Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Canım benim dün regli olmam gerekirdi ama 2 gündür regli ağrısı çekiyorum sökülmüyordu birde doktor dikkatet bu ay hemen testini yap diyince hemen akşam yaptıma ama bayağı belirgin çıktı

banucum bu idrar testin ne marka senin. 2. günde hemen sonuç vermiş. eczaneden alınanlar genelde 5 gün sonra doğru sonuç veriyormuş...

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:Saruboceq:
[table="head"]İsim|BAT
_dreamlike_|18.08.2010
aysenik|21.08.2010
makca|22.08.2010
Nimett07|23.08.2010
edammm|25.08.2010
Karats|31.08.2010
hperi|01.09.2010
elfkaya|01.09.2010
pretty9217|03.09.2010
busecan35|06.09.2010
minikkuzucum|06.09.2010
maonyaaa|06.09.2010
N_a_l_a_n|07.09.2010
perininkizi|08.09.2010
duruşah|?
HAVALIKIZ|?
zeynep4|?
betus19|?
[/table]

GÜNÜ GEÇENLER
eyvahedigeldismile
[table="head"]İsim|BAT
KUBI|11.08.2010
trhn1677|14.08.2010
[/table]

HAMİLELERİMİZ
:nazar:
[table="head"]İsim|Hamilelik Haftası
ua27|11 hafta
babu|11 hafta
impaladeniz|10 hafta
darkangellove58|10 hafta
CNNYSR|9 hafta
ozpar|8 hafta
banu77|?
[/table]

banucum bu idrar testin ne marka senin. 2. günde hemen sonuç vermiş. eczaneden alınanlar genelde 5 gün sonra doğru sonuç veriyormuş...

canım ben artık gebelik testleri üzerinde yıllardır prof oldum birde jinekoloji çalıştığımdan tek güvendiğim vaaz marka pek yaygın değildir ama 99 güvenirliği vardır canım

Yüce rabbim bu aziz mubarek günde bebişlerini bekleyen herkese nasip etsin dualarımızı duysun yarabbim herkese ilk önce bu güzel haberi almayı nasip etsin daha sonrada sağlıkla kucağına sağlıkla almayı nasip etsin yarabbim
aminnnnnnnnnnnnnnn cnm

canım ben artık gebelik testleri üzerinde yıllardır prof oldum birde jinekoloji çalıştığımdan tek güvendiğim vaaz marka pek yaygın değildir ama 99 güvenirliği vardır canım

vaaz mı ?? hım duymadım ben hiç

banucum çok çok çoookk sevindim. darısı bizlerin başına... kubicim sana üzüldüm ama daha çokta şaşırdım açıkçası.7-8 gün gecikmişti senin..bişeye stres üzüntümü yaptın. oda geciktiriyor insnaı adetini.. benim bugün 5 . günün gecikmemin.. ama bende kubiyi duyunca umutsuzlaştım birdenbire..ama gebe kalmamız üzücüde adetimiz gecikince önümüzdeki ayki yumurtlama düzeni bozulacak.odaha sıkıntılı. acaba neden gecikiyoo bu adetler yaaa

umutsuz olmak yok canım..
yumurtlamada şaşmıyor o kadar merak etme,bende geçen ay 5 gün geç oldum bu ay 12.gün yuymurtladım,normaldi herşey yani...
eğer bebiş yoksa havalardan canım herhalde

Yüce rabbim bu aziz mubarek günde bebişlerini bekleyen herkese nasip etsin dualarımızı duysun yarabbim herkese ilk önce bu güzel haberi almayı nasip etsin daha sonrada sağlıkla kucağına sağlıkla almayı nasip etsin yarabbim

Amin canım amin inşallah,Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin,siz bebeklerini bekleyen güzel anne adaylarınada sağlıkla kucaklarına alıp büyütmeyi nasip etsin..
Hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun :Saruboceq:

Canım benim dün regli olmam gerekirdi ama 2 gündür regli ağrısı çekiyorum sökülmüyordu birde doktor dikkatet bu ay hemen testini yap diyince hemen akşam yaptıma ama bayağı belirgin çıktı

canım tebrik ederim maşallhh rabbim sağ salim kucağına nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnn darısı tüm anne adaylarına

Canlarım iyiki tanımışım sizleri bitanelerimmm hepinizin temiz duyguları için teşekkürederim canlarımmm

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:1hug:opuyorumnanaktan aynen aynı dileklerde bulunuyorum sizler içinde

Back
X