nazlı bebek daha kolundan kan alınmasına böyle yapıyosun yarın doğum yaparken ne yapcan acaba mrk ediyorum
bizde senin durumunu soruyorduk onu da görmedin sanırım.kubi yeni geldim.. durumunu yazdıysanda okuyamadım..ne oldu sonuç ne?
kubi yeni geldim.. durumunu yazdıysanda okuyamadım..ne oldu sonuç ne?
günaydın kızlar nasılsınız uzun zamandır yazamadım.Size haberlerim var az önce doktordaydım.Muaynem gayet iyi geçti.Kist yara ur herhangi bir şey görmedim herşey iyi dedi.Hatta yumurtalıklarımla küçük küçük yumurtalar oluşmuş olduğunu gördük.( ki hayatımda ilk defa gördüm bunu ve bu kesinlikle btç kürü sayesinde benden tavsiye devam edin bırakmayın ).Bu zamana kadar tedavi adına bişey yapıldı mı dedi bende hayır dedim ve adet görünce 3. gün hormonlara 5. gün rahim filmi 9. gün ise yumurta takibi yapılacakmış.Hormon ve rahimde bişey çıkmazsa yumurtlamada sorun var demektir ilaç vercem dedi.
Şimdi benim sorunun şu ilaçla adet olabiliyorum ben dr ilaç içme kendiliğinden gelsin öle hormonlara bakalım ilaç yanıltabilir dedi ama benim gelecek ay adetim ilaçsız kesinlikle gelmez ve benim bu tahlileri yaptırmam için adet olmam lazım kızlar lütfen yardım edin ne yapsamda adet olsam ilaçsız ??
valla hamile haberi almayalı baya oldu. özledik o duyguyu. inşallah sıradaki sensindir. bize de o duyguyu yeniden yaşatırsınzemuszemussonuçççççççççççççççççççççç daha belli değil cnm :roflol: saat 9 da kan verdim 2 gün sonra çıkcakmış bekliyorum cnm bugün 7 gün geçti inş. bebeişdendirde kutlarız köye gitmeden hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt gamyoncuiremsu hihoyyyt
sositososito sen durumun ne cnm adet oldun mu bilmiyorumkismile ay inş. bu mübarek günde hamiş patlaması olur sırayla amiinnnnnnn :Saruboceq: sositososito
valla hamile haberi almayalı baya oldu. özledik o duyguyu. inşallah sıradaki sensindir. bize de o duyguyu yeniden yaşatırsınzemuszemus
iyi insan lafın üstüne gelir hoş geldin cnm hakkında hayırlısı olsun sabret cnm olursun kafaya takma tokadan başka hemen olursun merak etme kaydirigubbakcemile5
kubicim bende adet olmadım..karnım ara ara ağrıyor. heh şimdi hastalancam diyom. yine hastalanmıyom..hayırlısı artık. snein göğüs uçlarında aşırı acı ve sertlik varmı. ilk defa buay göğüs uçlarım sertleşti yaa.
ben her namazdan sonra o kadar dua ediyorum ki hepiniz için. bütün bebek isteyen anne adaylarına o duyguyu tatmayı nasip eyle yarabbiiiiim amiiiinnn diyolumalkisalkisalkisayyy inşallah cnm senağlama senağlama senağlama ayy duygulandım yavv senağlama
iyi insan lafın üstüne gelir hoş geldin cnm hakkında hayırlısı olsun sabret cnm olursun kafaya takma tokadan başka hemen olursun merak etme kaydirigubbakcemile5
aktardan adet söktürücü otlardan al. benim bir seferinde 15 gün gecikmişti. 2 tane o ottan alıp karıştırdım ve içtim. ertesi günü geldi tatlım.. otların biri siyah biride sarı renkte gibiydi.aktara adet söktürücü dediğin zaman veriyorlar
kaydirigubbakcemile3 kıs alemsin valla yok takmıyorum artık kafama hiçbişey bıraktım artık zemuszemus
yok cnm hiç acı yok ama sadece şişti bide kenarlarında beyaz bişeyler oluştu bu zamana kadar farketmedim ama evt ben sanki bel fıtığı olmuş gibi ağrıyo nereye otrusam beğenmiyorum :roflol: :roflol: hakkımızda hayırlısı olsun cnm senin hiç böle gecikiyomuydu bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile5
ben her namazdan sonra o kadar dua ediyorum ki hepiniz için. bütün bebek isteyen anne adaylarına o duyguyu tatmayı nasip eyle yarabbiiiiim amiiiinnn diyolumalkisalkisalkis
senin adına sevindim canım kist ur falan olmamasına
acaba soğan kürümü uygulasan onu içen hemen adet oluyormuşya öyle okumuştum topiklerde
kubicim bende adet olmadım..karnım ara ara ağrıyor. heh şimdi hastalancam diyom. yine hastalanmıyom..hayırlısı artık. snein göğüs uçlarında aşırı acı ve sertlik varmı. ilk defa buay göğüs uçlarım sertleşti yaa.
alkisalkisalkis O alkisalkisalkis L alkisalkisalkis E alkisalkisalkis Y alkisalkisalkis
ama onlar ilaç içme kendiliğinden gelsin demiş. içme. yanıltıcı olabilir. bekle diyelim ki gelmedi o zaman sölersin böle böle ben ilaç içmedim o da gelmedi diye. onlar sana ne sölerse sen onu yap mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?