Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar dün gece yumurtalığım hareketlenmeye başladı 9. gündeyim acaba bal tarçın etkisimi inşşş bugün 18-23 ovulasyona gününe girdim
walla avatara ekleyebildim testi kızlar
dün akşam yaptım daha salak gibiyim allahım herhese nasip etsin aziz mübarek gün
dün akşam yaptım daha salak gibiyim allahım herhese nasip etsin aziz mübarek gün
ayyy banucum canım çok sevindim,harika bir haber...
hemen kan testi yaptır bugün olur mu,kesinleşsin,idrar testleri bazen yanlış sonuç verebiliyor..
ayy canımm yaa alkisalkisalkis alkisalkisalkis
hissettiriyor değil mi bende bu ay çok hissettim,kesin btç etkisi,kocaman kocaman bi sürü yumoş olmuştur inşallah,sonrada çatır çatır çatlarlar :)
slm kızlar. yeni geldim. kubinin kan testimi negatif çıkmış???????????
teyze oluyorsunuz ama neden tepki vermedinizzz yaaaa
evet canım maalesef
ama banunun idrar testide pozitif çıktı
delimisin niye tepki vermeyelim bayıldık bu habere hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
nihayet aşağıdaki listeye 1 kişi daha ekledik..
ben biliyorum yakında herkes hamiş listesinde olacak zaten..
sağol bitanem bekliyim diyorum 22 sinde kalp atışları başlıyormuş ya direk doktora gideyim diyorum kızlar sizce
ben her ay hissediyordumda bu ay çok erken oldu bal tarçın mı acaba
handancım dün test yaptım ovulasyon testi yaptım hareketlenmeye başlayınca biri. net çıktı diğeri silik tekrar ne zaman testi yapayım bekliyimmi
bence bugün kan testi yaptır canım bekleme,hem değerinide görmüş oluruz..
olabilir bence..
bugün tekrar yap canım iki çizgininde aynı netlikte olması gerekiyor hemen hemen..dün silikse eğer,bugün daha belirgin çıkacaktır..
hiç beklemiyordur aslında ama doktor demişti bana rahim fliminden sonra genelde kanallar temizlendiği için yüksek ihtimal hamile kalabilirsin demişti ama testide öylesine yaptım açıkcası
eee yaptırayım ben o zaman bugün gün içinde kan testini