara ağrıyor. heh şimdi hastalancam diyom. yine hastalanmıyom..hayırlısı artık. snein göğüs uçlarında aşırı acı ve sertlik varmı. ilk defa buay göğüs uçlarım sertleşti yaa.
Sen kan testi için neyi bekliyorsun canım peki
slm nalancım bende evlendiğim yıl geçen yıl adet düzensizliği yaşadım ve ilaçla adet görmeye başladım 6 aydır da sürekli kullanıyorum ama 1 ay deneme bıraktım kendiliğinden geldi bu ayda artık tamamen bırakcam inş bakalım ne olcak bal tarçın çörekotu yiyorum kızların sayesinde bende herşey sorunsuz bende de sen gibi bence kafana takma rahat bırak regl düşünme kendiliğinden gelir çünkü beyinde hipofiz bezi var biz bebek istediğimizde ve strese girdiğimizde beyne uyarı gönderiyoruz ve ordan sinyaller rahıme gidiyormuş ve baskı ile regl görmüyoruz bende bu olay yaşadım bizzat anlattığı dr bu hakketten netten araştırdım herşey BEYİNDE BİTİYOR biz biraz daha rahat olsak keşke herşey çözülcek allahın izniyle zamanı gelince
ayy cnm benim bende öle her gece mümin suresini okuyorum yasin okuyorum hamişlere hamiş yolu gözleyenlere dua ediyorum bende kendimi unutmuşum inş. rabbim boş çevirmez ellerimizi kimseye baktırmasın rabbim tez zamanda bizlerede versin aminnnn :Saruboceq:
o bitkilerin adı ne canım bizede yazarsan bizde faydalanalım
sen hamılesin galıba yaa göğüs ucu en belirgin olanı ay inş cnm inşşş
haklısın canım ben zaten oldum olası adetimi takmadım hiç neden gelmiyo diye ama ben hep genç kızlığımdan beri düzensizim bakalım bu ay ilaç içmicem adet söktürücü otları denicem bakalım grlicek mi olmazsa arıcam doktoru ilaç verir sonrada tahlillerimi yaptırırım inş onlarda temiz çıkar zemuszemus
bilmem. gebelikte göğüs ucu sertleşirmi..benim ucu semsert oluyo..sanki emziren kadınım gibi.
benim herayın 11 inde tık gelirdi. ben ilk kez geçen ay korunmayı bıraltım. o yüzden ilk kez geçen ay 3 gün gecikti adetim..bide şuan 4 gün gecikti. ya öylesine gecikti yada bişiler taşıyorum içimdeama bu ay umudum yok benim. öylesine gecikmiştir. ama bu seferde oda kötü . adet düzenin bozulunca yumurtlama gününü hesaplıyamıyosun
tatlım geçen ay 2 gün gecikti hemen idrar testi yaptırdım. negatifti. 3. günü gittim hemen kan testi yaptırdım. onuda okadar zor şartlarda gdiebildim ki. işten izin alması baya sorun..onunda sonucu negatif çıkınca ümidimi yitirdim bende. o yüzden bu ay acele etmiyom..perşembe sabahı idrar testi yaptırmayı düşünüyom..hep içimdeki ses hastalanacağımı söylüyor..
ya hep göğüs ucu acıyor şişiyormuş ya sende de oyle olduğuna görehadi inşş cnm güzel haber verirsinnn
kubi canım ne yaptın hasta oldunmu....
babu+, busecan35, darkangellove58+, disem, hperi+, KUBI, N_a_l_a_n, trhn1677
mrb arkadaşlar.sizleri .çoook özledim.....
2 gündür misafirim vardı..eşimin abisiyle eşiyle onlarda biraz önce gittiler ama bende bittim..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn başkası için dua eden daha makbul sağol cnm önce başkaları için isteyeceksin gönülden afferinn kubıcım allah kalbine göre versin inşşşş en yakın zamanda sağol dua:1hug:ların içinde
selam hoşgeldin canım hiç misafirinde bitmiyor yani kız
sultaaaaaannnözledim seni :1hug:
kubi canım ne yaptın hasta oldunmu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?