Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

canım teşekkür ederim,ben zaten çok dikkat ederim ama daha dikkatli olacağım..Allah korusun bu salgınlar giderek artıyor..

evet canım dikkat et kendine...milyonlarca insan...kimin nasıl yasadıgı ne kadar temiz oldugu belli değil...her türlü hastalık kapımızda...

kızlar bana müsade biraz işim var onu halledip çıkacağım o arada belki tekrar giremeyebilirim hepinize hayırlı akşamlar hayırlı iftarlar kendinize cici bakın yarın görüşmek üzere

hahahah biliyodum böyle bi şey olacagınıkaydirigubbakcemile3 çin kız rus erkek diyo....
anaa 12. haftada mı öğrendiler....cuma günü öğrenebilirim ben de yani...12. hafta bitince mi öğrendiler acep yoksa içinde mi...

11 hafta dolduğunda doktor kız gibi demiş. 12 hafta tekrar gitmişler kesin kız demiş :1:

hadi belli olsun artık listeye yanınıza cinsiyette ekleyeceğim hihoyyyt
sonra beşik kertmesi yaparız kaydirigubbakcemile3

kızlar ben de son yarım saatimi calısarak gecircem sanırım....vedalasayım sizlerle...yarın görüşürzzzz...kendinize cooooooooook iyi bakınnnnn.....opuyorumnanaktan

kızlar ben de son yarım saatimi calısarak gecircem sanırım....vedalasayım sizlerle...yarın görüşürzzzz...kendinize cooooooooook iyi bakınnnnn.....opuyorumnanaktan
Tamam canım kolay gelsin
yarın görüşürüz.
çok öptüm,kendine iyi bak
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
hperi
mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Back
X