maşallah sizin ev yol geçen hanı gibi kıs hiç misafir eksik olmuyo. bende gelcem bebişle böyle giderse:ecrin_bebek:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
EVET CANIM 17 AĞUSTOOSS AHHH BİZİM EVDEDE İYİ HABERLER ALSAKTA Bİ DEPREMDE BİZDE OLSA:hooray:
kuşum burdayım...
17 ağustos çok net hatırladığım bi tarih. 17 ağustos tv yi açmamla şoka girmemin bir olduğu tarih. 17 ağustos bir çok insanın göçük altında kaldığı hiç hatırlanmak istenmeyen kara bir günü hatırlatan bir tarih. 17 ağustos depremi diye bir deyim oluşmasına sebep olan bir tarih. Allah ölenlere rahmet eylesin...
yaprak saracan mı ama bize zeytinyağlı yaprak dolması? alsanaalsanasmilebuldum bayan trip..alsanaalsanasmile
buyur gel seve seve .....
17 ağustos çok net hatırladığım bi tarih. 17 ağustos tv yi açmamla şoka girmemin bir olduğu tarih. 17 ağustos bir çok insanın göçük altında kaldığı hiç hatırlanmak istenmeyen kara bir günü hatırlatan bir tarih. 17 ağustos depremi diye bir deyim oluşmasına sebep olan bir tarih. Allah ölenlere rahmet eylesin...
a yok canım. aklıma geldi öle söledim. aslında sabahtan beri aklımda tabide yeri gelmemişti bişiler sölemek için. yoksa ki tabiki isteriz sizde de deprem olsun bebiş isteyen herkesin evinde olsunkaydirigubbakcemile3Amin canım allah bir daha yaşatmasın o günleri kimselere umarım yanlış anlamamışsındır beni sadece iki neşe katmak istedim sohbete
olsun napalım takdir-i ilahi. vardı mutlaka onda da bir hayır. sen içini ferah tut. öldürmek isteyen Allah her yerde öldürür. bak tvlerde hergün bağırıyorlar istanbulda en az 7 şiddetinde deprem olacak diye. kimse umursamıyor. kimse endişelenip şehri terketmiyor. adam depremde ölmüyor 1 hafta sonra trafik kazasında ölüyor. onu bir tek rabbim biliyor işte. hiçbişeye sevinmekte üzülmekte haklı mıyız haksız mıyız bizler bilemiyoruz.evt bende tam yerinde oturuyorum demi gölcükde(
dün akşam sahilde perde asıldı dalgıçlar suya girip canlı aktardılar deniz altında kalan göçükleri(
:umursamaz:yok be canım benim bu aydan hiç umudum yok misafirden adamla yatakda karşılaşıyoz ondanda hemen sızıp kalıyoz sahura bile zor kalkıyodum
çalışmalarda ayın başındaydı ...eşimde 2 gün yok sanırım yumurtalama ya oldu yaolacak 10 _15 dii..
senn doğum günü 31 ağst...demi:))
ooo ben zaten ateşliyim evde her saniye menopozlular gibiyim..o iyice havele geçirdtti bana şu sıcaklarda :))
çok konuştum sanırım kaydirigubbakcemile3
olsun napalım takdir-i ilahi. vardı mutlaka onda da bir hayır. sen içini ferah tut. öldürmek isteyen Allah her yerde öldürür. bak tvlerde hergün bağırıyorlar istanbulda en az 7 şiddetinde deprem olacak diye. kimse umursamıyor. kimse endişelenip şehri terketmiyor. adam depremde ölmüyor 1 hafta sonra trafik kazasında ölüyor. onu bir tek rabbim biliyor işte. hiçbişeye sevinmekte üzülmekte haklı mıyız haksız mıyız bizler bilemiyoruz.
özlemişsin ondan çok konuştun olumunekankayizsmile
neden öyle diyorsun kuşum,bence umutlu ol.şimdiden böyle konuşursan olmaz.İnan bana bence bunun etkisi oldu bize..bu ay tutmasa bile önümüzdeki ay tekrar yapalım..kesin işe yarayacak.Ben boşunamı diyorum 2011 olmadan hamile kalacağız diye yerimseniben biliyorum ben öyle olacak a.s
ay kıs ondan bende de var valla eşimin ablaları sarmış yollamış. bende ramazanda yeriz diye ellemediydim. bak az daha unutuyodum. sende bize gelebilin o zaman bende sana pişirebilirim.tabiii canım yaaa allahım hayırlı ölüm versinn
neyse kapatalımm bu knyuu canım..
bu arada hazır yaprak var sen gel sadece pişirilecek ...
lisetede üstlere çıkmaya başlamışım yine eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
önümüzdeki ayı bekleyemeyiz. bu ay en azından 3-5 tanenizi bekliyoruz. kubi başta olmak üzere handan sultan olabilir. nimet filiz olabilir. busecan olabilir. bekliyoruz yani önümüzdeki aya kalmayın hepiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?