Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

nazlı bebek daha kolundan kan alınmasına böyle yapıyosun yarın doğum yaparken ne yapcan acaba mrk ediyorum

senağlama senağlama ozamn doğururum doğumdan kolay ne var 2 dkkalık iş ama benim kolum şişti canam ondan pipiriklendim ben şimcik, aaaaaaaaaaayyyyyyy :roflol:

kubi yeni geldim.. durumunu yazdıysanda okuyamadım..ne oldu sonuç ne?

sonuçççççççççççççççççççççç daha belli değil cnm :roflol: saat 9 da kan verdim 2 gün sonra çıkcakmış bekliyorum cnm bugün 7 gün geçti inş. bebeişdendirde kutlarız köye gitmeden hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt gamyoncuiremsu hihoyyyt

sositososito sen durumun ne cnm adet oldun mu bilmiyorumkismile ay inş. bu mübarek günde hamiş patlaması olur sırayla amiinnnnnnn :Saruboceq: sositososito

aktardan adet söktürücü otlardan al. benim bir seferinde 15 gün gecikmişti. 2 tane o ottan alıp karıştırdım ve içtim. ertesi günü geldi tatlım.. otların biri siyah biride sarı renkte gibiydi.aktara adet söktürücü dediğin zaman veriyorlar

valla hamile haberi almayalı baya oldu. özledik o duyguyu. inşallah sıradaki sensindir. bize de o duyguyu yeniden yaşatırsınzemuszemus

sositososito sen durumun ne cnm adet oldun mu bilmiyorumkismile ay inş. bu mübarek günde hamiş patlaması olur sırayla amiinnnnnnn :Saruboceq: sositososito

kubicim bende adet olmadım..karnım ara ara ağrıyor. heh şimdi hastalancam diyom. yine hastalanmıyom..hayırlısı artık. snein göğüs uçlarında aşırı acı ve sertlik varmı. ilk defa buay göğüs uçlarım sertleşti yaa.

iyi insan lafın üstüne gelir hoş geldin cnm hakkında hayırlısı olsun sabret cnm olursun kafaya takma tokadan başka hemen olursun merak etme kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3 kıs alemsin valla yok takmıyorum artık kafama hiçbişey bıraktım artık zemuszemus

yok cnm hiç acı yok ama sadece şişti bide kenarlarında beyaz bişeyler oluştu bu zamana kadar farketmedim ama evt ben sanki bel fıtığı olmuş gibi ağrıyo nereye otrusam beğenmiyorum :roflol: :roflol: hakkımızda hayırlısı olsun cnm senin hiç böle gecikiyomuydu bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile5

ayyy inşallah cnm senağlama senağlama senağlama ayy duygulandım yavv senağlama
ben her namazdan sonra o kadar dua ediyorum ki hepiniz için. bütün bebek isteyen anne adaylarına o duyguyu tatmayı nasip eyle yarabbiiiiim amiiiinnn diyolumalkisalkisalkis

iyi insan lafın üstüne gelir hoş geldin cnm hakkında hayırlısı olsun sabret cnm olursun kafaya takma tokadan başka hemen olursun merak etme kaydirigubbakcemile5

aa gerçekten mi adı neydi o otların her aktar bilir mi ki tatlım bende gideyim de sorayım bakalım CADIARZU

benim herayın 11 inde tık gelirdi. ben ilk kez geçen ay korunmayı bıraltım. o yüzden ilk kez geçen ay 3 gün gecikti adetim..bide şuan 4 gün gecikti. ya öylesine gecikti yada bişiler taşıyorum içimde ama bu ay umudum yok benim. öylesine gecikmiştir. ama bu seferde oda kötü . adet düzenin bozulunca yumurtlama gününü hesaplıyamıyosun

ben her namazdan sonra o kadar dua ediyorum ki hepiniz için. bütün bebek isteyen anne adaylarına o duyguyu tatmayı nasip eyle yarabbiiiiim amiiiinnn diyolumalkisalkisalkis

ayy cnm benim bende öle her gece mümin suresini okuyorum yasin okuyorum hamişlere hamiş yolu gözleyenlere dua ediyorum bende kendimi unutmuşum inş. rabbim boş çevirmez ellerimizi kimseye baktırmasın rabbim tez zamanda bizlerede versin aminnnn :Saruboceq:

senin adına sevindim canım kist ur falan olmamasına
acaba soğan kürümü uygulasan onu içen hemen adet oluyormuşya öyle okumuştum topiklerde

saol cnm benim aslında bende sevindim ama şu yumrutlama olayı kafamı karıştırıyo ve beni tedirgin ediyo muhtemelen klomen tedavisi uygulucak
Soğan kürünü daha önce yapmıştım hayatım ama getirmadi adetimi bikaç ay denedim ama olmadım

ama onlar ilaç içme kendiliğinden gelsin demiş. içme. yanıltıcı olabilir. bekle diyelim ki gelmedi o zaman sölersin böle böle ben ilaç içmedim o da gelmedi diye. onlar sana ne sölerse sen onu yap mutlaka.

evet canım öle yapcam zaten adet olmazsan ara beni dedi doktor olmazsa ilaçla söktürecek ama ben otlarla adet olmayı denicem inş. bizde senin gibi hamiş oluruz dua et bize cnm :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…