Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

:) sende koy işde çokda güzel isim ben ecrine takmışdım ilk duyduğumda şimdi o kadar çok ki çevremde ..arkadaşlarım çocuk bölümüne gidince 5 çocukdan 3 ecrin dio ecrinden soğdum...ceylini eşimin iş arkdaşlarınn çoğu koymuşş.
1 senedir buğlem diom başka demiyom..eşim su istiyodu o buğlemsu dio ohaoldumsmile

evet suda çok güzel buğlem su koyabilirsiniz canım

ben eve gidiyorum şimdi. görüşürüz tekrar. öpüyorum şimdilik. hayırlı iftarlar şimdiden giremem belki.

Selam kıslarr, çok işim var yazamıyorum.
geçmişi okudumda isim konusu gerçekten çok sıkıcı. çok şükür bizim öyle bi sorunumuz yok.
bu arada çin takvimine ve rus takvimine göre bebeğim erkek çıkıyor :ecrin_bebek:

geçmişi okudumda isim konusu gerçekten çok sıkıcı. çok şükür bizim öyle bi sorunumuz yok.
bu arada çin takvimine ve rus takvimine göre bebeğim erkek çıkıyor :ecrin_bebek:

bakalım doğru çıkacakmı ??
ne zaman öğreniyosunuz canm

benimde iki takvime göre kız çıkıyor hihoyyyt hihoyyyt

hahahah biliyodum böyle bi şey olacagınıkaydirigubbakcemile3 çin kız rus erkek diyo....
anaa 12. haftada mı öğrendiler....cuma günü öğrenebilirim ben de yani...12. hafta bitince mi öğrendiler acep yoksa içinde mi...

hahahah biliyodum böyle bi şey olacagınıkaydirigubbakcemile3 çin kız rus erkek diyo....
anaa 12. haftada mı öğrendiler....cuma günü öğrenebilirim ben de yani...12. hafta bitince mi öğrendiler acep yoksa içinde mi...

benim ikiside kız diyor valla bakalım hayırlısı artık
senin zamanın geldimi yani ayyy heyecanlandım şimdi valla

kübranın dediği salgın...istanbul'da ysayanlar aman dikkattt....handancımmm cok dikkat edin.....

İstanbul'da son bir hafta içinde bazı sağlık kuruluşlarına başvuran viral konjuktivit (Göz iltihabı) vaka sayılarında önceki haftalara göre yaklaşık 3 katlık artış olduğu tespit edildi.

Konjonktivite sebep olan virüsler özellikle yaz mevsiminde sıcağın ve nemin artmasıyla birlikte kolaylıkla insandan insana geçiyor. İstanbul'da da haftalardır mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklık ve nem değerleri yüzünden, son bir iki gündür hastanelere başvuranların sayısında artış yaşandı. Özellikle damlacık, solunum yolu enfeksiyonları ve temasla, insandan insana geçiyor olması virüsün hızla yayılmasına yol açıyor.

İl Sağlık Müdürlüğü salgına karşı halkı uyardı. Alınması gereken önlemler şöyle:

- Eller sık sık su ve sabunla yıkanmalı.
- Eller göze dokundurulmamalı ve ovuşturulmamalı.
- Havlular ortak kullanılmamalı, kişiye özel olmalı, su ve deterjanla yıkanmalı.
- Kağıt havlular tek kullanımlık olmalı ve atılmalı.
- Yastık kılıfı, gözlük, makyaj malzemesi, göz damlası veya merhemi ortak kullanılmamalı.

canım teşekkür ederim,ben zaten çok dikkat ederim ama daha dikkatli olacağım..Allah korusun bu salgınlar giderek artıyor..

Back
X