Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlaaaaarrrr neler kaynattınız bakim
birazda ben kaynatymda çıkıcam
kubi kırmızı kart yemedi daha dimi

12:27 | 17 Ağustos 2010

Amerikan gebelik testi üreticisi bir firmanın yaptığı araştırmada bebek isteyen çiftlerin hamile kalmadan önce ortalama 104 kez seks yaptıkları ortaya çıktı. 3 bin çocuk sahibi kadın arasında yapılan araştırmaya göre bir kadının hamile kalması ortalama 6 ay sürüyor.

Kadınların, yüzde 66'sı bekledikten daja çocuk hamile kaldıklarını söyledi. Yüzde 25'i de çocuk sahibi olduktan sonra seks yapmanın sıkıcı hale geldiğini itiraf etti.

Araştırmanın yöneticisi Doktor Mike Smith, “Hamile kalmak için 104 kere seks yapmak kulağa çok gelse de, bazı çiftler ilk denemede bile çocuk sahibi olabilir. Bu yüzden istenmeyen gebelikleri önlemek için çiftler işi şansa bırakmamalı ve mutlaka korunmalı” dedi.

Kansere karşı korur: Haftada beşten çok seks yapan erkeklerde prostat kanseri riski üçte bir azalıyor. Cosmotürk'teki habere göre, bilim adamları, bunu kansere neden olan maddelerin meniyle birlikte atılmasına bağlıyor. Kadınların da düzenli seks sayesinde meme kanseri riskini azaltabileceği belirtiliyor.

Doğal ağrı kesicidir: Araştırmalar, seks yapmanın migren ağrılarını yok etmeye yardımcı olduğunu gösteriyor. Cinsel ilişki sırasında, beyindeki ağrıları kesen bölgede aktivite artışı yaşanıyor. Kadınların cinsel ilişki sırasında salgıladıkları ekstra östrojen regl dönemi ağrılarını hafifletiyor.

ya eskiden iftar zamanı yaklaşırken çok güzel programlar oluyordu hem güzel sohbetli yemek tarifli sağlıklı beslenme konuşuluyodu falan, ünlü konuklar oluyodu, ramazan anılarını anlatıyorlardı. geçen sene berna laçinin vardı mesela öyle bi programı. önceki sene ismini hatırlayamadım bi adam vardı mahya ışıkları diye programı vardı. bu sene hiç denk gelemedim öyle bi programa. samanyolunda tv 8 de falan var ama sadece dini içerikli. istediğim gibi değil.

bende napim canım yeni uyandım herzamanki gibi halada uykum var heemirmirmirmir
bebikimiz nasılll:ecrin_bebek:

artık seni geçtik gördünmü sevgiii
direkt bebekle ilgileniyozkaydirigubbakcemile3
ayyy cinsiyeti ne olck acaba kız düşünüyosun dimi

sultan derin konular araştırıyor kaydirigubbakcemile3
seks ve faydaları kaydirigubbakcemile3

sultan istatiksel hesaplara dalmış bende ortalıkta sultan aranıyomkaydirigubbakcemile3

ne gülüyonuz kızz ben daldım ama sizide unutmadım şu sıcaklarda zaten yapasım gelmiyo...hiç değilse faydasını öğreneyim dedim :roflol:

ne gülüyonuz kızz ben daldım ama sizide unutmadım şu sıcaklarda zaten yapasım gelmiyo...hiç değilse faydasını öğreneyim dedim :roflol:
ya benimde bebişe bişi olacak diye yapasım gelmiyo. zaten haftada en fazla 2 demiş dr. bi arkadaşa. azıcık idare etsin napim korkuyorum.

artık seni geçtik gördünmü sevgiii
direkt bebekle ilgileniyozkaydirigubbakcemile3
ayyy cinsiyeti ne olck acaba kız düşünüyosun dimi

doğru sen beni sormadın ama ben yinede iyiyim diye cvp yazdım kaydirigubbakcemile3
valla allahtan hayırlısı ama hani kızda olursa güzel olur

yenimi kalktın yoksa diye soracaktım zaten maşallah sana uykucu güzel
bende bebişte iyi bi sorunmuz yok iştahsızlık dışında

aayyy canım benim bebekimiz açmı kalıyooo:teselli:
ama 1aya kadr açılır dimi iştahın hep böyle olurya sonra tutamazlar seni vallaacokacimcoook

aayyy canım benim bebekimiz açmı kalıyooo:teselli:
ama 1aya kadr açılır dimi iştahın hep böyle olurya sonra tutamazlar seni vallaacokacimcoook

yok kız zaten çok iştahlı biri değilimki yemek yemeyi çok sevmem ama şimdi hiç yiyemiyorum yediğimide geri çıkartıyorum eski halime dönsem yeter yani bana

doğru sen beni sormadın ama ben yinede iyiyim diye cvp yazdım kaydirigubbakcemile3
valla allahtan hayırlısı ama hani kızda olursa güzel olur

hep öyle olurya kadınlar kız erkekler erkek ister ama bizde tam tersi biliyomusun
ama olsunda hayırlısıyla sağlıklı bi bebişimiz cinsiyeti hiiiiiçç önemli degl kız erkek hiç farketmez Rabbim versin yeterki hayırlısıyla:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…